in

Veckans horoskop: 29 augusti – 4 september

larm rmah R1Ku62Z7zqE unsplash
Foto: Larm Rmah / Unsplash

En intim kväll, tråkiga uppgifter och heta diskussioner – veckan har en rad saker att bjuda på. Nyfiken på vad som gäller för just dig? Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Optimismen förblindar dig.
 • Oxen: Du har en del tråkiga uppgifter att bocka av.
 • Tvillingarna: Det blir en het vecka.
 • Kräftan: Låt det ta sin tid.
 • Lejonet: Det är aldrig försent att ändra sig.
 • Jungfrun: Sluta tänk, börja känn.
 • Vågen: Du är ute efter att provocera.
 • Skorpionen: Håll ett kritiskt öga öppet.
 • Skytten: Förväntningarna blir svåra att leva upp till.
 • Stenbocken: Håll huvudet kallt.
 • Vattumannen: Stå upp för det du tror på.
 • Fiskarna: Lita på dina instinkter.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du har ett otroligt samtal att se fram emot. Det kan handla om ett snack med en potentiell affärspartner, en dejt som vill gå lika fort fram som du eller en bästis som vill planera en resa till Bahamas. Men det finns en risk att du blir så glad av det att du förbiser viktiga detaljer.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan känner du dig väldigt fokuserad! De där uppgifterna, som innebär timmar av tråkigt praktiskt arbete, tar du itu med nu. Nu blir det nämligen lättare för dig att komma igång med saker och faktiskt slutföra projekt.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du vet vad du vill, så visa det! Under veckan förvandlas du till en riktig go-getter. Nu ska du lyssna till dina begär och utnyttja ditt driv åt att jaga det du verkligen vill ha. Ditt boostade självförtroende gör veckan optimal för saker som rör din karriär, men du gör även rätt i att ta med samma energi in i sovrummet.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, sakta i backarna nu. Du sprudlar av idéer och längtar efter att färdigställa saker så fort som möjligt, men ta det lilla lugna! Det finns nämligen en risk att du missar viktiga detaljer om du skyndar dig igenom en process, och att det blir svårt att stå för i ett senare skede. Bättre att göra rätt från början, låta det ta sin tid och vara noggrann.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu tvingas du tänka om. Under veckan hamnar du i en situation som får dig att ifrågasätta något du tidigare varit säker på. Det kan handla om något som utmanar dina åsikter. Du lämnas med en riktig tankeställare, ta vara på insikterna som kommer med den.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, veckan ställer saker och ting på sin spets. Kanske känns något för jobbigt att konfrontera? Du vill hellre fokusera på praktiska detaljer. Men försök istället känna efter ordentligt, låt magkänslan styra och stäng av tankeverkstaden ett tag.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du leker med elden! Nu är du ute efter att provocera, vilket kan resultera i en rad bråk under veckan. Du säger kanske saker med lite väl stora ord, överdriver och saltar för att underhålla. Det står dock inte bara tjafs på schemat, några dagar in i veckan har du en riktigt sexig kväll att se fram emot!


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu behöver du reda ut skillnaden mellan fantasi och verklighet. Om något verkar vara för bra för att vara sant, så är det antagligen det. Men ditt optimistiska synsätt kommer bli en viktig drivkraft för att få saker gjorda nu. Behåll en positiv approach, men ta saker och ting med en nypa salt (och håll ett kritiskt öga öppet).


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, sitt ner i båten nu. Under veckan ser du ut att ta dig vatten över huvudet i ett försök att imponera på din omgivning. Du blir uppspelt av tanken på att människor ska se dig för dina talanger, vilket nödvändigtvis inte behöver vara något fel. Problemet är att förväntningarna blir höga, vilket kan bli svårt att leva upp till.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu drar hösten igång på riktigt! Det här är en perfekt tid för nya idéer och projekt. Det kan dock bli svårt att hålla huvudet kallt nu, dina visioner är stora och helst vill du hinna med allt på en och samma gång. Var noga med detaljarbetet för att se till att allt inte blir en enda soppa.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, stå upp för din sak! Under veckan hamnar du i en het diskussion där någon brinner för att övertyga dig i en viktig fråga. Du har dock en grundövertygelse som är svår att rubba, men din motpart driver på hårt för att vinna argumentationen. Stå upp för det som är rätt, även om det innebär att döda en stämning.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, lita på dina instinkter. Du känner dig skeptiskt inställd när det gäller en specifik situation, men har kanske svårt att formulera dina tankar kring den. Lita på att det finns mer till saken än vad du kan se nu, gräv fram mer information innan du agerar och gå försiktigt fram.