in

Veckans horoskop: 25 mars – 31 mars

veckans horoskop mars
Tim Gouw / Unsplash

Det är vår i luften och ett sprillans nytt veckans horoskop är här. Kan det bli bättre? Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, det är vårkänslor i luften! Inte bara för att solen tittar fram och plusgraderna stiger, utan för att fjärilarna i magen börjar vakna! Oavsett om du är singel eller har en relation så ska du lägga lite extra krut på kärlekslivet nu. Du är redo för förändring – så släpp rädslan och låt känslorna ta dig med storm! Men kom samtidigt ihåg att det tar lång tid att skapa bra relationer, och att en bump in the road här och där inte är farligt.

Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, en relation som du länge hoppats på befinner sig i ett vägskäl nu. Det kan vara en vän, familjemedlem eller kärlek som behöver veta: ska vi köra, eller är det dags att säga hejdå? Lita på magkänslan och försök att tänka framåt, det kommer räcka långt.

Det är inte bara på relationsfronten som händer nu, kära Oxe. Du är i valet och kvalet när det gäller karriären också. Se till att sova mycket, vila och vara sann mot dig själv, så ska du se att allt går bra.

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, du ställs inför svåra (men roliga!) beslut den här veckan. Alla vill ha dig, och du vill ha allt! Men här gäller det att prioritera, strukturera upp och gör listor över vad som är viktigast för dig. Det är lätt att dras med i andras drömmar och fantasier, men det är bara du själv som vet vad som är värt din tid och energi. En ny titel, relation, resa eller vad det nu än kan vara må vara lockande, men det är kanske inte på sikt det bästa beslutet.

stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, det har blivit dags att våga drömma stort. På riktigt, alltså. Sök det där jobbet du aldrig vågat söka, och bjud ut en person på den där dejten du aldrig vågat be om. Är det någon gång du ska våga så är det nu, stjärnorna är på din sida! Det kan också vara en god idé att kolla så att ditt pass inte har gått ut, det mycket möjligt att en resa lurar runt hörnet.

lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, den här veckan är det good vibes only som gäller. Äntligen får du en nystart och kan göra dig av med all negativ energi och konflikter som tyngt dig de senaste månaderna. Ta ett djupt andetag och känn en ny tid börja ta form. Det kan vara en god idé att passa på att se över dina planer, drömmar och din ekonomi, så att du slipper hamna i samma negativa spiral igen.

junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, dina höga krav är i många sammanhang bra – men ibland kan de göra att du går miste om sådant som skulle kunna förändra ditt liv till det bättre. Var inte rädd för att sänka kraven lite och släppa in personer och möjligheter som du annars hade ryggat tillbaka från. Gå på möten och dejter, lyssna och ge folk en chans – vem vet, kanske blir det här en vecka du aldrig glömmer.

stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, det är hög tid för lite riktig self care för dig. Gör en lista på filmer och tv-serier du vill se, bunkra upp med ansiktsmasker och fyll kylskåpet och skafferiet med din favoritmat. Det är dags att sätta dig själv i främsta rummet, för en gångs skull. Den här veckan är också perfekt för att planera sommarsemestern, du är skarp men vågar också drömma – den ultimata semesterplaneraren helt enkelt!

skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, alla vill ha en bit av dig just nu. Och det är inte så konstigt! Du strålar inifrån och ut. Passa på att njuta av uppmärksamheten och komplimangerna som sköjler över dig. Det kommer ge dig styrka och inspiration att ta tag i sådant som du länge skjutit upp. Behöver du sätta dig med din partner och gå igenom er ekonomi, kräva ett lönesamtal eller se över dina aktier? Gör det nu!

stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, du lämnar en intensiv period bakom dig och det är av högsta vikt att du tillåter dig själv att skrota runt och chilla nu. Om du inte klarar av att bara njuta, så kan du alltid passa på att göra en ordentligt vårstädning hemma och rensa ut garderoben. Förhoppningsvis kan en ordentlig runda bland dina gamla kläder resultera i lite klirr i kassan också, du har en del godbitar som du enkelt kommer kunna sälja eller byta mot något du länge velat ha!

stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, låt den här veckan gå i underhållningens tecken! Du har mycket jobb och storslagna planer, men låt inte det hindra dig från att ha kul. Om du mår bra kommer affärerna mår bra! Nu är det också en perfekt tid att försöka bli av med en dålig ovana du länge haft, men kom ihåg att vara snäll mot dig själv. Att ändra vanor tar lång tid, och det viktigaste är att du försöker!

vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, den långa och mörka vintern har gjort att du tenderat att trösta dig lite för ofta med onödiga inköp. Det är nu dags för en ny ekonomisk strategi, där det är viktigt för dig att sluta lägga pengar på onödiga saker som take away-kaffe och dyra ute-luncher, och istället satsa på att fylla termosar och matlådor. Glädjekickarna får du söka på annat håll, varför inte i form av en ny typ av träning?

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, efter en period av uppgivenhet börjar det äntligen vända. Konflikter löses, roliga erbjudanden trillar in och du har mer tid och ork än på länge. Under tiden du har varit stressad och pressad kan du ha orsakat en del onödiga konflikter i dina relationer, men de kan du passa på och lösa nu. Ge lite extra kärlek och omtanke till de som backat dig, även när du inte varit ditt charmigaste jag.