in

Veckans horoskop: 28 februari – 6 mars

david solce QDPYvmsoURs unsplash
Foto: David Solce / Unsplash

Det blir en spännande vecka på himlavalvet! En nymåne i fiskarna kommer med fina möjligheter, och flera stjärntecken har turen på sin sida. Nyfiken på vad just du kan vänta dig? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Strunta i vad människor förväntar sig av dig.
 • Oxen: Du klarar mer än du tror.
 • Tvillingarna: Det kan bli en riktigt intressant på jobbfronten.
 • Kräftan: Du testar nya saker.
 • Lejonet: En ytlig relation kan leda till något större.
 • Jungfrun: Vad vill du få ut av dina relationer?
 • Vågen: Ditt öga för detaljer tar dig långt.
 • Skorpionen: En ny person gör entré i ditt liv, och det ser ut att bli riktigt spännande.
 • Skytten: Du hittar nya sammanhang som känns som hemma.
 • Stenbocken: Lita på dig själv.
 • Vattumannen: Nu handlar allt om pengar.
 • Fiskarna: Du behöver bara våga, resten sköter stjärnorna.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du har en spännande vecka framför dig. Du har flängt runt mellan olika möten och projekt, men nu blir du mer målinriktad. Du kommer lättare i kontakt med dina känslor, så låt dem guida dig i veckans alla beslut. Det här är en tid för att vända dig inåt och lyssna på magkänslan. Du behöver ta reda på vad som är din egen vilja och vad som är omgivningens förväntningar.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan kan komma med en liten förhandstitt på framtiden! Nu handlar det om dina innersta önskningar och stora drömmar. Lägg inte alltför stor vikt vid vad som känns realistiskt, du klarar mer än du tror. Du behöver kanske bara gå andra vägar och sträcka ut en hand till människor som kan guida dig. Med turen på din sida blir veckan riktigt spännande.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, tänk stort! Nu gör du dig redo att jaga möjligheter som kan ta dig lång, inte minst när det gäller din karriär. Det här är en bra tid för dig att rikta in dig på något mer specifikt. Finns det en gren inom din bransch du länge velat utforska? Ett jobb du drömt om? Fila på ditt CV och sök jobbet! Du har turen på din sida, och veckan kan komma med riktigt spännande överraskningar.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, välkommen in i en inspirerande vecka. Det här är en perfekt tid för att planera in roliga saker, varför inte spana in aktiviteter till sommaren? Nu inser du att du faktiskt inte behöver göra saker och ting på samma sätt som du alltid gjort, utan det finns andra vägar att gå. Du gör dig redo att testa nya saker.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu är du redo att gå vidare. Veckan kommer med möjligheter för den som vill ta saker och ting till nästa nivå, det kan gälla ett projekt eller ett förhållande. Nu har du chansen att fördjupa dina relationer om du vågar visa dig sårbar. En ytlig relation kan bli något större, kanske är det dags för ett ”vad är vi”-snack?

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, hur vill du att dina relationer ska se ut? Veckan kommer med tillfällen att reflektera kring den saken, vilket blir avgörande om du ska gå in i något nytt. Det finns nämligen fina chanser för dig att träffa nya personer som kan bli betydelsefulla i ditt liv, oavsett om det rör en samarbetspartner eller en ny romans. Du kommer överraskas av hur enkelt det kan vara med någon som vill samma saker som du.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan blir rejält produktiv. Nu får du ett workflow som heter duga, ingen uppgift är för svår för dig. Det här är en perfekt tid för lite omorganisering, passa på och städa ut källarförrådet. En välplanerad grund är a och o nu, och ditt öga för detalj välsignar allt du gör. Nu är du noggrann och metodisk.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu vänder du blad och på nästa sida börjar ett nytt kapitel. Veckan kommer med en nystart för ditt kärleksliv, och veckorna framöver ser ut att bli riktigt händelserika. För en singel kan detta mycket väl innebära att en ny person träder in i ditt liv för att skaka din värld! Ut med det gamla och in med det nya! Nu har du inte längre tid för tråkmånsar utan vilja eller passion, du behöver romantik till 100 procent. Veckan kommer också med fina möjligheter för den som vill väcka liv i ett gammalt förhållande, överraska din älskling med en romantisk dejt.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, det är aldrig försent för att börja om. Under veckan får du en chans till nystart inom någon av dina nära relationer, nu kan ni börja på ny kula och förstå varandra bättre. Du upptäcker nya människor, saker och miljöer som gör dig trygg. Du kommer hitta sammanhang att känna dig hemma i.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du har en hel del att lära av dig själv. Under veckan ägnar du dig åt att förklara saker för andra. Det här är en bra tid för den som vill nå ut med ett budskap eller förmedla information. Din förmåga att kommunicera är bättre än nånsin. Mitt i allt detta bör du även ta ett steg tillbaka för att reflektera över dina förmågor. Kan du kanske lyssna på de råd du ger andra?

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu riktas ditt fokus mot pengar och ekonomi. Och även om veckan lämpar sig utmärkt för smarta inköp, handlar det om större saker än så. Nu behöver du fundera kring en större målbild för din ekonomi – och hur du ska nå den. Veckan ser ut att bli bra för din karriär, varför inte skicka in ditt CV till dröm-arbetsgivaren?

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, sikta mot stjärnorna! Det här är din tid, nu är allt möjligt. Det må låta klyschigt, men världen är ditt ostron. Veckan är här för att sätta eld i baken på dig. Kom iväg på den där resan, skriv till den där personen, sök det där jobbet! Du har turen på din sida, ta de chanser som bjuds. Nu gäller det bara att du vågar ta steget, resten sköter stjärnorna.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.