in

Veckans horoskop 26 juli – 1 augusti

veckans horoskop
Bildkälla: noelle / Unsplash

Hur blir de kommande dagarna för ditt stjärntecken? Veckans horoskop är här! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Låt dina impulser styra dig.
 • Oxen: Det är dags för lite egentid.
 • Tvillingarna: Gå ut!
 • Kräftan: Leta efter kärlek på nya ställen.
 • Lejonet: Du är veckans festfixare.
 • Jungfrun: Hitta en ny hobby.
 • Vågen: Testa dina vingar.
 • Skorpionen: Låt saker få ta sin tid.
 • Skytten: Prata med dina vänner.
 • Stenbocken: Skjut upp allt och slappna av!
 • Vattumannen: Du måste lära dig att kompromissa.
 • Fiskarna: Sluta dubbelboka dig.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, vi vet att du ibland får kritik för att du låter dina impulser styra dig. Men den här veckan är just den egenskapen faktiskt något positivt. Övertänk inte saker, utan lita på din magkänsla. Våga säga nej när något inte känns helt hundra, och kom ihåg att du inte kan ta ansvar för andras känslor hela tiden. 

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxen, vad sägs om en vecka helt utan planer? Det kan vara bra att stanna upp ibland och umgås lite med dig själv, och inte bara boka in tid för vänner och familj så fort du hittar en lucka i schemat. Luta dig tillbaka, lyssna på en podd eller läs en bok. Det kommer fler chanser att göra roliga saker med andra, men nu är det dags för lite egentid. 

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, kanske vill du helst av allt bara stanna hemma just nu. Men under de kommande dagarna kan det vara bra för dig att komma ut lite. Packa strandväskan och åk på utflykt, gå på en shoppingtur eller ta ett kvällsdopp med en vän. Det kanske blir kul när du väl är där?

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, hur går det med kärlekslivet? Vi vet att du längtar efter trygghet, romantik och balans, men letar du verkligen på rätt plats? Den här juliveckan är till för att söka dig till nya ställen och sammanhang. Kanske är det dags höra av sig till någon du inte har träffat på ett tag?

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, är det inte dags för kräftskiva snart? Eller kanske en födelsedagsfest eller en middagsbjudning? Du känner dig sugen på att arrangera något för dina nära och kära, eller åtminstone samla alla du gillar på en och samma plats. Så länge ni följer restriktionerna ser vi ingen anledning att inte följa den drömmen. Du fyller ju trots allt år any day now!

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, allt är inte bara jobb och slit. Vad är du utan dina prestationer? Kanske är det dags för dig att börja med en ny hobby som inte går ut på att vinna eller producera något? Lämna en lucka i schemat åt att vila, läsa bok och lägga en ansiktsmask. Det är faktiskt sommar fortfarande, du har hela hösten på dig att åstadkomma allt du vill göra. 

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, fastna inte i grubblandet och sorgen. Ibland måste man våga kasta sig ut och göra nya saker, även om det känns lite läskigt. Vad är det värsta som kan hända? Att du får ditt hjärta krossat? Det har du fått förut och då klarade du dig. Så säg ja till den där dejten! Det är dags för dig att testa dina vingar igen. 

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, låt saker få ta lite tid. Om du försöker tvinga fram något kommer det bara sluta med att du ifrågasätter om du tagit rätt beslut längre fram. Det är okej att vänta med att svara på ett sms från den du dejtar, eller att låta bli att träffas på ett tag. Våga lita på att det som ska hända kommer hända, och just nu finns det inte mycket du kan göra för att påverka situationen. 

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, det är inget fel med att öppna upp sig för sina vänner. Öva på att berätta om hur olika saker har fått dig att känna, istället för att bara återberätta händelserna. Det här är definitivt en period för dig att utvecklas, kanske är det dags att köpa en dagbok för att skriva ner allt viktigt du kommer fram till den närmsta tiden? 

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, det finns ingenting som behövs göras idag som inte kan göras imorgon istället. Slappna av! Det är sommar! Du har en hektisk höst framför dig men låt oss inte tänka på det nu. Ta ett bad, ät goda middagar, glöm bort att sätta mobilen på laddning och skjut upp allt.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, kan det vara så att du är den som förlorar mest på din envishet? Ibland kan det vara bra att kompromissa och ge efter lite. Under den kommande veckan är det dags för dig att hoppa på andras planer och bara glida med. Kanske kommer du upptäcka att det är avslappnade att inte veta hur resten av dagen kommer att se ut?

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fiskarna, nu har du dubbelbokat dig lite för många gånger den senaste tiden. Istället för att säga ja till planer direkt kan det vara bra att kolla i kalendern först. För du skriver väl upp saker i din kalender? Om inte är det hög tid att börja göra det, du är det tecknet som behöver det mest av alla. Lycka till!

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.