in

Veckans horoskop: 28 december – 3 januari

veckans horoskop
Bild: Ben Koorengevel / Unsplash

Nyfiken på hur årets sista dagar ser ut för dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Det handlar om familjen.
 • Oxen: Ut med språket!
 • Tvillingarna: Gör ett bildspel.
 • Kräftan: Du känner dig känslomässigt utmattad.
 • Lejonet: Du behöver egentid.
 • Jungfrun: Dina vänner är din familj!
 • Vågen: Du får lite extra uppmärksamhet.
 • Skorpionen: Hem är där hjärtat bor!
 • Skytten: Släpp taget!
 • Stenbocken: Veckan bjuder på en känslomässig berg- och dalbana.
 • Vattumannen: Nytt år, nya duuu!
 • Fiskarna: Skriv en dikt.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan tänker du mycket på din familj. Kanske har du spenderat jättemycket tid tillsammans med dem på senaste, vilket du känner dig tacksam för alternativt trött på. Eller så känner du dig kanske lite sugen på att skaffa en egen, och är trött på normer och traditioner inom den befintliga? Oavsett vad kan du känna dig lite nostalgisk och känslofylld, men det går över.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under årets sista vecka behöver du lätta på hjärtat och få det sagt. Det här är helt rätt tid för dig att yttra dina djupaste tankar och formulera dina känslor. Kanske blir det ett fint tal till bästisen på nyårsafton? Ett sent sms till personen du skulle vilja ha lite uppmärksamhet från? Ut med språket! Var dock noga med att vara finkänslig och lite extra förstående. Det kommer behövas.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, för det första: Du har inte råd att spendera pengar på det sättet du gör just nu! Ja, december är en dyr månad. Men det är inte en ursäkt för onödiga extrautgifter eller att köpa den lite dyrare pastan med snygg förpackning. Under veckan vill du gärna känna dig lite extra uppskattad. Tänk på att gåvor inte alltid behöver kosta så mycket pengar, varför inte bevisa vilken toppenvän du är genom att överraska dina vänner med ett bildspel?


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, veckan kan bli riktigt känslosam. Kanske har du haft det lite svårt med självkänslan på senaste tiden, konstant jämfört dig med andra och lidit av årets FOMO även om det inte finns något att göra? Tyvärr kommer dessa känslor göra en sista grand finale i uppvisning under veckan, och risken att du känner dig känslomässigt utmattad är hög. Som tur är inträffar detta förhoppningsvis under början av veckan, sen kan du inleda det nya året med en fresh start.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du som vanligtvis gärna står i centrum och är festens ljus kommer nu vilja dra dig tillbaka för lite egentid och vila. Antagligen börjar veckan med inställningen ”nej, jag tänker inte sitta på någon jävla nyårs-zoom med ett glas bubbel, jag ska avskärma mig och ingen kommer bry sig”. Moget! Verkligen! Som tur är hinner du ångra dig, och efter några dagars vila är du redo att komma ur ditt skal lagom till mitten av veckan.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, under veckan fylls du av tacksamhet för dina vänner. Vissa av de känns mer som din familj än dina riktiga släktingar. Det här kan alltså vara en fin vecka för dig att visa din uppskattning genom nån gullig gest. Kanske är det nice att gör en fin årsresumé i bilder, eller skicka ett gulligt sms till en vän?


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, under veckan ligger fokuset på karriären. Du kan blicka tillbaka på det gångna året för att uppskatta dina ansträngningar och hur långt du faktiskt tagit dig, trots omständigheterna. Det här kan bli en tid då du får lite extra uppmärksamhet. Oavsett om det rör sig om att laga en nyårsmiddag eller göra klart någon jobbgrej, axlar du ansvaret med fina resultat under veckan!


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan känner du dig inspirerad till att skapa. Det kan bli en kreativ tid för dig, och det finns även goda chanser för den som vill skörda frukten från sitt tidigare hårda arbete. Kanske har du haft ett mål som du uppnått utan att ens tänka på det? Veckan är även här för att påminna dig om att du kan hitta trygghet på nya platser och att hem är där hjärtat bor.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu är det något som inte fungerar längre. Något i ditt liv behöver genomgå en större förändring, och det har du nog redan insett själv. Att släppa taget kan vara läskigt, men upplevelsen kommer bli frigörande. Under veckan är du lite på din vakt, och frågor om tillit kan komma upp på agendan. Se till att kunna möta din partner halvvägs.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, veckan är här för att riktigt tända en gnista i kärleksbrasan. Nu kan det gå lite hur som helst. Kanske blir du sentimental och ringer upp någon du saknar? Ger en kärleksförklaring till någon du enbart beundrat på avstånd tidigare? Det finns också en risk att du inser att ett förhållande inte är riktigt bra längre och att ni går skilda vägar. Händelselöst blir det i alla fall inte!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, ingen är så redo för det nya året som du. Speciellt redo känner du dig för att ”fixa” din livsstil. Du är redo med tusen otroliga nyårslöften, listor och rutiner som ska följas. Det här är en bra tid för dig att göra fina saker för ditt levnadssätt och hälsa, men ta en sak i taget. Annars känns det lätt överväldigande. Du får även vara extra försiktig så du inte åker på en förkylning under veckan.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan kommer du till en viktig insikt. Kanske har du börjat utveckla känslor för någon du inte riktigt hade räknat med att förälska dig i? Eller kanske gick det där projektet inte riktigt som du trott? Veckan är också väldigt bra för den som vill få utlopp för sin kreativitet. Passa på och skriv en dikt, eller vad ni fiskar nu gör.