in

Veckans horoskop 27 maj – 2 juni

veckans horoskop sista veckan maj
Bild: Yoori Koo ( Unsplash

VeckoRevyns astrolog Molly Lundgren har läst av stjärnorna och planeterna och vet precis vad som väntar dig i veckan! Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, det här kan, föga förvånande, bli en impulsiv vecka. Dagarna runt tisdag kan bli fyllda av nya idéer, impulsköp och mycket action. Rent ekonomiskt kan det också bli bra, det kan till och med bli så att du blandar det sociala med jobb. Var dock försiktig med att framstå som taktlös, du har trots allt en tendens att ibland vräka ur dig något som möjligtvis inte rimmar rätt med sällskapet. 


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, första delen av veckan är du riktigt driftig. Du lyckas få en hel del gjort, du är ju trots allt drottningen av att mirakulöst “klara det”, även när du trodde att allt var kört. Mot slutet av veckan kan det bli till att stanna hemma. Det är okej att prioritera sig själv och tacka nej till veckans tredje utgång, kolla på film och äta tryffelchips istället. 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Äntligen din tid kära tvilling! Plötsligt känns “ja”-sägande ångestbefriat, och du behöver inte tyngas av samma stress och press som tidigare jagat dig. Saker känns lite enklare, du är i ditt sanna element och gör starka intryck på människor. Den kommande veckan kommer allt vara på sin plats igen, du i mitten av ett middagsbord, omringad av dina vänner, skrattandes åt ett skämt du kläckt. 


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, den kommande veckan kan komma att bli lite svajig. Du känner dig kanske smått frånkopplad i sociala sammanhang, och har svårt att uttrycka vad du vill och känner. Om du således drar dig undan kan det istället vara en bra vecka för att pyssla med något kreativt, det kan bli meditativt. Försök slutföra något projekt, måla klart den där tavlan, spela in en minifilm eller vad ni kräftor nu gör. 


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, du sprudlar av tankar och idéer den här veckan. Kanske har du äntligen börjat komma på lite saker du känner dig pepp på att syssla med i framtiden, och du kan knappt vänta med att få börja på ny kula. Den sociala biten känns självklar, ingen kompis-ångest här inte. Du känner dig mer socialt smart än någonsin, vem sa att ett lejon inte kunde vara världens bästa lyssnare?


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, i veckan blir det mycket tankar på jobb och skola. Du kanske har börjat tröttna lite på dina rutiner och försöker fundera ut nästa steg, eller så känner du dig en aning ouppskattad på arbetsplatsen. Om det finns problem på jobbfronten så är den här veckan en utmärkt tid att ta itu med dem, det finns goda chanser att allt löser sig precis som det ska. Du har iallafall mycket energi kommande vecka, så passa på att ta itu med det sista. 


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, det kan bli mycket fokus på “den större bilden” och dina visioner kommande vecka. Du filosoferar och tänker mycket stora tankar, som du gärna vill dela. Var försiktig med bekräftelsebehovet framöver, både på ett personligt och proffesionellt plan. Bara för att du inte får uppmärksamhet 24/7 betyder det inte att dina idéer och tankar saknar värde. Och! Försök att passa tider, annars finns en risk att du missar viktiga möten. 


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, det kan ha varit mycket fokus på intima relationer på senaste, och nu kommer en vecka fylld med tankar och reflektioner. Du känner dig mer intuitiv än vanligt, och läser mycket mellan raderna. Det kommer kännas enklare att hantera din annars känsliga sida, och du lyckas rationalisera saker mer. Ta helgen till att umgås med dina närmsta, och har du en partner så kan helgen bli het.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, från en hyfsat jobbfylld tid med emotionell torka, går vi nu in i trevligare tider. Under veckan så är det all about partnerskap och relationer. Du känner dig stärkt av andra, och vill gärna umgås med människor på tu man hand. Peppad är bara förnamnet, på vad du känner inför det sociala. Går du på date under veckan så har du turen på din sida, planera helst in den under helgen. 


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, den kommande veckan startar med ny energi. Du kanske gör små to do-listor, försöker få ihop det sista inför sommaren och lämnar in dina sista uppgifter till jobbet eller skolan. Du prioriterar rätt saker nu, och satsar bara på det som får dig att må bra. Helgen blir perfekt för lite hederlig self-care, bjud in en kompis och gör ansiktsmasker tillsammans och titta på nya serien “Wine Country” på Netflix


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, veckan du har framför dig blir härlig. Efter en lite tyngre period där du kanske dragit dig tillbaka lite och hängt mer med familjen, är du nu redo att komma ut ur ditt skal. Du kommer ha kul, du kommer vara kul. Du får ny energi och är redo att ta itu med allt som känts lite jobbigt på senaste. Jobb? Jätteenkelt. Att dyka upp på alla sociala tillställningar, prestera och få ett helt sällskap att vika sig dubbla av dina anekdoter? Superlätt. 


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, gud vad du kommer känna behov av hem och trygghet kommande vecka. Allt du vill är att ligga på en soffa med någon nära dig, eller ha djupa samtal med familjen. Och ja, det kan självklart vara smart. Men det kan också uppstå en dragkamp mellan den delen av dig själv, och den som vill ut och “göra stan”. Och du hinner med båda, satsa på den sociala biten i början av veckan, så tar vi bullbaket med mamma i helgen.