in

Veckans horoskop: 25 april – 1 maj

artem kovalev fk3XUcfTAvk unsplash
Foto: Artem Kovalev / Unsplash

Vad har du att vänta de kommande dagarna? Veckans horoskop är här! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Våga testa nya saker.
 • Oxen: Förändringens vindar viner. 
 • Tvillingarna: Allt du rör vid blir till guld!
 • Kräftan: Du har turen på din sida. 
 • Lejonet: Är det dags att byta jobb?
 • Jungfrun: Det är aldrig försent.
 • Vågen: I slutet av dagen är det du som bestämmer. 
 • Skorpionen: Nya personer gör entré i ditt liv!
 • Skytten: På schemat står en välbalanserad tillvaro. 
 • Stenbocken: Var en tönt!
 • Vattumannen: Ska hallen kanske målas om?
 • Fiskarna: Du attraherar människor från alla håll och kanter. 

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu tänds en gnista inom dig. Veckan handlar till stor del om dina relationer. Nu finns det goda möjligheter för den som vill se förändring på den fronten, du har turen på din sida. Det bygger dock på att du har ett öppet sinne och vågar testa nya saker. Slutet av veckan kommer med en nystart som kan påverka din ekonomi. Det kanske inte är helt tydligt nu, men på lång sikt innebär detta stora förändringar. 

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, spänn fast säkerhetsbältet – nu åker vi. Se tillbaka på tiden runt den 19 november 2021, var i livet befann du dig då? Det kan ge dig viktiga ledtrådar till vad veckan har att erbjuda. Nu får du nämligen en chans att göra om och göra rätt! Förändringens vindar viner och du nås av viktiga insikter. Nu blir det tydligt vad som kommer krävas av dig.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, allt är inte guld som glimmar, men du har ett bra öga för vad som faktiskt är det. Veckan påminner dig om att lita på din magkänsla. Gå i de spår som känns rätt! Säg ja till något du ser potential i, även om framtiden är diffus. Veckan inleder även ett nytt kapitel i boken om ditt känsloliv. Nu får du chansen att ta till vara på de insikter du fått. Kanske är det dags att gå i terapi? 

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du har en otroligt fin vecka framför dig! Nu behöver du inse att livet faktiskt är vad du gör det till. Det kan låta som en irriterande klyscha, men nu påminns du om att allt inte ska kännas jobbigt och att du faktiskt har makten över en hel del områden i ditt liv. Med rätt människor omkring dig tar du dig en bra bit på vägen. Det här blir en spännande tid för nya möjligheter och överraskningar, du har turen på din sida nu!

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, vart är vi på väg? För tio poäng: raka vägen mot dina drömmar! Veckan sätter eld i baken på dig, nu är du redo att ta dig an nya utmaningar. Det här kan innebära möjligheter som leder dig in på nya banor. Kanske är det dags att testa en ny väg i karriären? Det här är bara början på en lång resa.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, vad håller du på med? Den senaste tiden har du kämpat dig fram, dag för dag i samma gamla spår. Det har varit nödvändigt, men du har också tappat greppet om den större bilden. Veckan kommer med en tillåtelse att drömma. Nu är det dags att du tänker utanför vardagens ramar, vad vill du ägna dig åt egentligen? Det är aldrig försent att jaga en dröm!

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan lämpar sig bra för en investering. Nu behöver du inse ditt värde och det är dags att du satsar på dig själv. Det kan röra allt från att spendera pengar på något du verkligen vill göra, till att lägga energi på att ta hand om dig själv. Veckan kan även komma med öppningar för andra människor att lägga sina resurser på dig! Nu är det du som har kontrollen, vem ska få åka med på tåget? Var öppen för samarbeten, men kom ihåg att det är du som styr. 

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, vilken vecka! Du har ett otroligt energiskifte att vänta. Nu väcks du till liv efter en drömsk och diffus vinter. Under veckan blir det tydligt vad du behöver inom dina relationer, och hur du kan få den förändring du önskar. Det här blir en fin tid för den som vill hitta kärleken, det finns absolut en möjlighet för nya personer att träda in i ditt liv. Men det är lika mycket en fin tid för den som vill hävda sitt värde och sätta tydliga gränser. Det här blir ett nytt kapitel för alla dina nära relationer, du har stora förändringar på gång.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, nu slår du ett slag för hälsan! Veckan är här för att uppmana till hållbara rutiner och hälsosamma val. Det behöver inte handla om gröna smoothies eller dyra vattenflaskor, det kan lika väl handla om att ta semester. Huvudsaken är att du ger dig själv utrymme att hitta balans i vardagen. Det blir en bra tid för dig att tänka om kring ditt schema för att förebygga stress och ångest. 

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, romantiken är sannerligen inte död! Veckan blåser in med fräscha vårvindar och nu får du en välbehövd nystart. Det här är en tid för att bejaka livets goda och du har inga problem med att unna dig saker. Gör saker för din egen skull, hur ”töntiga” eller ”oseriösa” de än må va. Ta vara på din kreativitet och det som gör dig unik!

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, hemmet är där hjärtat bor. Nu kan det vara dags för den som går i flytt-tankar att leta bostad, för den som har tröttnat på hallen att måla om, eller för den som vill flytta ihop att bli sambo! Det här blir självfallet ett projekt som kan ta tid, men veckan ger dig just den knuff som behövs för att ta tag i saken.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, känner du det? Det är självkärleken som växer! Veckan har en riktigt fin energi att bjuda på. Det är en lättsam tid och nu går du genom livet på trevliga små moln. Nu behöver du röra dig i sammanhang som får dig att växa, ut och socialisera dig! Det lär dock inte bli svårt, eftersom du utstrålar en mjuk harmoni som attraherar människor från alla håll och kanter. 

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.