in

Veckans horoskop: 28 november – 4 december

alisa anton 5XDY2ecqNXw unsplash
Foto: Alisa Anton / Unsplash

Stjärnorna bjuder på en rörig vecka som blir utmanande för vissa, medan andra har spännande möjligheter att se fram emot. Nyfiken på vad som gäller för just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du har en produktiv vecka framför dig.
 • Oxen: Du har svårt att tänka rationellt.
 • Tvillingarna: Det ligger en spänning i luften.
 • Kräftan: Du tar ett kliv i en seriös riktning.
 • Lejonet: Klart du ställer upp!
 • Jungfrun: Var hellre långsam och noggrann, än snabb och slarvig.
 • Vågen: Det är inte lätt när alla är så jobbiga.
 • Skorpionen: Din sociala förmåga sätts på prov.
 • Skytten: Du bryr dig mycket om vad någon annan tycker om dig.
 • Stenbocken: Umgås med nära och kära.
 • Vattumannen: Någon ser upp till dig!
 • Fiskarna: Se över dina alternativ.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du har en produktiv vecka framför dig! Nu kommer du igång ordentligt med något som tidigare känts omöjligt, och när du väl kommer till skott går det som ett rinnande vatten. Du är dessutom mer strukturerad än någonsin. Mot mitten av veckan finns det en risk för svartsjuka eller avundsjuka och du känner dig trött på någon som bara tänker på sig själv.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, sakta i backarna nu! Du får inte vara så hård mot dig själv. Under veckan tampas du med osäkerhet. Du tänker långt ifrån rationellt, fastnar lätt i jobbiga tankar och tenderar att bli självkritisk. Det kan även handla om en situation som rör kontrollbehov, en ojämställd dynamik och svartsjuka. Det här är inte en tid för att vända dig inåt och stänga andra ute, så vädra dina känslor med en vän.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, ibland kan man bara inte låta bli. Under veckan uppstår en spänning mellan dig och någon i din omgivning. Det kan antingen handla om någon slags attraktion, eller också en irritation. Det här kan leda till beteenden du knappt kan förklara, du kan bara inte låta bli personen! Kanske börjar du tjafsa med någon, trots att du vet att det är fel. 


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu är det på riktigt! Du tar ett steg i en seriös riktning tillsammans med någon annan. Det här kan handla om att du går vidare med ett projekt tillsammans med en kollega, att du skriver på ett kontrakt eller tar saker till nästa nivå med någon du dejtar. Det blir en bra vecka för dina relationer, nu vill du visa att du menar allvar.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, är man stark får man vara snäll. Under veckan förvandlas du till de svagas försvarare, en rättvisans förkämpe och visar att flockens bästa är din prioritering. Det spelar ingen roll om det rör någon nära dig eller en ytligt bekant. Du är beredd att stå upp för personen om du känner att den har rätt! Det här är en fin tid för samarbeten, din laganda uppskattas och du sprider positiv energi.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, spänn fast säkerhetsbältet, det blir en händelserik vecka! Först och främst har du några produktiva dagar i början av veckan att se fram emot, där det kan bli riktigt fint på karriärfronten. Det kommer dock kräva tålamod, var försiktig med att hoppa över detaljer. Nu händer det även en hel del på relationsfronten, men du får svårt att tänka klart kring något.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu får du hålla tungan rätt i mun. Under veckan blir du lätt irriterad, nu stör du dig på minsta lilla. Du har svårt att låta saker vara – folk måste ju få reda på vad som är rätt och fel! Det här kan skapa en del trubbel för dig, och diskussioner om småsaker riskerar att leda till hetsiga debatter.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, vilket charmtroll du är! Under veckans första dagar slår du på charmen. Din sociala kompetens är grundläggande för de framsteg du gör nu, och du använder din övertalningsförmåga åt något produktivt. Under mitten av veckan kan det dock uppstå en konflikt. Du stöter in i någon med helt andra viljor och behov än vad du har. Det här behöver nödvändigtvis inte bli förödande, men du behöver kämpa lite för att förstå den andre.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, det blir stressigt. Nu är det extra påtagligt att det är din säsong och veckan kommer med ett fullspäckat schema. Det kan också handla om att en hel del grejer händer på ett emotionellt plan. Du påverkas starkt av någon i din omgivning, och du kan inte låta bli att bry dig om vad personen tycker om dig.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du är världens bästa mamma. Det spelar ingen roll om du har barn eller inte, i veckan kommer du i kontakt med en moderlig sida inom dig. Nu får du chansen att stötta någon emotionellt, och du blir lättare rörd av saker. Det här kan bli lite påfrestande känslomässigt, och du känner dig kanske skör och ynklig. Det är dock inget lite gemenskap inte kan fixa, prioritera kvalitetstid med nära och kära.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, vem är som du? Det är möjligt att du inte ens ser det själv, men nu inspirerar du andra! Någon ser dig som en förebild eller ledarfigur, och du får chansen att guida människor. Veckan kan även komma med en rolig möjlighet. På kompisfronten kan det dock bli lite rörigt, och det finns en risk att du stör dig riktigt hårt på någon.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, sitt ned i båten. Veckan ger dig en spark i baken, nu vill du komma igång med något! Det här är något bra, och du reflekterar mycket kring karriär och framtid. Det finns dock en risk att du blir rastlös, och att det leder till förhastade beslut. Se över dina alternativ innan du går vidare med något.