in

Veckans horoskop: 25 – 31 maj

anastasiia pyvovarova RYDOseXKro unsplash 1
Foto: Anastasiia Pyvovarova / Unsplash

Under veckan måste någon se upp för att ta känslostyrda beslut medan en annan ska agera hobbypsykolog. Nyfiken på vad veckan har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Vägra känslostyrda beslut.
 • Oxen: Ett sammanbrott står på schemat.
 • Tvillingarna: Att du är uttråkad är ingen ursäkt för att vara oförsiktig!
 • Kräftan: Axla rollen som hobbypsykolog.
 • Lejonet: Det blir ett flörtigt DM.
 • Jungfrun: Ta snygga selfies och köp nya trosor!
 • Vågen: Fokus ligger på karriär och långsiktiga mål.
 • Skorpionen: Skriv! Berätta! Publicera!
 • Skytten: Lägg extra energi på detaljer och försök vara noggrann, även om det tar emot.
 • Stenbocken: Det blir lättare för dig att kompromissa och hålla god ton.
 • Vattumannen: Sluta ödsla tid på skvaller på arbetsplatsen. Eller, delta i alla fall lite mer on the low.
 • Fiskarna: När du trodde att du inte kunde bli mer känslig för intryck, kom veckan med ett lass humörsvängningar.
väduren stjärntecken

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, på senaste tiden har dina tankegångar kanske varit lite ”hej kom och hjälp mig”, men nu återfår du ditt fokus. Det här är en bra tid för dig att satsa på att få saker – som kräver lite extra koncentration – gjorda. Tänk dock på att du är mindre rationell än vanligt. Låt inte känslorna styra över större beslut i ditt liv.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan är fylld med fällor för dig att trampa i. Kanske har du ett emotionellt breakdown och känner för att komfort-shoppa? Försök låta bli. Du har lite svårt att tänka klart kring pengar just nu, och risken att du spenderar lite väl mycket på saker som inger trygghet är inte direkt låg. Om du länge funderat på att ta upp ett problem med någon är det dock en fin tid för tyngre diskussioner.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, du kör ett fortsatt högt tempo. Det kan kännas som att du måste få utlopp för all din nyvunna energi genom att sitta på uteserveringar och ha middagar med vänner. Glöm inte att fortsätta praktisera social distansering! Att du är uttråkad är ingen ursäkt för att vara oförsiktig. Veckan kan bli känslomässig för din del, men det kan bli rätt bra också. Våga vara stark i din sårbarhet.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, under veckan får du en liten dos logiskt tänkande. Det blir också lättare för dig att förstå vad personer i din omgivning går igenom och tänker, utnyttja det här till att försöka axla rollen som hobbypsykolog och se om du kanske kan komma med några råd. Hör av dig till personer du inte träffat på länge. Även om ni inte kan ses kan det pigga upp med ett gulligt sms.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, veckan är perfekt för ett djärvt drag. Du känner dig lite mer vågad nu, speciellt när det kommer till romantik och kärlek. Ett flörtigt DM till en snygging du spanat på ett tag kanske? På vänskapsfronten blir det däremot kämpigare. Du har svårt att vara ärlig med dina kompisar och du kanske till och med känner dig lite socialt utmattad.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, veckan kickar igång med lite fokus på sexighet. Även om du inte har någon speciell i sikte kan det vara en bra idé att engagera dig i något som får dig att känna dig bra med dig själv. Oavsett om det är lite nya underkläder eller några snygga selfies. Nu går du mer på magkänsla, och din intuition är skarpare än vanligt. Du kommer ha minst ett ”vad var det jag sa”-moment i veckan.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, början av veckan är perfekt för dig som känner att din relation börjar kännas lite grå och trist. Det här blir ett bra tillfälle för er att upptäcka något nytt tillsammans eller addera något nytt i era vardagliga rutiner! Veckan kan även komma med inspiration när det gäller din karriär. Nu fokuserar du mer på långsiktiga mål och vad du egentligen vill göra med ditt liv.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, nu måste du bara få ut dina berättelser och tankar någonstans. Hur eller var spelar mindre roll, men se till att lägga extra tid på skrivande eller att dela dina visioner med någon annan. Nära vänner och familj kommer höra av sig till dig lite extra en tid framöver, så den här perioden är allmänt fin för allt som rör det sociala.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, detaljarbete kanske inte är din starkaste egenskap, men nu krävs det lite extra koncentration från din sida. Se till att göra din research, vad du än tar dig för. Det kan gälla allt från att ta in alla sidor och perspektiv i en konflikt, till att läsa i genom ett kontrakt en extra gång och komma väl förberedd till en förhandling.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, det är inte lätt när det känns som ens partner gör allt fel, och det krävs inte jättemycket för att du ska bli superirriterad på hen just nu. Men veckan är perfekt för att ta upp gamla konflikter eller problem och bearbeta dem. Det blir nämligen snart lättare för dig att kompromissa och hålla god ton.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, veckan är riktigt bra för dig när det gäller jobbfronten. Allt går lite smidigare nu, och det känns lättare att fokusera på en sak i taget än tidigare. Speciellt roligt blir det för dig som på något sätt jobbar med teknologi eller kommunikation. Se dock till att du inte engagerar dig för mycket i intriger eller draman med kollegor, det är bättre att sitta vid sidan av och observera.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan blir det lättare för dig att fokusera på ungefär allt förutom det allra viktigaste. Plötsligt polerar du allt silver hemma, får en kreativ kick och lyssnar igenom en hel säsong av en podcast. Det kan även bli svårt för dig att tänka rationellt, och du påverkas av andra människors känslor och humör ännu mer än vanligt. Skydda din energi men fortsätt våga vara sårbar.