in

Veckans horoskop: 27 januari – 2 februari

veckans horoskop 27 januari
Bild: Renate Vanaga / Unsplash

Under januaris sista vecka ska någon sätta sig ned med planering, medan en annan ska skicka ett sexigt sms. Nyfiken på om det är du som ska köpa kaffe till din kollega? Veckans horoskop är här med svaren. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Det är inte enkelt att berätta för en kompis att man vill ha ut mer av relationen än vänskap.
 • Oxen: Köp en kaffe åt en kollega.
 • Tvillingarna: Nu är det dags för planering.
 • Kräftan: Nu ska du knyta ihop säcken och fokusera på att slutföra.
 • Lejonet: Dina känslor inför en viss någon fördjupas.
 • Jungfrun: Skicka ett sexigt sms!
 • Vågen: Först: veckoplanering och garderobsutrensning. Sen: långlunch.
 • Skorpionen: Försök att inte göra några impulsköp när du är ute och shoppar tavlor.
 • Skytten: Visa en familjemedlem att du uppskattar hen!
 • Stenbocken: Det är dags för en timeout.
 • Vattumannen: Inkludera dina vänner i allt du gör.
 • Fiskarna: Ditt omdöme fallerar under veckan.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan tvingas du konfrontera dina känslor. Det kan vara så att du känner lite extra för någon, utan att egentligen våga investera energi i att ta upp det. Kanske det rör sig om en vän, och att du skäms? Oavsett vad så blir det svårt för dig att vara ärlig och visa vad du vill med hen just nu, men var åtminstone ärlig med dig själv. Det är okej att vara en hopplös romantiker, även om det kan kännas cheesy.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, rätt kontakter tar dig långt. Under veckan fullkomligt skiner du på din arbetsplats, och du är lite extra omtyckt av dina kollegor. Ta tillfället i akt att bjuda lite på dig själv och socialisera lite mer än vanligt. Bjud ut på aw, fråga hur någon mår och köp en kaffe till en annan. Du behöver inte smöra direkt, men att vara lite extra gullig kan ta dig långt just nu.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, val du gör just nu kan komma att definera resten av ditt år. Om du funderat på att börja plugga igen till hösten, eller göra en större resa under året är det dags att börja planera. Även om framförhållning knappast är din vassaste gren kan det vara nyckeln till att faktiskt få saker gjorda under året.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, ska du få saker gjorda någon gång så är det nu. Att dra dig tillbaka och fokusera på ditt är något du gör riktigt bra, och den här veckan ska du få briljera inom den grenen. Nu är det tid att slutföra saker för att kunna gå vidare och vända blad. Så fokusera på att slutföra projekt inom alla delar av livet: på arbetsplatsen, i hemmet och i känslolivet.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, nu kan det vara dags att ta saker och ting till nästa nivå. Under veckan kommer du märka att dina känslor för någon fördjupas, kan det vara dags att säga de tre orden? Det finns stora möjligheter att du får bra kontakt med människor under veckan, så om det finns någon ur ditt förflutna du vill ta kontakt med, romantiskt eller platoniskt, är det inte en helt dålig idé.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, det ligger kärlek i luften. Har du en partner kommer du märka att det hettar till lite extra mellan er, och du är nästintill nykär nu. För alla singlar erbjuder veckan några perfekta flörttillfällen, och det kan faktiskt vara så att du får upp ögonen för en kollega. Just nu charmar du folk bäst med dina ord, så att skicka ett flörtigt sms i helgen kan träffa helt rätt.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, veckan kommer med blandade skurar. Det enda du vill är att komma ut och göra saker, ha kul och skita i allt vad plikter och förbindelser heter. Men tyvärr kan det vara så att du behöver sätta dina begär åt sidan för att ägna dig åt att slutföra nödvändiga sysslor som en garderobsutrensning. Det finns även en chans att det blir bråk om pengar med någon, speciellt i början av veckan.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, veckan kommer med ett sug efter att leva ut lite mer. Just nu gör du rätt i att lägga extra pengar på kulturupplevelser såsom ett museibesök eller en biljett till en teaterföreställning. Låt dig inspireras av andra, så kommer din egen kreativitet att blomma ut. Det kan till och med vara värt att investera i en snygg tavla till ditt hem, men var försiktig när det kommer till impulsköp.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, nu är det dags för dig att hänga med ett syskon eller en förälder. Under veckan finns det stor chans att du blir sentimental kring din barndom, vilket du bör utnyttja. Tillbringa lite kvalitetstid med en familjemedlem som annars hamnar i skymundan i ditt hektiska liv. Och hinner du inte träffa någon räcker det med ett gulligt ”jag saknar dig” sms, bara för att påminna hen om att du faktiskt bryr dig.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, under veckan är det viktigt att du vilar ut. Du vill gärna ta dig ut och hänga med på allt, men din kropp hänger inte med. Nu blir det vila på schemat, och var inte överraskad om du flyter iväg i drömmarnas värld lite. Det kommer vara svårare för dig att fokusera, och det blir bara värre om du överanstränger dig. Ta det lugnt! En chill vecka har aldrig skadat någon, tro det eller ej.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, var försiktig med vad du säger. Just nu är du på topp, och har många människor som vill vistas i din närvaro. Ett problem kan dock bli att du blir lite väl bekväm när allt fokus ligger på dig, och att ett oskyldigt skämt kan såra någon. Det kan bli en del plumpa uttalanden från dig nu, så tänk efter innan du avfyrar en snärtande kommentar. Försök inkludera alla dina vänner i vad du gör, se till så att ingen känner sig bortglömd.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du måste försöka se saker och ting objektivt nu. Det kan vara så att dina känslor för någon rubbar ditt omdöme lite, och du har väldigt svårt att stå upp för dig själv nu. Och även om det är fint att du känner starkt för människorna i ditt liv finns det gränser. Nu behöver du sätta dig ner och tänka igenom exakt hur sårbar du ska behöva visa dig för att få respekt från någon.