in

Veckans horoskop: 27 mars – 2 april

horoskop
Bildkälla: Priscilla Du Preez / Unsplash

Vi har frågat stjärnorna – och här är vad just du har att vänta av de kommande dagarna. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du lyckas galant med vad du än tar dig för!
 • Oxen: Du känner dig uttråkad och vill att något ska hända.
 • Tvillingarna: Det blir en väldigt social vecka.
 • Kräftan: Hårt arbete står på agendan.
 • Lejonet: Du går äntligen vidare.
 • Jungfrun: Du känner dig trygg.
 • Vågen: Du får bekräftelsen du längtat efter.
 • Skorpionen: Känns det lätt så är det nog rätt.
 • Skytten: Du känner dig nykär.
 • Stenbocken: Nu händer det grejer.
 • Vattumannen: Det finns andra vägar att gå.
 • Fiskarna: Vem hade kunnat ana att du skulle få så djupa känslor?

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu har du vinden i ryggen! Vad du än tar dig för under veckans första dagar klarar du av det galant. Det här är en särskilt bra tid för intellektuellt utmanande uppgifter som rör kommunikation, logistik eller problemlösning. Tentan kommer alltså i princip skriva sig själv, det där kontraktet är helt rätt att skriva under och de projekt du nu lägger grunden för blir extremt lyckade.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, vänta dig det oväntade! Det här är något som präglat ditt horoskop ett tag nu, men framöver kommer det märkas på ett mer personligt plan. Kanske blir du chockad över dina egna känslor eller ditt eget beteende? Under veckan finns det en risk att du känner dig understimulerad, uttråkad och rastlös – vilket i sin tur kan leda till en del impulsiva beslut.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, ditt sociala liv blomstrar som aldrig förr. Du har en inspirerande tid framför dig! Nu får du se saker och ting ur ett annat perspektiv, och du börjar kanske omvärdera hur du tänkt kring vissa frågor. Det här är en superfin tid för dig att lära känna nya människor och för att utöka din umgängeskrets – slå på din inre supercharmör och kör.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, det är nu du förvandlas till en riktig girlboss. Veckan kommer med en otrolig energiboost. Nu får du kraft åt att ta tag i allt som släpat efter, allt som kräver det där lilla extra och det som känts överväldigande. Det här är en tid för struktur, hårt arbete och disciplin! Det finns även fina möjligheter för den som vill arbeta med långsiktiga lösningar kring saker som rör karriär.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, veckan kommer med blandade skurar. Först och främst får du en otroligt bra idé, och det blir tydligt att du är sugen på något nytt. Kanske inser du att du inte hör hemma där du är? Mot slutet av veckan rörs en del känslor upp. Det är dock något positivt som väntar, och du får äntligen en chans att gå vidare från en situation som känts jobbig under en längre tid.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du börjar äntligen lägga ihop pusselbitarna! Nu vet du vad du vill, och du känner dig trygg nog att utforska olika möjligheter. Den desperata energin som möjligtvis präglat tillvaron den senaste tiden är som bortblåst, och du tar saker och ting som de kommer. Passa på att reflektera kring framtiden och dina relationer utan att få panik!


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan bjuder på en mängd små överraskningar. Kanske dyker ett paket upp på fel adress? Eller så tvingas du hantera en oväntad uppgift! Den här veckan ser även ut att bli väldigt bra för dina relationer. Nu kan du räkna med att du får en hel del bekräftelse från någon du tycker om.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, vissa är bara menade att vara tillsammans. Veckan klargör hur det står till med den saken i ditt liv, och du kan räkna med att få svar kring huruvida du bör satsa på en relation eller inte. Det kan handla om allt från en bästis som bekräftar att det faktiskt är värt att reda ut det där tjafset – till en dejt som är för krånglig för att orka med. För somliga blir det något så enkelt och mysigt som en partner som ”fattar grejen” gällande något rörigt i vardagen.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, vad är det som pågår? Är det möjligen en nytänd passion? Ett spännande intresse du behöver utforska? Nu blir du som nykär i något! Det här kan faktiskt tolkas i bokstavlig mening, att du crushar hårt på någon i din närhet. Men det kan även handla om en hobby, ett nytt intresse för virkning eller liknande. Oavsett vad det betyder för dig så blir det pirrigt!


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu börjar det hända grejer! För vissa, lyckligt lottade, kan det handla om en ny kärlek, som känns väldigt passionerad och sexig. Men för andra kan det tyvärr snarare betyda att veckan bjuder på en del konflikter, där någon lockar fram dina sämsta sidor. Försök ta ett steg tillbaka för att undvika en hetsig stämning.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, är du fast i gamla banor? Under veckans första dagar nås du av användbar information. Det kan handla om allt från den sista pusselbiten som krävdes för att lösa en uppgift, till gammalt hederligt skvaller. Mot mitten av veckan får du dig en tankeställare gällande din karriär. Du börjar inse att det kanske finns andra vägar att ta – och att en dröm är närmare än du tror. Veckan påminner dig om att utmana dig själv!


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, är du redo för något storslaget? Veckan är här för att sweep you off your feet! Nu dras du med i både det ena och det andra. Det här är en tid för att romantisera exakt allt! Lev ut din inre Carrie, nu är du plötsligt en hårt arbetande huvudperson i en romantisk serie! Veckan kan även förvandla något kortsiktigt till något hållbart – vem hade kunnat ana att du skulle få så djupa känslor för något eller någon?