in

Veckans horoskop: 26 december – 1 januari

jamie street PcDxZODX20Y unsplash
Foto: Jamie Street / Unsplash

Nyfiken på vad just du har att vänta av de kommande dagarna? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du styr upp något.
 • Oxen: Du vill tjäna ett högre syfte.
 • Tvillingarna: Ta de initiativ som behövs!
 • Kräftan: Det blir riktigt romantiskt.
 • Lejonet: Du hjälper någon att spika upp hyllor.
 • Jungfrun: Det blir flörtig stämning!
 • Vågen: Någon vill hjälpa dig.
 • Skorpionen: Människor lyssnar när du talar!
 • Skytten: Fall inte för lätt för fina ord.
 • Stenbocken: Du känner tacksamhet.
 • Vattumannen: Du borde verkligen sitta bänkad i soffan.
 • Fiskarna: Sträck ut en hjälpande hand!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, lita på din egen förmåga! Veckan kommer kräva att du på ett eller annat sätt antar en ledarroll. Nu behöver du styra och ställa med folk, och det kommer uppskattas. Du kan lita på att du vet bäst nu. Det här blir ett sätt för dig att ge någon lite riktning, och det finns personer i din omgivning som behöver det just nu.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du bär på stora tankar. Högtidssäsongen påminner dig om livets större frågor, om vad som är viktigt och inte. Kanske dras du åt ett mer religiöst eller spirituellt håll nu? Du vill åtminstone gärna ha ett högre syfte med saker du gör. Under veckan känner du dig mindre som en individ och mer som en del av något större. Utför en tjänst åt någon, var givmild och hjälp till på de sätt du kan.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, ha lite självförtroende! Nu kan saker gå hur bra som helst, bara du vågar ta det där första steget. Under veckan blir du plötsligt hur ödmjuk och försiktig som helst, men nu behöver du tuffa till dig lite. Du har nämligen makten att göra stora förändringar nu, så länge du vågar ta de initiativ som behövs.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du har en kärleksfull vecka framför dig! Mycket av ditt fokus ligger på relationer nu, och under veckan får du välbehövlig tid med någon nära dig. Nu har tillvaron något av ett rosa skimmer över sig, och en gammal relation känns plötsligt spännande igen. Det kan även komma bra möjligheter för den som vill ge sig ut på årets sista dejt, nu kan det bli riktigt romantiskt!


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, det är the season of giving. Under veckan öppnar du plånboken för någons skull, nu vill du göra vad du kan för att vara lite extra snäll mot någon. Du är lite extra benägen att hjälpa människor på mer praktiska sätt just nu, vilket uppskattas något enormt. Finns det en hylla att spika upp? Gör vad du kan!


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du hinner klämma in lite romantik innan året är slut! En singel bör verkligen satsa sina sista kort på en dejt – du attraherar nämligen rätt sorts människor nu. För de som inte hinner kan veckan åtminstone bjuda på lite flörtig stämning. För en jungfru i förhållande kan en relation få nytt liv! Det är helt rätt tillfälle för en dejtnight, nu får du känna dig lite nykär igen.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu kan du slappna av. Under veckan bör du låta någon annan ta rodret – nu är det din tur att bli ompysslad. Nu finns det goda chanser att någon i din omgivning sträcker ut en hand för att hjälpa dig med något, och tjänsten ser ut att vara av praktisk sort. Be en vän komma över med borrmaskinen och kolla om din mamma kan sy ihop hålet i din kjol.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du är populär! Under veckan flockas folk runt dig, nu attraherar du människor från alla håll och kanter. Nu lyssnar folk lite extra till din åsikt, och du har makten att påverka. Det kan gynna dig i den mån att personer i din omgivning blir lite extra inställsamma under veckan, men försök att inte utnyttja det för mycket.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, vad är bättre än en bra rea? Okej, en hel del saker, men nu är det shoppingfokus som gäller. Under veckan har du möjligheten att göra ett riktigt bra köp, men glöm inte att vara kritisk. Det finns nämligen en risk att du faller för fina ord och glansiga ytor, men nu behöver du hitta något som håller i längden. Det finns även en god chans att du får en present av någon! Framförallt under onsdagen.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, berätta vad du känner. Under veckan känner du stor tacksamhet för någon, så ut med språket. Du är även extra bra med ord just nu! Skriv ett brev eller säg vad du känner, det kommer tas emot bra. Veckan är även bra för den som vill testa något nytt, är det kanske dags för en vågad hårfärg?


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du har en lugn vecka framför dig. Folk får stressa runt mellan fester och mellandagsreor hur mycket de vill, men du sitter bänkad i soffan. Om så inte är fallet borde du verkligen överväga det, du behöver nämligen vila nu. Det här är en tid för att lyssna efter signaler från din kropp, ät gott och ta tupplurar! Under mitten av veckan kan det även bjudas på en present, och det är något som gör dig lite extra rörd.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, hjälp dig själv genom att hjälpa andra! Nu får du självförtroende av att visa ömhet och empati, vilket är egenskaper som kommer väl till pass under veckan. Det finns nämligen gott om möjligheter för den som vill ägna sig åt välgörenhet på ett eller annat sätt! Nu är det dags att sträcka ut en hjälpande hand åt någon, oavsett om det är till en främling eller nära vän.