in

Veckans horoskop: 26 oktober – 1 november

baptiste mg sq34HN riZ8 unsplash 1
Foto: Baptiste MG / Unsplash

Halloween är snart här och drar med sig en fullmåne, vilket ställer allt på sin spets. Kanske är det någon som har ett breakup att vänta? Någon behöver lyssna mer på andra och mindre på sig själv medan en annan följer sitt hjärta. Nyfiken på vad som väntar dig den kommande veckan? Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du följer ditt hjärta, på gott och ont.
 • Oxen: Gör saker för att du vill, inte för att du känner att du måste.
 • Tvillingarna: Du behöver bli självständig.
 • Kräftan: Skala ner!
 • Lejonet: Nya möjligheter väntar vid horisonten!
 • Jungfrun: Det kommer en tid då allt ditt hårda jobb lönar sig!
 • Vågen: Det finns lite skit som behöver lösas inom er relation.
 • Skorpionen: Det är nice att bli dumpad, duh!
 • Skytten: Dina rutiner är kaos men what’s new?
 • Stenbocken: Det är inte alla andras fel att du inte har kul.
 • Vattumannen: Undvik att skaffa barn med en främling.
 • Fiskarna: Ska du jobba på din självkänsla eller köpa en ny väska?

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan bjuder på en hel del impulsiva beslut för din del. Du går efter hjärtat nu, och har svårt att tänka rationellt. Om det innebär att du spenderar halva lönen på onödiga saker eller att du tar ett avgörande beslut för ditt kärleksliv? Det återstår att se.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan kommer du behöva stå upp för dig själv. Det finns en chans att du bokar upp ditt schema fastän du inte har tid, av rädslan för att göra andra människor besvikna. Du avgör såklart själv om det är värt det, men det är viktigt att du kan försöka se saker rationellt och värna om dina egna intressen.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, under veckan behöver du bli lite mer självständig. Under den senaste tiden har du lutat dig mot andras hjälp och stöd, och även om det har gynnat dig behöver du lära dig att hantera dina egna problem. Det finns även goda chanser för lite känslobaserade beslut, men det kanske inte är något nytt.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu behöver du skala ner. Kanske har du lagt mycket energi på något gruppsammanhang som tagit mer än det gett? Nu behöver du istället fokusera på att göra saker för att du faktiskt njuter av dem, och att umgås lite extra med din innersta cirkel. Du behöver inte överge större sammanhang, men ta en liten paus.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, det finns en risk att du känner dig rastlös när det kommer till din karriär. Men den som väntar på något gott… Snart kommer nya möjligheter, oavsett om det är inom samma tjänst eller på nya platser. Det kanske bara inte sker i den form du förväntar dig. Det här är också en bra tid för dig att vara ärlig, så ut med språket!


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, veckan blir föga förvånande riktigt stressig. Du har mycket på ditt bord nu, och det finns en risk att du inte riktigt känner dig uppskattad för allt ditt hårda jobb. Se till att vara väl förberedd, även om det innebär att prioritera bort lite av det sociala framöver. Det kommer en tid då allt detta lönar sig, även om det är svårt att se just nu.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu är du trött på att ta ansvar. Du kanske befinner dig inom en relation, romantisk eller platonisk, som inte är helt jämlik? Tar du alltid notan? Är det du som tar emotionellt ansvar? Är du trött på att ”vilja mer” än din partner? Under veckan talar du från hjärtat, och det finns goda chanser att du gör dig förstådd.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, saker omkring dig tar nya former. En relation kanske utvecklas till något seriösare, eller så tar den slut. Oavsett vad är det för att ge utrymme i ditt liv för något annat, något bättre. Det kan också gälla en jobbsituation, och hur konstigt eller ologiskt det än må kännas är förändringen något som gynnar dig i slutändan.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, dina rutiner behöver absolut en makeover. Kanske har du hållit på med någon dum diet som inte fungerar, och behöver börja äta saker som faktiskt är hållbara och gör dig lycklig? Eller så behöver du satsa mer på ett ordentligt schema istället för att pusha allt jobb till absolut sista minuten och stressa upp dig? Du vet nog själv vilken del av dina rutiner som är kaos.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du känner dig riktigt berövad på me-time. Du vet kanske inte riktigt vad det är, men varför ska alla sätta käppar i hjulet för din egentid hela tiden? Nu vill du bara njuta och ha kul, men du kan faktiskt inte klandra andra för att du konstant säger ja till saker som känns lite fel i magen. Unna dig lite egentid istället!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu vill du fly. Flytta till en ny stad, skaffa en ny bästis och skaffa barn med en främling. Var försiktig med vad du önskar! Veckan berör en del känsliga punkter för dig, och det finns en risk att du kommer känna dig lite ensam eller out of place. Allt ordnar sig vet du väl, men en flytt kanske inte är helt fel?


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, börja lyssna mer på andra och mindre på dig själv. Just nu behöver du jobba på att stänga ner en ganska tråkig inre monolog, och ta dina vänners råd istället. Kanske gäller det din självkänsla, men det kan lika gärna gälla ett större köp som du behöver ta ett beslut om. Oavsett vad behöver du andras råd.