in

Veckans horoskop: 26 september – 2 oktober

micah hill RZoeUUmyI9I unsplash
Foto: Micah Hill / Unsplash

Passionerade stunder och spännande möten – himlavalvet har en riktig pangvecka att bjuda på! Nyfiken på vad just du kan vänta dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Allt går som ett rinnande vatten! Du behöver inte ens anstränga dig.
 • Oxen: Passionerade känslor står på menyn.
 • Tvillingarna: Det handlar om vad du känner.
 • Kräftan: Är du redo för något mer långsiktigt?
 • Lejonet: Du behöver bara våga. Resten ordnar sig!
 • Jungfrun: Det är inte bara du som behöver lätta på hjärtat.
 • Vågen: Du slipper kämpa för att förstå någon.
 • Skorpionen: Du dras till något utan att kunna förklara varför.
 • Skytten: Var ödmjuk inför dina framgångar!
 • Stenbocken: Du rör dig med stormsteg mot dina mål.
 • Vattumannen: Det kommer fungera i längden, så länge du jobbar hårt.
 • Fiskarna: Du blir trygg i något du bryr dig mycket om.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu går saker din väg. Du har otroligt mycket tur under veckan! Nu får du ett riktigt flyt, saker och ting går som ett rinnande vatten och du behöver knappt anstränga dig. Akta dig dock för att bli för kaxig, det kan nämligen resultera i en ”mycket vill ha mer”-attityd som förstör dina chanser.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu hettar det till! Chanserna för en riktigt sexig vecka har aldrig varit större. I luften ligger en riktigt intim och sensuell vibb, och du får chansen att simma ut på djupa vatten riktigt fort. Det mesta talar för att du får starka, passionerade känslor under veckan.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, snart vänder det. De senaste veckorna har det inte varit helt lätt för dig att formulera dina tankar. Som tur är blir det lättare för dig att öppna upp dig under veckans första dagar. Du vet kanske fortfarande inte riktigt vad du tänker, men här handlar det mer om vad du känner.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu blir det spännande. Veckan ser ut att bli maxat flörtig! Det här är en perfekt tid för den som känner sig redo för att lägga in ett move, nu kan du nämligen charma någon rejält. Det här är även ett bra tillfälle för den som är ute efter något mer långsiktigt. Det rör framförallt kärlekslivet, men det kan också röra din karriär. Nu är det dags att ta ”snacket” och seal the deal!


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, säg ja! Veckan kan presentera en rad spännande möjligheter för dig. Det kan röra alla livets områden – nu kan du vänta dig förändring. Ett äventyr finns runt hörnet helt enkelt! Allt du behöver göra är att våga, resten löser sig. Var försiktig med att avvakta för länge innan du tar ett beslut, nu behöver du kasta dig in i något.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu längtar du efter något spännande. Som tur är, kommer veckan med riktigt goda möjligheter för det behovet att fyllas! Det ser riktigt ljust ut för den som vill gå på en sexig dejt, speciellt under veckans första dagar. Under den här tiden har du även spännande samtal att vänta. Det är nämligen dags att tala från hjärtat, och det är inte bara du som vill snacka känslor.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu glider en otroligt fin energi in och lägger sig som rosa moln över tillvaron. Under veckans första dagar får dina relationer en boost, nu behöver du inte kämpa för att ni ska förstå varandra. Försök att inte planera in tråkiga åtaganden under helgen – då har du nämligen noll förmåga att fokusera. Däremot har du en massa överskottsenergi som du gärna öser över nära och kära!


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du får bara inte nog! Nu gör du ett djupdyk ner i en situation – du vill veta allt och lite till. Du dras till något utan att egentligen kunna förklara varför, det bara känns bra. Det kan mycket väl röra sig om ett intresse för en annan person, och om så är fallet är er kemi något alldeles extra. Det här är överlag en fin vecka för romantik – nu präglas dina känslor av passion och intensitet.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, det är nästan inte rättvist vilket flyt du har. Veckan ser ut att bli riktigt stimulerande och nu går du från klarhet till klarhet. Dina idéer får starka genomslag, nu behöver du inte tjata för att få din vilja igenom. Kom dock ihåg att vara tacksam och ödmjuk, annars har du ingen att fira dina framgångar med.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, great minds think alike! Under veckan får du njuta av något så sällsynt som ett samarbete med någon som är lika ambitiös som du! Det här är en perfekt tid för dig att göra grundjobbet i ett långsiktigt projekt. Du kan komma nära ett mål mycket snabbare än du väntat dig, men håll en fortsatt låg profil och ta inte ut några vinster i förskott.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, ingen utmaning är för stor för dig. Nu är du redo att jobba hårt för det du tror på, oavsett vad det kostar dig. Det här är en ultimat tid för dig att ta tag i något du känner dig passionerad kring! Strunta i alla regler, nu får du nytta av din förmåga att tänka annorlunda. Det kommer hålla i längden, så länge du är beredd att slita lite för saken.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu skingras orosmolnen. Veckan kommer med en lättnad! Nu känner du dig trygg i något du bryr dig mycket om, och tidigare osäkerheter är som bortblåsta. Du får det stöd du behöver, vilket kan röra allt från det finansiella till en trygg hamn att landa i. Mot veckoslutet kan du vänta dig ett besked, kanske inom någon av dina nära relationer?