in

Veckans horoskop: 29 juli – 4 augusti

veckans horoskop 28 juli
Viktor Vasicsek / Unsplash

Nyfiken på att veta hur din vecka kommer bli? Läs ditt horoskop här! Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4K

Kära vädur, nu är ditt fokus tillbaka. Äntligen kommer en vecka med energi till att ta tag i saker, speciellt åt de mer kreativa hållen. Saker flyter på något otroligt smidigt just nu, och det kan vara läge att ta itu med konflikter eller konfrontera någon kring ett irriterande beteende som stört dig på senaste. Speciellt om det gäller personer i familjen. Var dock försiktig, alla kan inte hänga med i ditt tempo.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under kommande vecka ligger allt familjerelaterat i fokus, men även din trygghet. Under dessa månader kan våra relationer faktiskt utsättas för stora påfrestningar, nu när man förväntas umgås mer. Ta din tid, försök göra utrymme för dig själv att umgås med de närmst dig och våga säga nej till saker. Ibland är en vit lögn om att en förkylning nalkas faktiskt helt okej, så tacka nej nästa gång du inte orkar med riktigt. 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, nu är du tillbaka på banan, dina sociala skills är som de ska vara igen. Veckan kommer med energi till att umgås mycket med folk igen, du ska se att du kommer vara populär. Tre missade samtal och några obesvarade mess i inkorgen med förfrågningar om att du ska följa med på utgång, det har du att se fram emot i helgen.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, det kan mycket väl vara så att veckan kommer med lite utmaningar. Det kan kännas som att vardagliga sysslor är lite mer utmattande än vanligt, det är plötsligt superpåfrestande att tvätta kläder eller fika med en kompis. Du kommer kanske vara lite extra känslig för dina fem sinnen, höga ljud och starka ljus kan bli jobbigt. Och sen är det även dags att ta tag i vissa ekonomiska frågor, så håll ut.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, här händer det grejer! Vi är i din säsong nu och du stormtrivs. Veckan kommer med ny energi till ungefär allt, du vill inte sitta still en sekund. Och det inte redan vore så att folk trivs otroligt bra i ditt sällskap, så gör de i alla fall det nu. Allt du vill är att umgås och festa, ta det lite lugnt bara. Vi har faktiskt en hel månad på oss. Och det kan även komma ett sug av att förändra något i ditt utseende, en annorlunda hårfärg eller en helt ny garderob kanske lockar.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, under kommande vecka kan det vara så att du känner dig smått orolig, lätt sinnesrubbad eller osäker Det är helt i sin ordning. Försök ta det lugnt och försök vila ut dig, ibland behöver man faktiskt en semester från sin semester. Det kan bli att någon runt dig behöver din hjälp eller ditt stöd, se vad du kan göra för hen. Det är väl ändå din finaste form av eskapism, att ta på dig andras problem.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, sommaren går in på sina sista intensiva veckor och du kanske känner dig smått rastlös? Använd den energin till att komma ut och träffa folk. Veckan är nämligen optimal för umgänge, och du har även goda möjligheter att networka dig till lite business-kontakter. Under veckan kan det även vara så att du lär känna någon ny, och hen kan bli en bra vän.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, det är augusti och rutiner och jobb närmar sig med stormsteg. Under veckan kan det vara värt att lägga lite tankar åt just det hållet, karriär. Vad vill du egentligen? Finns det något du vill ändra inför hösten, några mål på jobbet eller en förändring i ditt arbetsliv? Du har goda chanser att lyckas med allt du önskar på ditt jobb just nu, så att satsa stor är inte helt fel


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under kommande vecka kommer en rastlöshet infinna sig hos dig. Eller ok, den bor väl där permanent men den kommer vakna till liv riktigt ordentligt. Nej, du vill inte gå till samma bar som alltid och äta samma jävla snabbnudlar eller gå till samma vanliga jobb. Du kommer tröttna på din vardag. Lägg in lite energi åt att återupptäcka saker, ta dig till en annan del av stan, testa en ny restaurang eller laga en ny rätt hemma. Om det inte funkar att boka en spontanare till Sicilien så får du upptäcka saker på hemmaplan.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, under kommande vecka kan saker komma att bli lite intima. Kanske är det någon som försöka tränga igenom din tjocka emotionella mur? Eller har vi möjligtvis en dejt framför oss? Det finns en chans att det blir naket i alla fall, antingen mentalt eller fysiskt. Du kan se fram emot ett djupare samtal med en vän, men även att du själv kanske upplever dig vara lite känsligare eller att ett gammalt problem dyker upp igen. Försök släpp in någon. Man klarar sig faktiskt inte ensam hela tiden.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, gumman är det kärlek på g eller? Under kommande vecka är det dags för dig, känslo-frånkopplade jävel, att visa för folk vad de betyder för dig. Krama en bästis, skicka ett sms till en förälder, pussa en partner och lägg ut en bild på hen på instagram. Det är även en riktigt flörtig vecka, så perfekt om du länge varit lite sugen på någon speciell, bjud ut hen på dejt! Du kanske även upptäcker att du faktiskt har känslor för någon du inte trodde. Allt kan hända och inget är säkert, förutom att det är kärlek i luften.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det är dags för dig att slutföra lite påbörjade tankebanor och projekt. Har du länge tänkt att du ska börja boxas men skitit i det? Perfekt, det är nämligen dags för dig att ta tag i det på riktigt och boka in en tid. Din kreativitet är på fortsatt stadig uppgång, så ta tag i att komma igång med något projekt du länge drömt om. Det gör inget om det inte blir helt 100, du kan göra det bara för skojs skull. Bara du faktiskt kommer igång och gör det, vilket alltid är ditt stora problem.