in

Veckans horoskop: 29 april – 5 maj

veckans horoskop

Valborgs-veckan är här och nu är det väl ändå vår på riktigt! Hur blir din vecka? Läs ditt horoskop här! Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, man kan inte styra allt här i världen och din utmaning den här veckan är att acceptera det. Du känner dig stressad, och vårens röda dagar skapar med oro än lugn. Det är därför viktigt att du planerar dina arbetsdagar ordentligt och håller dig till schemat, på så sätt kommer du få massa tid över till roliga och avslappnande aktiviteter.

Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, livet leker och du befinner dig på en bra plats just nu. Om du har tur så håller dig i sig ända in sommarledigheten. Använd din energi och pepp till att göra saker du inte hunnit på länge. Kanske är det nu du tar tag i den där loppisen du länge tänkt ta, eller bokar in dejten med den där personen du tänkt på länge!

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, det finns en risk att du känner dig lite ensam och övergiven just nu. Finns det verkligen någon därute som förstår dig och det du går igenom? Svaret är JA, även om det inte känns så. Var ärlig med dina nära och köra och be om lite extra stöttning just nu, det behöver du!

stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, om förra veckan gick i karriärens tecken så går den här i relationernas. Den lilla ledigheten mitt i veckan gör dig avslappnad och du hinner catch up med vänner som du har saknat. Glöm inte att ge din kärlek lite extra omtanke också! Och du, tacka ja till allt som låter kul. Du lever bara en gång!

lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, trots att sommaren inte ens har anlänt har du redan börjat oroa dig så smått för hösten. Vad ska du göra med ditt liv? Vad ska du bli? Vem ska du vara ihop med? Det är frågor vi alla ställer oss ibland, men det finns ingen mening att stressa upp dig. Använd valborg-ledigheten för att djupandas och embracea det faktum att livet händer, och att allt kommer lösa sig tillslut!

junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, det är som att du har en ständig klocka i huvudet som tickar och påminner dig om allt du inte gör, men vill göra. Krossa den klockan! Uppskatta det du har här och nu, du lever just nu i en tid av ditt liv som du kommer se tillbaka på och vara tacksam för.

stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, det finns något i dig som ständigt gnager litegrann. Vad det än är så ska du veta att det går att lösa, och att den här veckan är en perfekt tidpunkt att göra det. Släpp din konflikträdsla och stå upp för dig själv och dina känslor, det kommer få dig att växa tio meter och bli starkare än någonsin.

skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, det slits och dras i dig från alla håll och kanter. Och det är egentligen inte så konstigt, du är i ditt esse just nu! Men glöm inte att prioritera dig själv i allt det här, och passa på att skriva ner lite drömmar och planer du har för dig själv. Vem vet, kanske är det i år det händer?

stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, du och din plånbok är inte bästa vänner just nu. Även om det är så att det inte går någon direkt nöd på dig, så finns oron för ekonomin ändå där. Passa på att omvandla den oron till något konstruktivt, varför inte göra en budget till exempel!

stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, plötsligt händer det! Efter veckor, ja rentav månader, med känslan av att allt är sådär börjar det nu äntligen ljusna. Du har ny energi och olösta saker som hamnat på hög får nu en lösning! Grattis, du, nu kan du gott unna dig några ensamkvällar hemma med Netflix och godis.

vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, du törstar efter bekräftelse och uppmärksamhet just nu – och så är det ibland. Men oavsett vad du får (eller INTE får) höra så ska du i veckan försöka peppa dig själv och våga tro på att det du gör är jäkligt bra. Sträck på dig!

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, känslorna går lite upp och ner just nu och det är egentligen inte så konstigt. Hela vintern har varit ett inferno av lycka och sorg, och nu börjar du äntligen landa, men det är inte alltid lätt att bara vara. Men det är precis så det ska vara nu, lugn och skönt. Boka av allt som inte är måsten och njut av att kunna vara spontan!