in

Veckans horoskop: 27 februari – 5 mars

cortney white kpPQnJ8 hzI unsplash
Foto: Cortney White / Unsplash

Vi går mot ljusare tider! Här är vad som väntar just ditt stjärntecken den kommande veckan. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Höga förväntningar kan leda till besvikelse.
 • Oxen: Var snäll mot dig själv.
 • Tvillingarna: Lev i nuet.
 • Kräftan: Äntligen börjar saker och ting falla på plats!
 • Lejonet: Du fokuserar på allt som kan gå fel.
 • Jungfrun: Ta en paus.
 • Vågen: Det går riktigt bra för någon av dina relationer.
 • Skorpionen: Du måste våga tro!
 • Skytten: Det har en romantisk vecka framför dig
 • Stenbocken: Du tar dig an en utmanande uppgift.
 • Vattumannen: Välj dina ord väl.
 • Fiskarna: En hård ton kan förstöra stämningen.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du har en drömmig vecka framför dig. Nu svävar du högt upp i det blå, utan några planer på att komma ner på jorden. Det här kan leda till att tillvaron delvis blir lite rörig och du har svårare att fokusera än vanligt. Mot mitten av veckan blir det dock rätt så intensivt! Här är risken att du tappar fästet rätt stor, och höga förväntningar kan leda till besvikelse.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu behöver du hålla hårt i tyglarna. Under veckan finns det nämligen en risk att du låter det bli lite för mycket av det goda. Det kan handla om allt från ett slösaktigt spenderande till några glas för mycket, oavsett vad kommer det få konsekvenser. Framförallt ser det ut att påverka dig mentalt – försök att inte vara så hård mot dig själv!


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, ta ett djupt andetag. Det är inte på liv och död! Just nu funderar du mycket kring karriär, framtid och hur du ska leva ditt liv. Det är bra att du faktiskt funderar över saken ordentligt, men du behöver inte få panik över hösten. Det ordnar sig! Försök leva i nuet och var positivt inställd och öppen till det du har framför näsan.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu börjar det hända grejer. Något som rör ett långsiktigt mål börjar röra på sig, och du får äntligen positiv respons på det du gör! Du får känna dig trygg och lugn inför framtiden. Det finns dock en risk att du väljer att leta fel och lyssna på de kritiska röster du kan hitta, och att du övertänker detaljer.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du är din egen värsta fiende. Du genomgår en period som är rätt intensiv och tuff, och under veckan blir du extra hård mot dig själv. Du har svårt att unna dig själv att vara glad för något och vill hellre tänka på allt som kan gå fel. Vänd dig utåt istället för inåt och låt människor i din omgivning bekräfta att du är på rätt väg!


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du behöver en paus. Nu lägger du mycket energi på någon av dina relationer, och det blir inte mindre intensivt under veckan. Du behöver dock inse att det finns saker du kan göra för att förbättra situationen, men att det inte tjänar något till att sitta och fokusera på allt som är dåligt. Det är inte så illa som du tror! Ta en paus och försök tänk på något annat.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du har världens mysigaste vecka framför dig! Nu njuter du av gott sällskap med nära och kära – framförallt uppskattar du en specifik relation extra mycket. Du känner dig tacksam och lycklig nu, och allt flyter på riktigt bra. Njut av det! Det finns dock en risk att du är lite självkritisk under veckan, var inte för hård mot dig själv när det kommer till praktiska uppgifter och jobb.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du behöver ta dig själv på allvar. Något i ditt liv skriker efter uppmärksamhet, och det är dags för dig att bli seriös. Det kan handla om allt från ett förbisett projekt, till en hobby eller en relation – det finns mer potential där än du tror. Du behöver bara tro på att det faktiskt kan bli något!


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, plötsligt händer det! Under veckan överraskas du av en rolig flört. Det kan handla om en dejt som går långt över förväntan, men det kan också handla om en riktigt god stämning med en främling på mataffären. Oavsett vad har du en vecka med guldkant framför dig. Nu blir vardagen lite mer romantisk. Du får gå runt och känna att du lever i en film!


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, veckan kommer med en utmaning. Nu behöver du samla dina krafter för att ta dig an en mentalt krävande uppgift. Du kommer behöva klura och fundera mycket, nu är det logistik och struktur som krävs. Kritiskt tänkande är A och O i detta fall, men det kan även sätta käppar i hjulet för den som tvivlar för mycket.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, säg det högt! Veckan uppmanar dig att formulera dina känslor i ord. Skriv ett kärleksbrev, påminn din bästis om att hon äger och ge en komplimang till kollegan. När det kommer till att vara ärlig med hur du känner gäller det dock framförallt positiva känslor – det finns nämligen en risk att du stundtals blir överdrivet kritisk. Du behöver kanske inte formulera all din kritik i ord, även om delar av den såklart är nyttig.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu får du sakta ned så att inte tankarna rusar i väg. Under veckan finns det en risk att problem uppstår till följd av att någon är lite extra hård i tonen, är onödigt kritisk eller kall. Det kan mycket väl vara du som är boven i dramat, men det ser ut att handla om någon nära dig. Oavsett vad behöver du försöka att inte dra förhastade slutsatser. Personen kanske inte hatar dig trots allt.