in

Veckans horoskop: 27 april – 3 maj

Veckans horoskop 27 april – 3 maj
Foto: Thought Catalog / Unsplash

Under veckan ska någon ha en AW på Zoom, en annan ska ta nudes och en tredje kommer bonda med svärföräldrarna. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Vardagen blir återställd!
 • Oxen: Du förvandlas till en våghalsig rebell.
 • Tvillingarna: Du kanske i alla fall kan försöka tagga ner med ryktesspridningar just under den här veckan?
 • Kräftan: Du förvånar alla genom att känna dig missförstådd.
 • Lejonet: Överraska din älskling.
 • Jungfrun: Det kan vara svårt att se ljuset i tunneln, men det kommer vara värt det i slutändan.
 • Vågen: Det ÄR jobbigt just nu. Men det blir bättre snart!
 • Skorpionen: Du ska bonda med dina svärföräldrar, hur jobbiga de än må vara.
 • Skytten: Ha en AW på Zoom.
 • Stenbocken: Det kanske inte låter optimalt att behöva be sin partner om romantik, men det är din uppgift under veckan.
 • Vattumannen: Ta nudes och dansa framför spegeln.
 • Fiskarna: Ditt fokus förbättras.
väduren stjärntecken

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under veckan blir det lättare för dig att hålla dig till dina dagliga rutiner. Att inse att fem timmars sömn inte är hållbart är en bra bit på vägen, och nu kanske du till och med lyckas få in tre mål mat om dagen. Det bjuds även på en lite komplicerad arbetssituation, men lyckas du lösa problemet finns det utdelning för mödan.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan är du redo att ta lite risker. Det här kanske inte är ett optimalt tillfälle för en makeover, utan det handlar snarare om att ta en chans och våga något du tidigare varit lite rädd för. Kanske dags att skicka ett flörtigt sms till kollegan du haft en crush på ett tag eller förhandla om en jobbsituation?


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, under veckan tvingas du coola ner lite. Nu är det dags för vila, och det kan vara dags för social distans i dubbel bemärkelse: avstå från sociala medier. Det finns nämligen en risk att du får svårare att formulera dig än vanligt, och du behöver vara försiktig med att framstå som skvallrig.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräftan, veckan handlar till stor del om drömmar. Det kan vara bra för dig att föra någon slags humör- och drömdagbok, för att upptäcka mönster i ditt mående. Även om du gärna är social just nu så kan du behöva lite tid för dig själv under veckan, då du i vanlig ordning känner dig missförstådd.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, veckan är som gjord för en storvinst på det romantiska planet. Det är en optimal tid för större kärleksgester, och nu mer än någonsin vågar du verkligen ta för dig. Om du är i ett förhållande kan lite gnistor tändas igen, men tänk på att du kanske måste jobba för det. Överraska din älskling med något som är lite utanför boxen.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, just nu kan det vara svårt för dig att hitta motivation till arbete. Och visst, du är inne i en fas då allt går lite långsamt. Men det jobb du lägger ner nu kommer ha stor betydelse för framtiden och ge utdelning längre fram. Så håll ut och gör ditt bästa för att visa framfötterna. Extrauppgifter? Du gör dem. Övertid? Jajamensan!


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, veckan kan komma att testa ditt psyke på flera plan. Du tampas med en del oro och ångest just nu, och går gärna in i dig själv snarare än att vara sårbar och ärlig med hur du känner. Andra missförstår lätt detta och uppfattar dig kanske som kall eller bitsk. Som tur är blir det inte långvarigt, men tänk på hur du säger saker för att undvika konflikter under veckan.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, ibland går saker inte riktigt som man tänkt sig. Du kan förvänta dig en betydelsefull förändring inom någon av dina nära relationer under veckan – antingen negativ eller positiv. Det här är dock en riktigt bra tid för dig att bonda med dina svärföräldrar, så imponera på dem med ett roligt sms eller ett telefonsamtal.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan får du pluspoäng om du kan öppna ditt hjärta för andra. Nu är det en perfekt tid för dig att bli lite traditionellt romantisk. Vem säger att konventionella saker som blommor och choklad är töntigt egentligen? Det blir även en bra vecka för dig som vill socialisera mer med kollegor, så dra igång en AW på Zoom.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, du bokstavligen kräver romans vid det här laget. Som singel upptäcker du ett otillfredställt bekräftelsebehov hos dig själv, och du går över lik för lite uppmärksamhet. Du vill gärna känna dig uppskattad. Men det kräver också att du vågar visa dig sårbar, vilket kanske är ett stort no no. Nu behöver du lite extra energi – våga be om det!


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under veckan behöver du lära dig uppskatta din kropp och allt den gör för dig. Gotta dig med lite hederlig self care, släng på en ansiktsmask, tappa upp ett bad och låt vibratorn följa med. Ta lite nudes eller dansa framför spegeln! Det må låta klyschigt, men gör vad du behöver för att känna dig sexig.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan utlovar lite välbehövlig stabilitet. Din hjärna går fortfarande på högvarv, men nu kommer du i alla fall kunna koncentrera dig på en sak i taget. Om du nyligen ingått i ett förhållande kan det kännas som att saker och ting saktas ned lite just nu. Men våndas icke! Det betyder bara att det blir stabilare och det kommer bli kul ändå. Ni har mycket att säga till varandra, kanske bara inte av det romantiska slaget.