in

Veckans horoskop: 27 juli – 2 augusti

biel morro l8ZdgJ9m7w unsplash 1
Bild: Biel Morro / Unsplash

Under veckan behöver någon stimulera kropp och sinne, medan en annan irrar runt som en virvelvind. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Undvik att bränna broar.
 • Oxen: Du känner oväntade känslor.
 • Tvillingarna: Sluta tänk! Känn efter lite istället.
 • Kräftan: Stimulera både kropp och sinne.
 • Lejonet: Ta vara på din egentid.
 • Jungfrun: Red ut ett bråk!
 • Vågen: Du irrar runt som en virvelvind.
 • Skorpionen: Låt dina tankar marineras.
 • Skytten: Älska inte villkorslöst!
 • Stenbocken: Dina idéer är faktiskt lite too much just nu.
 • Vattumannen: Du behöver ett miljöombyte.
 • Fiskarna: Det blir en perfekt vecka för romantik!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, är du redo att komma på banan? Nu börjar ditt schema återgå till det normala igen, men se upp för att inte ta på dig mer än du kan hantera. Början av veckan ser ut att kunna bli känslofylld, och kanske är du lite väl mycket på hugget. Försök att inte bränna några broar genom att vara passivt aggressiv!


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan får du tillgång till ny information. Kanske är en situation inte riktigt vad du tidigare trott, eller också kommer en person nära dig berätta något som kan spela en stor roll i framtiden. Veckan kan även komma med oväntade romantiska känslor. Nu blir det tydligare vad du känner för någon om det tidigare varit lite oklart.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu måste du lita mer på dina känslor! Ibland tenderar du att vara lite väl rationell, men nu bör du istället gå på känsla och lita på vad ditt hjärta säger. Det här är också en otrolig vecka för dig att ta ett stort kliv framåt och våga lite extra.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, veckan kommer med lite utrymme för reflektion. Kanske gör du ett mentalt återbesök till ett gammalt förhållande, och drömmer dig tillbaka något som varit? Gör gärna detta under en längre skogspromenad! Veckan är nämligen här för att påminna dig om att stimulera både kropp och sinne.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, veckan är här för att reda ut lite finansiella frågor. Kanske är det dags för dig att lära av dina misstag och sluta låna ut pengar till personer som inte lämnar tillbaka? Eller så följer du ditt hjärta och fortsätter vara en generös queen! Veckan kan även komma med lite välbehövd egentid, försök ta tillvara på den.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu kan du äntligen pusta ut! Under veckan blir det lättare för dig att slappna av i professionella sammanhang. Nu behöver allt inte planeras in i minsta detalj längre, och det kan vara fördelaktigt att sticka ut med lite udda egenskaper. Det här är även en bra vecka för att reda ut konflikter, så var lite extra gullig mot någon du hamnat i kläm med tidigare.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, under veckan kommer du antagligen befinna dig lite all over the place. Du får svårt att fokusera, och även om du har tusentals planer och idéer blir det kanske svårt att omvandla det till något konkret. Försök i alla fall att anteckna dina visioner, även om det blir näst inpå oläsbara meningar i mobilen.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, ibland är det kanske bättre att jobba hårt i tystnad snarare än att låta käften gå på stan utan att få någonting gjort. Tro det eller ej, vissa av dina idéer är faktiskt inte perfekta än utan kan behöva marineras ett tag till. Ungefär så.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, under veckan får din självkänsla en skjuts. Det blir lättare för dig att acceptera både dina egna och andras brister, men kanske lite för lätt. Självkärlek, ja. Men att älska alla andra oavsett vad, nja. Visst att du är accepterande, men andra ska inte få behandla dig exakt hur som helst.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, under veckan förvandlas du till en idéspruta utan dess like. Vilket går ut över dina nära relationer. Ja, det är supergulligt att du villa köpa lantställe med din partner. Men hen kanske inte orkar sitta och titta på exakta mått för ett kök i ett hypotetiskt hus. För en singel ser veckan ljus ut, det ligger nämligen något och skvalpar på vågorna mot dejtinghorisonten.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, under veckan behöver du komma ut lite. Ut ur huset, mer specifikt. Du kanske stör dig lite extra på en familjemedlem eller en gammal ful tavla, så ge ett miljöombyte ett försök. Nu kan små detaljer gå dig på nerverna lite extra, och det blir därför viktigare att försöka se hela bilden.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan får du chansen att visa upp din romantiska sida. Varför inte gå all in på en old-school bukett med rosor på en dejt, ett analogt kärleksbrev eller ett gulligt röstmeddelande? Veckan kommer kräva lite kreativitet på kärleksfronten.