in

Veckans horoskop: 27 september – 3 oktober

julian hochgesang OzlczC hna0 unsplash 1
Foto: Julia Hochgesan / Unsplash

Veckans horoskop är här med allt du behöver veta om de kommande dagarna. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: När blev ni för gamla för en klassisk sleep over?
 • Oxen: Du kan bättre!
 • Tvillingarna: Boka av och skjut upp allt.
 • Kräftan: Det finns en del svartsjuka på tapeten.
 • Lejonet: Det är fint att du vill hjälpa till men du kan inte fixa allt.
 • Jungfrun: Du kan inte styra över kärleken, hur vidrigt det än låter.
 • Vågen: Du tar mogna beslut.
 • Skorpionen: Jo, att gå igenom någons Facebookvänner räknas som ett heltidsjobb.
 • Skytten: Varför leva i nuet?
 • Stenbocken: Bjud på kaffe (men kanske inte på drinkar).
 • Vattumannen: Bättre tider väntar!
 • Fiskarna: Du är öppen för kärlek.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, vilken mysig vecka du har framför dig! Det här är en perfekt tid för dig att bjuda in till spontana vinkvällar eller varför inte en gammal hederlig sleep over? Du kommer i alla fall uppskatta dina vänner lite extra, något du är riktigt bra på att visa nu. Veckan kan även komma med en guldstjärna! Nu får du äntligen lite bekräftelse. Även om det bara rör sig om en uppmuntrande kommentar från en kollega känns det bra att bli sedd.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu behöver du ligga i. Veckan kommer med en stor dos inspiration och en del bra idéer – så länge du inte slarvar bort dina möjligheter. Nu lockas du nämligen av helt andra saker, och en utekväll en vardag kan lätt bli lite väl lång. Gör allt som är kul! Se bara till att tänka smart och ta allt du behöver göra på allvar. När det kommer till ditt kärleksliv löper du just nu en stor risk att sänka din standard, vilket kan resultera i att du romantiserar något som egentligen är trash.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, tiden räcker inte till. Veckan dundrar in med en överfylld kalender och det ser ut att bli riktigt rörigt. Boka av och skjut upp allt! Och skriv för guds skull in allt du behöver göra i dina påminnelser på mobilen. Nu kan du även behöva tänka lite på hur dina signaler tolkas. Du kanske tror att ditt flörtande är oskyldigt, men någon på andra sidan börjar kanske få djupare känslor.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det finns lite olika scenarion som kan utspela sig under veckan. En kräfta i en kärleksrelation kommer få sig en tankeställare. Nu håller du på och letar och gräver efter något. Kanske ett tecken eller en känsla av samhörighet? Du bör istället fråga dig själv varför du söker efter svar. Nu finns en risk att någon av er kommer såra den andre, och det finns en hel del svartsjuka på tapeten. Om inget av detta stämmer in på dig kan du istället fokusera på någon av dina vänner. Kanske verkar någon i din närhet inte må så bra just nu?

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, veckan handlar om samarbete. Nu gör du saker bäst med andra, och du kan till och med vara en riktig inspiration för någon! Din hjälpsamma personlighet kommer till nytta i flera sammanhang, både när det kommer till problemlösning och känslomässigt stöd. Du kommer dock behöva tydliga gränser, annars är risken att du tar ut dig själv för andras skull på ett ohälsosamt sätt.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, kärleken är inte ett projekt du kan planera. Ta det lugnt, acceptera ovissheten och låt den komma till dig! Under veckan får du chansen att visa en mer sårbar sida av dig själv och en optimal aktivitet just nu är att låta dig uppslukas av en romantisk bok. Veckan kan även komma med en viss förvirring. Om det du gör inte verkar funka – byt metod.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan blir lite upp och ner. Du är dessvärre extra benägen att övertänka saker just nu, och hakar lätt upp dig på smågrejer. Något positivt är dock att du får bra struktur på saker och ting, och klarar av att ta mogna beslut. Det här kan också bli några bra dagar för den som vill satsa på något kreativt.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu börjar det hända grejer. Veckan kan komma med en riktigt god nyhet på kärleksfronten. Under veckan blir du också lätt besatt av något, och det kan mycket väl handla om en speciell person. Det blir en klassisk ”stalking på sociala medier”-tid. Men se upp för att låta det bli för mycket av det roliga!

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, varför leva i nuet? Under veckan lever du i drömmarnas värld, och fascineras av allt som tillhör det förflutna. Vi hittar dig antagligen nersjunken i ett fotoalbum, eller lyssnandes på en historiepodd. Under veckan får du även en hel del beröm från din omgivning! Då kan du ju passa på att lära dig ta en komplimang.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du behöver inte vara så sträng! Du genomgår en väldigt målmedveten fas, och inget får komma i din väg. Du behöver sakta ner för att påminna dig själv om att saker tar tid, och att allt inte alltid går precis så snabbt som man önskar. Veckan ser dock ut att bli riktigt rolig när det kommer till det sociala. Du bjuder gärna en kompis på lunch, men se upp för att låta din generositet gå över styr. Att bjuda dina kollegor på kaffe är väl rimligt, men drinkar till sju personer kan bli dyrt i längden.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, äntligen lite balans i tillvaron. Under veckan jonglerar du relationer, jobb och ärenden som ett riktigt proffs. Saker och ting börjar lätta för dig nu, du är på väg in i en mer optimistisk och lättsam tid. Du kan räkna med en del oväntade avbrott i schemat. Veckan ställer dock knepiga frågor om framtiden – vad hindrar dig från att leva ut dina idéer och drömmar?

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan är perfekt för att planera en resa! Nu blir du påmind om en plats eller person som gör dig nostalgisk, och det kan för första gången på länge finnas möjlighet att besöka någon eller något. Det här blir även en fin tid för dina relationer. Nu är du mer öppen för att visa kärlek och ta emot den. Ta tillvara på det!

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.