in

Veckans horoskop: 26 april – 2 maj

kenrick mills bHBQ8txxhtM unsplash 1
Foto: Kenrick Mills / Unsplash

Aprils sista vecka inleds med en fullmåne som ställer saker och ting på sin spets. Vad innebär det för just dig? Veckans horoskop innehåller allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Är du redo att släppa taget?
 • Oxen: Nu får du dig en riktig ögonöppnare.
 • Tvillingarna: Ibland kan lite ordning och reda i din omgivning hjälpa det inre på traven.
 • Kräftan: Var lite självisk!
 • Lejonet: Ta lärdom av gammalt drama.
 • Jungfrun: Kommunicera! På valfritt sätt.
 • Vågen: Dags att be om löneförhöjning?
 • Skorpionen: Det kanske känns läskigt, men du är mer redo än vad du tror.
 • Skytten: Inget kaffe i världen kan rädda dig nu.
 • Stenbocken: Nu ser du till gruppens behov snarare än dina egna.
 • Vattumannen: Förändring är sällan bekvämt.
 • Fiskarna: Du är annorlunda och det är toppen.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan får en tuff start. En hel del känslor bubblar upp, men det kommer inte kännas helt självklart att dela dina tankar med din omgivning. Och det är okej! Ta en timeout och reflektera över vad som tynger dig, vare sig det rör en ohälsosam relation eller ekonomiska problem. Det här kan bli ett tillfälle för dig att släppa taget om det som inte längre tjänar ett syfte i ditt liv.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan kastas strålkastarljuset mot dina relationer. Det här är inte en tid för lättsamma samtal och ytliga bekantskaper. Nej, nu vill du helst gå in på djupet. Det kan vara dags för dig att vara ärlig med hur saker och ting egentligen ser ut inom en relation, kanske finns det något som ni borde jobba på? Det kan bli lite tungt, men veckan bjuder på en riktig ögonöppnare.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu är det hög tid för vårstädningen du så länge skjutit på. Den senaste tiden har inneburit ett fokus på inre reflektioner och mental hälsa, men nu behöver du se dig omkring för att hitta lösningen på dina problem. Ordna upp ordentligt i kalendern, städa ditt snuskiga kylskåp och ta mattan till kemtvätten. I takt med att du organiserar din bokhylla och rensar bland gamla prylar kommer din hjärna göra detsamma.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, veckan kommer med en påminnelse om att det är okej att vara lite ego ibland. Du har engagerat dig mycket i andras liv på senaste, och kanske kompromissat en del. Under veckan ska du lyssna till ditt hjärta! Vad vill du göra? Det här kan även bli en kreativt bra vecka, om du upplevt blockeringar på det planet ska du se att veckan ger en riktig boost som gör att du kommer igång igen.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, veckan tar en känslofylld start. Det ser ut att bli riktigt skört nu, men kanske är en gråtfest just vad du behöver för att gå vidare? Nu behöver du se tillbaka i tiden för att komma vidare, vilket innebär att du kan behöva finna dig i att något kanske inte blev så bra som du velat. Men med varje heartbreak och dispyt är du en erfarenhet rikare! Lär dig av gammalt drama.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, det här med att tala klarspråk kan bli en utmaning nu. Under veckans första dagar behöver du kommunicera för att handskas med något, men det innebär inte att du måste konfrontera någon eller engagera dig i ett svårt samtal. Känns det lite too much, kan det räcka med att skriva ned vad du känner. Eller kanske ventilera till någon utomstående? Huvudsaken är att du formulerar tankarna i ord, så ska du se att det reder ut sig självt.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu behöver du inse ditt värde! Oavsett om det är en fråga om pengar eller mer metaforiskt talat. Nu finns det en risk att du faktiskt inte känner dig så högt värderad som du skulle vilja, och det kan bli en viktig insikt inför framtiden. Är det kanske dags att be om den där löneförhöjningen? Du förtjänar uppskattning!

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu är det dags! För vad, undrar du. Och svaret har du redan inom dig. Veckan kommer med stora insikter, och det kan bli känslosamt. Du kommer kanske känna dig lite skör och blottad, men du har faktiskt en emotionell mognad och styrka som guidar dig nu. Det här är en tid för förändring, gör dig redo att släppa taget.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, lyssna på din kropp. Du har hållit ett högt tempo ett tag nu, och det är hög tid för vila. Att kroppen säger ifrån är inte ett klartecken för dig att överdosera på koffein! Du kommer behöva vila ut ordentligt, och att skrolla på sociala medier är kanske inte helt rätt sätt att starta dagen på. Se till att få egentid under veckan, och sov ut ordentligt.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu får du chansen att se saker ur ett nytt perspektiv. Veckan kommer med en stor dos inspiration, och det är dags för dig att ta till lite nya metoder. Nu känner du kanske ett ökat behov av ett större sammanhang, och tänker mindre egocentrerat. Hur kan du hitta likasinnade människor att utvecklas med? Den nöten får du försöka knäcka under veckan!

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, ibland tvingas vi göra obekväma val. Det här kan vara en tid som innebär en vändpunkt för dig. Du kanske behöver göra rum för större förändringar genom att ta farväl av saker som kräver tid och energi från dig. Det här är en tid för utveckling, och det kan krävas att du säger farväl till det förflutna.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, omfamna det som gör dig unik! Under veckan kanske det känns som att du har svårt att nöja dig och acceptera saker som de är. Nu vill du snarare göra saker annorlunda, och du utvecklas ständigt. Det är något bra! Släpp din osäkerhet kring att sticka ut, någon behöver gå i bräschen för att saker ska förändras.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.