in

Veckans horoskop: 26 augusti – 1 september

veckans horoskop augusto

Veckan är här och det är jungfruns säsong! Självklart ska vi alla börja sortera bokhyllan efter färg och rensa ut gamla kläder. Men vem får ligga och vem borde stänga in sig? Veckans horoskop är här för dig som undrar. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Dra ett ordentligt städryck och rensa ut garderoben.
 • Oxen: Var kreativ med din stil!
 • Tvillingarna: Myskvällar med nära och kära står på agendan.
 • Kräftan: Folk försöker nå dig, men var noga med att sätta hälsosamma gränser
 • Lejonet: Du ska förvandlas till en riktig economista.
 • Jungfrun: Det kanske är dags för ett besök hos frisören?
 • Vågen: Det är okej att inte vara produktiv och bara sitta inne.
 • Skorpionen: Vad kan du göra för dina vänner, och vad kan de göra för dig?
 • Skytten: Våga pusha nya projekt och idéer!
 • Stenbocken: Det är dags att bredda dina vyer.
 • Vattumannen: Folk kommer vara jobbiga, försök undvik onödiga konflikter.
 • Fiskarna: Love is in the air!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan kan det vara bra för dig att fixa upp lite hemma. Ni vädurar har lätt hem som är överfulla med prylar, mest för att ni impulsköper lite konstiga saker som ni bara måste ha. Den här veckan har du energi att ta tag i rent praktiska saker, så dra ett av dina ryck och rensa ut lite. Mitten av veckan kan bli kul, är du sugen på en dejt med din käresta eller lite flört med någon så är tisdag-onsdag bäst för det.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du ser ut att ha en fartfylld vecka framför dig. Du kommer kanske känna dig piggare än på länge, och speciellt om du är kreativt lagd kommer ditt skapande få en boost. Ta lite tid åt att faktiskt våga uttrycka dig kreativt, det behöver inte vara genom något klassiskt som måleri eller foto, det kan också vara att du går utanför boxen med ett klädköp.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, veckan blir mysig. Du kommer kanske ha större sug att ta det lugnt och göra en del lugnare aktiviteter, istället för att vara ute och röja. Passa på nu runt löning, ta en middag på restaurang och njut av en sista uteservering. Det kan vara bra för dig att vila upp dig ordentligt nu, så unna dig mysiga lugna kvällar med nära och kära.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, veckan kan bli fartfylld. Du kastar dig tillbaka i vardagsliv med jobb och sociala tillställningar, och är du inte försiktigt kan det nog snabbt bli rätt så stressigt. Många försöker nå dig just nu, och det kan bli svårt att säga nej när du faktiskt inte vill eller orkar. Sätt gränser, stäng av mobilen ibland.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, nu får du vara noga med budgeten. Du är kanske inte så impulsiv med dina inköp som man kan tro, men visst händer det att du lägger orimliga summor pengar på hudvård eller nån “jättebra hårinpackning som är värd femhundra kronor”. Försök lägga upp en plan för din ekonomi, kanske är det dags att öppna ett sparkonto?


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, veckan kan bli hektisk. Du kommer ha mycket energi till att göra saker, men se upp så att du inte tar på dig för mycket. Det är även en bra tid om du funderat på att förändra något utseendemässigt. Ett vågat-klipp är helt rätt, eller kanske en helt ny stil. Veckan är som sagt ultimat för förändring, så att även se över beteendemönster och liknande kan vara bra. 


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, veckan är till för att vila. Du förvandlas till en eremit och raderar Instagram, stänger in dig och tittar på Netflix. Och det är faktiskt också viktigt! Våga säga nej till umgänge, slappna av och skit i att anstränga dig. Det kan vara en så enkel sak som att gå till jobbet i lite bekvämare kläder och skippa sminket. Bara njuta av att vara lite ofixad och slippa extra ansträngning.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, även denna vecka går i vänskapens spår. Men nu ligger fokuset snarare på att stärka relationer än att bara ha kul. Vad kan du göra för andra, och hur skulle människor kunna vara bättre för dig? Att reflektera över hur vänskaper kan bli hälsosammare är veckans fokus, och hur du kan finnas där för människor.

stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, du har en underbar jobbvecka framför dig. Alltså allvarligt. Oavsett om du tycker om ditt arbete eller inte så kommer du bokstavligt talat äga det under veckan. Det kan vara en rätt så inspirerande tid, så om du känner dig sugen på att starta något nytt projekt eller har nya idéer så är det definitivt rätt tid för dig att pitcha dom.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, veckan kommer med stora tankar. Du kanske blir kristen eller intresserar dig för tarot? Okej, kanske inte. Men det kan vara en tid med mycket tankar på drömmar och större idéer just nu. Det kan vara så att du behöver bredda dina vyer, så våga testa något nytt. Försök ta in mycket nyheter nu, det kan vara bra när du sen ska hamna i en argumentation om vad som egentligen händer i USA efter tre glas vin.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, ha tålamod nu. Under veckan kommer du vara extra känslig, och tydligen har alla runt dig blivit Sveriges mest irriterande människor. Du kommer vara skittrött på din kompis som bara inte kan sluta prata om sin fula kille, och din partners snarkningar är hemska. Försök ta det lugnt och distansera dig från människor som går dig på nerverna, så tar du dig igenom veckan relativt friktionsfritt.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu är det kärlek i luften. Under veckan finns det stora chanser för romans, plötsligt får du ett sms du väntat på från någon speciell eller bara modet att skicka det själv. Det är även en otrolig tid för att lösa konflikter, eller bara lätta på hjärtat. Om du länge gått runt och burit på något som skavt inom en relation är det perfekt att ta upp nu.