in

Veckans horoskop: 28 mars – 3 april

trung thanh LgdDeuBcgIY unsplash
Foto: Trung Thanh / Unsplash

Nyfiken på vad just du har att vänta av de kommande dagarna? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du känner dig känslosam.
 • Oxen: Hur kan du uttrycka dina känslor på ett bättre sätt?
 • Tvillingarna: Bjud ut någon på en aw!
 • Kräftan: Ta rodret och visa vad du går för.
 • Lejonet: Du blickar mot nya horisonter.
 • Jungfrun: Vågar du visa dig sårbar?
 • Vågen: Sprid kärlek var du än går.
 • Skorpionen: Det händer något oväntat.
 • Skytten: Våga vara en tönt.
 • Stenbocken: Ägna dig åt saker som gör dig glad.
 • Vattumannen: Stå upp för det som är viktigt.
 • Fiskarna: Hårt jobb kommer resultera i en fin utdelning.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du har en känslofylld vecka framför dig. Din självkänsla går upp och ner som aldrig förr, ena dagen känner du dig nere och nästa dag oövervinnerlig. Nu kommer en del känslor upp till ytan som du kanske tidigare tryckt bort. Att försöka bearbeta dem kan bli viktigt för att komma vidare. Veckan bjuder nämligen på en möjlighet som kan innebära början på en ny spännande resa.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, vem är du egentligen? Veckan är här för att luska i ditt undermedvetna, nu blir du varse känslor och tankar som du jobbat hårt med att trycka undan. Du är duktig på att hålla huvudet svalt och hantera dina känslor, men ibland kan det begränsa dig. En risk med att trycka undan det som känns jobbigt är att det blir en mur mot omvärlden, vilket gör det svårt för människor att komma dig nära. Reflektera kring hur du kan uttrycka dina känslor bättre!

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, hur ska du hinna med allt? Under veckan är du överallt och ingenstans. Vänner ska fikas med, idéer ska kläckas och drömmar ska drömmas. Det här är en fin tid för allt som rör det sociala, nu får du möjligheten att knyta nya kontakter. Ta ett initiativ och bjud ut en ny kollega på en aw!

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du är redo! Nu kastas du in i en situation där du tvingas ta en hel del ansvar. Det kan kännas hastigt och oväntat, men nu behöver du ta rodret och visa vad du går för. Du kommer få en hel del uppmärksamhet för saken, vilket du förtjänar. Låt inga mindervärdeskomplex stå i vägen för din storhet!

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, det blir en vecka av sökande. Nu gör du dig redo att lämna din komfortzon inom flera områden av ditt liv. Kanske blir du inspirerad att ta en ny karriärväg? Men det kan också handla om ditt kärleksliv. Vad söker du egentligen hos en partner? Som du hör är veckan här för att ställa de stora frågorna, din uppgift blir att leta reda på svaren!

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, veckan kommer med en skrämmande inbjudan. Nu finns det rum för dig att komma någon nära, om du vågar visa dig sårbar. Det här är en tid för dig att reflektera kring intimitet och diverse beteendemönster, hur öppen är du egentligen? Du kommer behöva gå på djupet, men utdelningen blir fin!

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, Amor har spänt sin båge och satt dig i sikte. Det finns goda utsikter för den som är sugen på att träffa någon ny! Drömpersonen kan vara bakom nästa hörn. Veckan handlar om kärlek överlag. Med små gester visar du dina nära och kära att du bryr dig om dem. Köp en kaffe till en kollega och skicka ett gulligt sms till en kompis.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, vid en första anblick kan veckan se tråkig ut. Du har en del på ditt bord nu, det blir långa timmar med jobb och vardagssysslor. Men när du minst anar det, skakas din tillvaro av en spännande händelse. Det kan vara allt från en spontan utekväll till en flört på oväntat håll, är det du som raggar på personalen på Byggmax? Intressant blir det i alla fall!

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, gör saker för din skull och strunta i vad omgivningen kan tänkas tycka. Nu ska du ägna dig åt allt du är entusiastisk kring, släpp prestigen och våga vara töntig! Det spelar ingen roll om något är barnsligt eller oviktigt, det handlar om vad som gör dig glad. Du behöver inte vänta på att någon annan ska göra dig sällskap. Om dina kompisar har svårt att få tid för keramiken du så gärna vill ta med dem till – dreja på egen hand.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, allt behöver inte vara produktivt. Under veckan ska du gå in i ett riktigt Marie Kondo-mindset, vad väcker glädjen inom dig? Ägna dig åt minst en sak om dagen som gör dig glad, utan tankar på att det behöver leda någonvart. På samma bana kan du även tänka kring ditt hem, det här är nämligen en utmärkt vecka för att rensa ut saker som inte väcker den där glädjen.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, ut med språket! Veckan påminner dig om att kommunicera och tala klarspråk. Det här är en bra tid för att stå upp för det som är viktigt, både i frågor som rör dig men även det som handlar om andra. Det kan nämligen finnas de som har svårare att stå på sig än du, tala för deras sak! På samma tema behöver du vara uppmärksam på situationer och sammanhang där du inte känner dig förstådd eller hörd. Kämpa inte vidare i onödan, bättre fly än illa fäkta.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det lönar sig att ligga i. En möjlighet som leder till riktigt fina utdelningar kan komma din väg, du behöver bara ha modet att hoppa på det tåget. Det kan röra en sak som gynnar dig ekonomiskt, antingen direkt eller på lång sikt. Det kommer dock kräva en del slit från din sida, om du är redo att göra jobbet ser framtiden ljus ut.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.