in

Veckans horoskop: 25 – 31 oktober

anthony tran 7LcraqahDnw unsplash 1
Foto: Anthony Tran / Unsplash

Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du får lite tough love av dina vänner!
 • Oxen: En riktig översittare sprider dåliga vibbar.
 • Tvillingarna: Det blir en self love-vecka.
 • Kräftan: Gör upp en plan.
 • Lejonet: Du är inte min mamma!
 • Jungfrun: Att administrera en facebookgrupp känns som ett heltidsjobb.
 • Vågen: Gör en budget!
 • Skorpionen: Du är bra som du är.
 • Skytten: Kärleken ska inte vara ett spel (men vi vet att du är en player).
 • Stenbocken: En vän behöver din hjälp.
 • Vattumannen: Ge dina innersta önskningar en chans.
 • Fiskarna: Du behöver komma ner på jorden.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan kan bli lite bråkig. Du är inte helt realistiskt inställd till något, och romantiserar gärna en situation som egentligen inte är särskilt bra för dig. Detta uppmärksammas av personer i din omgivning, som vill få dig att fatta. Deras approach blir dessvärre knappast den mest pedagogiska, och du tar hårt på deras kritik. Nej, det kanske inte var illa menat av din jobbbästis när hon sa att personen du dejtar är äcklig och sämst. Men det betyder inte att du inte får bli sur!

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, någon i ditt liv är rent ut sagt en jävla översittare! Det kan vara en störig chef, en lärare eller varför inte ”den mogna” i kompisgänget? Någon sprider i alla fall riktigt konstig energi under veckans gång, och du tar det nästan personligt. Personen i fråga vill gärna bevisa för dig hur intellektuell och smart hen är, och gärna genom att trycka ner andra på köpet. Det hela gör dig rasande och du bör undvika personen för att förhindra en kaskadspya av grodor ur din mun.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, om du inte kan acceptera dig själv blir det svårt att bemöta andra. Under veckan behöver du fokusera på – och vara riktigt gullig mot – dig själv. Du vill gärna vara en kärleksfull bästis och partner just nu, och lägger mycket energi på dina relationer. Men sanningen är att du gör bäst i att ge kärlek åt dig själv först, för att verkligen kunna vara förstående och snäll mot andra.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu behöver du sätta dig ner och fundera ut en plan. Veckan kommer kräva strategi och planering, annars blir det riktigt stökigt och stressigt. Det finns mycket du vill hinna med, och du har antagligen sagt ja till en sak för mycket. Fokusera på de saker som kräver något av dig, oavsett om det är en fika med farmor eller flytthjälp åt en kompis. Någon kommer nämligen bli besviken om du inte lever upp till förväntningarna. Då är det bättre att strunta i en AW kvällen innan för att vara pigg när det gäller.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, familjen är värst. Nu försöker någon nära dig lära dig en läxa. Kanske tycker hen att det har varit dåligt städat eller har något annat annat klaga på. Det kan mycket väl vara en förälder, men i värsta fall är det en partner eller nära vän. Och det är inte en omhändertagande moderlig ton som används, utan personen är barsk och hård.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu behöver du skilja på nödvändiga sysslor och överdrivet detaljarbete. Under veckan ägnar du dig åt en uppgift eller hobby som känns superkul. Dessvärre är saken rätt tidskrävande, och det finns en risk att du jobbar på ett projekt på bekostnad av ett annat. Ge tid i schemat åt jobb eller plugg, så det slipper hamna i skymundan.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu behöver du ta din ekonomi på allvar. Det är dags att betala fakturorna du gömt, avprenumerera på alla tusen streamingtjänster och sluta beställa hämtmat för hundratals kronor i månaden. Visst, du är en våg och kommer fortsätta njuta av livet och vägra neka dig själv nånting. Men hur kul är det att behöva avstå ett restaurangbesök med kompisar för att man åker taxi till jobbet? Gör en budget!

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, låt inte gamla regler hålla dig tillbaka. Under veckan tampas du med självkänslan. Du känner dig annorlunda och är rädd för vad någon ska tycka. Kanske rör det sig om invanda mönster från barndomen som gör sig påminda? Huvudsaken är att du inte är för hård mot dig själv nu. Du är bra som du är och behöver inte förändra dig för någon annans skull.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, kärleken är komplicerad. Men den ska inte vara supersvår. Nu behöver du fråga dig själv vad det är som försiggår. Ni rör er runt ett ämne utan att säga som det är, kanske för att sanningen är tuff? Du behöver tänka realistiskt nu, även om det innebär att svika dina romantiska ideal. Var sann mot dig själv och dina känslor.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu behöver du rycka ut och hjälpa en vän i nöd! Personen i fråga är antagligen en sluten typ, som inte gör det alltför lätt för andra att rota i hens känsloliv. Du kan dock lita på att din intuition guidar dig. Så sträck ut en hand även om hen är för stolt för att be dig om hjälp.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, dina idéer är bättre än du tror. Under veckan ligger mycket fokus på karriär, långsiktiga mål och drömmar. Du blir dock väldigt självkritisk och har svårt att se att dina inre önskningar skulle vara realistiska. Det är såklart bra att du är ordentlig, men du behöver inte vara hård mot dig själv för den sakens skull.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du behöver komma ner på jorden. Under veckan svävar du bland molnen och drömmer stort. Det känns roligare att leva i framtiden än i nuet. Tyvärr gör den här lilla flygturen att du tenderar att missa saker som händer rakt framför dig. Du är kanske inte världens bästa lyssnare, får svårt att tolka signaler och tröttas lätt ut av vardagen. Get a grip! En nice sak under veckan är dock att din kreativitet blomstrar. Det finns nog gott om inspiration bland molnen.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.