in

Veckans horoskop: 28 september – 4 oktober

jakob owens uE N2i6 TRM unsplash 1
Foto: Jakob Owens / Unsplash

Under fullmånens ljus kan allt hända. Någon behöver våga ta emot hjälp, en annan ska hålla sina löften och en tredje behöver ta en timeout. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Stå upp för dig själv!
 • Oxen: Sanningen kommer alltid fram.
 • Tvillingarna: Ta emot hjälp!
 • Kräftan: Du måste tro på dig själv.
 • Lejonet: Erkänn att du inte är någon expert!
 • Jungfrun: Var ärlig mot dig själv.
 • Vågen: Håll dina löften!
 • Skorpionen: Köp strumpor.
 • Skytten: Det kan bli lite kaotiskt på dejtingfronten.
 • Stenbocken: Ta en timeout.
 • Vattumannen: Se upp för skitsnack.
 • Fiskarna: Dubbelkolla dina fakturor.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan kan det bli lite kämpigt. Du kommer kanske känna dig lite känslig eller osäker. Veckan är nämligen här för att påminna dig om att du inte längre kan trycka undan allt som känns jobbigt. Kanske har du hållit tillbaka en del starka känslor på senaste för att värna om någon annans känslor? Nu behöver du se till dina egna intressen och stå upp för dig själv.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan är det dags för dig att vara ärlig. Det kan röra sig om en jobbig konversation du behöver ta med en kompis eller käresta, eller så är det någon i din omgivning som behöver bli mer ärlig mot dig. Kom ihåg, sanningen kommer alltid fram.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, under veckan behöver du acceptera att du kanske inte klarar allt helt själv. Ta emot hjälp från din omgivning, oavsett om det rör sig om goda råd eller praktisk hjälp med något problem.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, under veckan måste du tro på dig själv för att saker ska fungera. Du kanske skäms över att vara nybörjare inom något, känner dig oförtjänt av en position eller har svårt att ta mod till dig för att kräva vad du förtjänar. Ingen kommer respektera dig förrän du respekterar dig själv.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, under veckan behöver du vidga dina vyer. Ibland tenderar du att bestämma dig lite väl fort, utan att ta in utomstående perspektiv. Ta din tid, lyssna på vad någon annan har att säga och våga erkänna att du kanske inte är någon expert.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du behöver göra upp med dina sexuella drifter. Du kanske tvivlat på din sexualitet i förhållande till en annan person, eller bara din läggning överlag. Våga be om mer när du inte blir tillfredsställd, även om du kan ha svårt att erkänna att du ens har begär. Och om det är så att du funderar på din läggning kan det vara dags att vara ärlig mot dig själv.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, under veckan är det viktigt att du håller dina löften och dyker upp när du ska. Det kan kännas som en bagatell, men att bara vara närvarande genom ett sms kan vara viktigt för en kompis nu. Du kommer behöva dina närmaste under veckan, tillåt dem att komma nära och hjälpa dig.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, var lite extra försiktig under veckan! Det finns nämligen en risk att du gör lite klumpiga misstag eller drar på dig en förkylning annars. Det kan också vara dags att uppdatera din garderob med nödvändigheter. Det kanske inte är jättekul att köpa strumpor, men det måste göras.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, när gjorde du senast något för dig själv? Det har varit en upptagen tid för dig på senaste, och veckan är ett ypperligt tillfälle för dig att unna dig lite tid för dig själv. Gå på bio ensam eller köp hem en efterrätt till middagen. Det kan även bli lite kaotiskt på dejtingfronten, men det är väl inget nytt.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu behöver du en liten timeout. På senaste tiden har du haft fullt upp med jobb och ärenden, nu kan det vara dags för dig att pausa lite och komma ned på jorden igen. Åk hem till familjen och lägg dig på soffan, vila ut och sov ordentligt.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, under veckan kan du behöva lägga lite fokus på detaljer. Kanske har du storslagna planer som behöver lite finjusteringar? Se upp för skitsnack, även om det kan vara kul att överdriva lite för komisk effekt blir det tråkigt om det kommer tillbaka och biter dig i röven senare.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu är det dags att ordna upp din ekonomi lite. Kanske har du lånat ut pengar till någon som du inte riktigt orkat tjata på? Det är dags att kräva tillbaka dem. Eller så är det du som missat en räkning och behöver sitta ner en stund och dubbelkolla dina fakturor.