in

Veckans horoskop: 25 november – 1 december

veckans horoskop november

Himlavalvet utlovar en hel del action för sista veckan i november. Någon ska hålla sig undan sina närmsta vänner för allas bästa, en annan ska köpa en ny planta och en tredje ska unna sig en och annan risk. Veckans horoskop är här med all info du behöver för att ta dig igenom de sista dagarna i november. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Tala är silver, tiga är guld.
 • Oxen: Ut med emotionellt bagage, in med ny energi!
 • Tvillingarna: Ett skepp kommer lastat med… skvaller och skitsnack.
 • Kräftan: Det kanske kommer som en chock, men selfcare är veckans ledord.
 • Lejonet: På med säkerhetsbältet, för nu släpper du kontrollen och möjligtvis din värdighet ur sikte.
 • Jungfrun: Konsumtionshets… är det så fel?
 • Vågen: Ge inga falska komplimanger eller råd.
 • Skorpionen: Ta risker, men gör upp en budget ifall de är ekonomiska.
 • Skytten: Carpe veckan!
 • Stenbocken: Utan sömn kommer du inte fungera.
 • Vattuman: En bekant förvandlas till en vän!
 • Fiskarna: Hårt jobb på karriärsfronten lönar sig.

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under veckan får du vara försiktig, i alla fall med vad du säger. Du är på extra upproriskt humör nu, och det är inte osannolikt att du provocerar lite extra med din ärlighet, som kanske inte är helt nödvändig hela tiden. Det är kul att du vill vara lite okonventionell och sticka ut, men vissa saker säger man bara inte – och så är det men den saken. I övrigt kan det vara bra om du har koll på dina skulder, skulle du nämligen vara skyldig någon pengar är det väldigt bra om du betalar tillbaka innan veckan är slut.

Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, ta hand om dig. Veckan kan upplevas som lätt kaotisk, och det är viktigt att du sätter tydliga gränser för vad du vill, speciellt i dina nära relationer. Det här är en bra tid för dig att lämna situationer som inte längre känns nyttiga, och söka dig ut efter något nytt. Du kommer kanske vara lite extra defensiv, så försök att inte anta att alla är “ute efter dig”. Det är lätt för folk att göra snedsteg i dina ögon nu, men försök ha lite förförståelse för att allas liv är lite rocky just nu.

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, veckan kan bli lite tumultartad. Du får reda på att någon snackat skit om dig, och du hanterar det på det enda sättet du känner till – nämligen genom att säga minst lika tråkiga saker om personen i fråga till en tredje part. Tro inte på allt du hör, och var försiktig med vem du anförtror dig till. Det kanske inte är riktigt läge för dig att starta bråk med alla dina bästisar under veckan och då kanske till och med den bästa lösningen kan vara att undvika dom tills irritationen lägger sig. Puss! Veckan är kort.

stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, nu är det dags för dig att ta hand om dig själv lite extra. Det är väl inget du motsäger dig egentligen, men veckan kan vara bra för lite hemmakvällar med mobilen på flygplansläget och sheetmasks. Annars är nämligen risken att stressen tar över, speciellt med tanke på att kommande månad är riktigt hektisk. Så njut av att avsäga dig alla möjliga ansvar och måsten, lägg ut en härlig instastory från badkaret så att alla vet att du inte alls har fomo över att missa en utgång och… njut!

lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, veckan blir minst sagt het. Om du länge haft span på någon så är det nu du frågar ut hen. Att sitta hemma ensam kommer nämligen inte vara ett alternativ i din värld. Och det kan faktiskt vara så att du går hästlängder för att slippa just det, att vara ensam. Och även om det är bra att du vågar gå utanför din trygghetszon och ta till lite nya metoder för att träffa människor, så får du vara försiktig så att du inte släpper kontrollen allt för mycket under veckodagarna och vaknar upp klockan 14 en onsdag och inser att du missat en arbetsdag. I andra fall – kör hårt!

junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, om selfcare kan vara konsumtion och komma i materiell form? Jajjamen! Under veckan ska du unna dig att må bra. Och när jag säger må bra menar jag självklart att strunta i alla som uppmanar bojkott av black friday och gå loss på lite heminredning! Passa på att vila upp dig lite nu inför festmånaden december, och gör det genom att skita i social hets och piffa lite hemma. En ny möbel kan tillföra lite välbehövd fräsch energi till din boning, satsa på mycket växter och mjuka tyger nu. Man vill väl ändå inte göra annat än att ha hemmamys just nu, så varför inte ha det i ett snyggt hem?

stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, veckan är all about ärlighet. Om du länge burit på något så är det dags att tala ut. Var tydlig med vad du tycker och tänker, men förvänta dig även konsekvenser. En sak är i alla fall viktig, och det är att du inte far med osanning bara för att folk ska gilla dig. Allt är liksom inte svart och vitt, du måste lära dig hitta med medelväg mellan sanning och vita lögner. Annars finns risken att du hamnar i kläm när personer i din omgivning behöver din ärliga åsikt.

skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, det är nu du skrider till verket. Det kanske känts lite skakigt ett tag nu, men veckan kommer med en våg av positiv energi. Om du funderat på att göra något speciellt, bjuda ut någon, löneförhandla eller vad som helst som innebär en risk så är tiden kommen. Och ja, man pratar ju alltid om att göra en budget hit och budget dit. Blir den någonsin gjord? Nja, sällan. Men under veckan kanske du går till historien som den första i Sverige som faktiskt planerar en budget inför kommande månad, och håller den!

stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, du har minst sagt en spännande vecka framför dig. Nu är alla ögon på dig, njut av det! Det kan kännas som att dina tankar är lite all over the place och att du har svårt att veta vad du vill. Å ena sidan vill du bara sitta hemma och å andra sidan vill du ut och hänga med på allt kul. Omfamna allt du känner och gör det du gör bäst – ta allt med en klackspark och var spontan. Det här är en superpositiv och härlig tid för dig, så försök se saker positivt och, ja, carpe diem. Eller noche. Carpa något bara.

stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, veckan kan kännas lite trög. Du får verkligen kämpa med rutinerna nu, för annars är risken att du sover riktigt dåligt. Försök komma ut och gör av med lite energi varje dag, även om det kan kännas segt i novembermörkret. Din sömn kommer nämligen kräva regelbundna måltider och långpromenader för att fungera nu. Under veckan är det hög risk att du känner dig superirriterad på allt och alla, speciellt bekanta och vänner. Var bara tydlig och rak med vad du känner och vill, så kommer allt lösa sig. Och unna dig lite vila under veckan, en hemmakväll med glass och film gör susen.

vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, veckan blir underbar. Speciellt för dina vänskaper. Det är nämligen en perfekt tid för dig att visa dina vänner att du bryr dig om dem lite extra, så ta tid till att verkligen njuta av deras umgänge. Det kan också vara så att du träffar någon ny person som kan komma att bli en bra vän. Så passa på att lägga in lite stötar på vänskapsfronten, lär känna den nya kollegan eller klasskompisen du tycker verkar cool och ha kul!

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, det är dags för lite förändring! Under veckan kan det vara så att du får lite goda nyheter på jobbfronten. Det kan vara allt från en ny kollega som visar sig vara toppenkul till att chefen ger dig lite extra beröm eller en komplimang för dina örhängen. Oavsett vad, för veckan med sig positiv energi till jobbet. Om du länge funderat på att ändra något karriärmässigt så är det dags att ta tag i det. Man kan inte bara gå runt och vänta på att otroliga möjligheter ska falla ned i knät på en, ibland måste man jobba lite för det själv. Så om du funderat på att byta jobb, karriär eller bli självständig – now is the time!