in

Veckans horoskop: 27 juni – 3 juli

alex bertha Jyg7xHRmXiU unsplash
Foto: Alex Bertha / Unsplash

Nyfiken på vad stjärnorna har att erbjuda dig de kommande dagarna? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du behöver inte säga ja till exakt allt.
 • Oxen: Ta saker och ting i en lugn takt.
 • Tvillingarna: Det bor en arbetsmyra inom dig.
 • Kräftan: Hur vill du leva ditt liv?
 • Lejonet: Var snäll mot dig själv!
 • Jungfrun: Genom att sätta gränser stärker du relationen.
 • Vågen: Ta steget ut i rampljuset.
 • Skorpionen: Våga vara en nybörjare.
 • Skytten: Kräv respekten du förtjänar.
 • Stenbocken: Du får en nystart med någon.
 • Vattumannen: Du ser saker ur ett nytt ljus.
 • Fiskarna: Du kan förvänta dig en het kväll.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, ibland behöver man kompromissa. Tidigt i veckan blir du lätt överväldigad av olika måsten. Du vill säga ja till allt nu, men nu behöver du prioritera. Svälj stoltheten och sätt gränser, annars är risken att du gör någon besviken med en halvdan insats.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, gör en to-do-lista! Du har en fullspäckad vecka framför dig. Du är nyfiken och kommer hela tiden på nya idéer till saker du vill göra, men det kan lätt bli rörigt. Ta saker och ting i långsam takt, skriv ner allt du behöver göra och ge plats i schemat åt återhämtning.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, visst finns det en arbetsmyra inom dig! Veckan välsignar dig med ett riktigt flyt – nu är du redo att göra det jobb som krävs. Det här är en perfekt tid för att beta av din lista med tråkiga sysslor, nu ser du nämligen ut att kunna få hjälp av någon att uträtta jobbet.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, livet är ditt ostron! Veckan är här med en påminnelse om att drömma stort, och att du är värd att leva som du vill. Det kan låta flummigt och stort, men nu är det dags att du faktiskt reflekterar kring hur du vill att ditt liv ska se ut – och vad du kan göra för att nå dit.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, ta ett steg tillbaka. Nu är det dags för dig att hitta tillbaka till dig själv, hur övermäktigt det än kan låta. Hur mår du egentligen? Det här kan bli ett tillfälle för dig att hitta nya vanor. Vad kan du göra för att vara snäll mot dig själv?


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu behöver du dra gränser. Veckan är här för att utmana dig – nu behöver du visa tydligt vad du känner. Ta det där snacket med en vän som gjort något dumt, be om ursäkt till någon du sårat och var inte rädd för att stå upp för dig själv. Det kommer stärka dina relationer.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du är glödhet! Veckan kommer med massvis av ny energi, nu är det dags för dig att ta steget in i rampljuset. Det här är en tid för dig att faktiskt satsa på dina mål. Kom igång med ett projekt du länge drömt om, pitcha en idé eller gå ut och visa upp hur långt du kommit. Det finns även goda chanser att du hittar någon att dela dina visioner med. Delad glädje är dubbel glädje!


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, det är dags för en uppdatering av dina kunskaper. Veckan ser ut att bli perfekt för den saken, nu inspireras du till att lära dig något nytt eller vidareutveckla diverse förmågor. Ta en programmeringskurs, lär dig virka och våga vara nybörjare.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, du behöver stå upp för dig själv. Nu är det dags att dra en gräns, vilket kan röra allt från att sluta låna ut pengar till personen som aldrig betalar tillbaka, till att konfrontera någon som sårat dig. Det är dags att du kräver respekten du förtjänar.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, veckan kommer med en ny chans. Det här är en perfekt tid för den som vill hetta upp en långvarig relation, så bjud ut din partner på en dejt! Det finns även fina möjligheter för den som vill börja om med en bästa vän, eller bara träffa någon helt ny.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu välsignas du med nya perspektiv. Nu ändrar du dina rutiner, och får chansen att se saker ur ett nytt ljus. Något som känts jättetrist innan blir kanske intressant – och något du varit kritisk mot tidigare känns plötsligt rimligt.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du har en spännande vecka framför dig. Nu ser utsikterna på dejtinghorisonten otroliga ut, det här är en perfekt tid för ett vågat drag! Det kan innebära allt från att du träffar en ny spännande person, till att du får chansen att tända en låga som slocknat. Bjud ut någon på en het dejt.