in

Veckans horoskop: 25 – 31 juli

anelya okapova V69kmOyZ3SU unsplash
Foto: Anelya Okapova / Unsplash

Nyfiken på vad just du har att vänta av de kommande dagarna? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Det blir en flörtig vecka!
 • Oxen: Gör dig hemmastadd var du än är.
 • Tvillingarna: Slå era kloka huvuden ihop!
 • Kräftan: Gör en insats för din sommarekonomi.
 • Lejonet: Gott nytt år!
 • Jungfrun: Hänge dig åt dina känslor fullt ut.
 • Vågen: Låt inte någon köra över dig.
 • Skorpionen: Gå in och styr upp!
 • Skytten: Du bryter dig loss.
 • Stenbocken: Kräv respekten du förtjänar.
 • Vattumannen: Du träffar en spännande person!
 • Fiskarna: Du behöver ordning och struktur.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, livet är ditt ostron! Nu finns det inga moln på din himmel, och allt som inte känns superkul går fetbort. Det här är en fin vecka för den som vill träffa nya människor, nu har du nämligen en extra charmig attityd. Det kan till och med dyka upp en spännande flört!


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, borta bra men hemma bäst. Nu söker du trygghet som aldrig förr. Veckan spenderas bäst med lugna och mysiga aktiviteter. Besök ditt gamla kvarter, ät en maträtt från barndomen och bläddra i fotoalbum. Det här kan också vara ett bra tillfälle för dig att göra dig hemmastadd på en ny plats, varför inte piffa till kontoret?


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du är i ditt esse! Nu sprudlar du av positiv energi och idéer! Ta dig ut och umgås med människor som är på samma humör, tillsammans kan ni hjälpa varandra framåt. Det här är även en bra vecka för den som vill förhandla om något, dina kommunikationsskills är nämligen på topp.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, hur mår plånboken egentligen? Nu är det dags för dig att göra en insats för din sommarekonomi. Det här är perfekt för den som vill hitta en alternativ inkomstkälla, kanske har du tjänster att erbjuda eller saker att sälja? Det finns även en möjlighet för en rolig överraskning på det ekonomiska planet.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du inleder ett nytt kapitel i ditt liv. Veckan kommer med en rad viktiga insikter, nu reflekterar du över de stora frågorna. Du kan se veckan som ditt personliga nyår – vad vill du få ut av det kommande året? Det här är ett tillfälle för dig att formulera målsättningar och visioner för vem du vill vara.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, lyssna till ditt hjärta. Under veckan är du på ett lågmält humör. Du är i bra kontakt med dina känslor, men kan ha svårare att formulera dem. Ta tillfället i akt och lyssna på din kropp. Nu behöver du ta dig själv på allvar. Hänge dig åt dina känslor fullt ut, gråt en skvätt och vila.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, allt är inte guld som glimmar. Under veckan finns det en risk att du sätter någon på en piedestal. Du har en glorifierad bild av personen, kanske för att du vill vara nära hen. Försök se nyktert på situationen! Det är fint att du ser det bästa i människor, men det innebär inte att någon nödvändigtvis vet bättre än dig.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du sätter på dig dina boss-byxor! Nu tar du rodret och axlar en ledarroll. Du har en rad idéer om hur saker och ting ska skötas, lita på att det blir bra. Du kan göra mycket gott för människor nu, även om det kan kännas lite obekvämt att gå in och styra upp något.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, spoiler alert – du är en fri själ. Det låter kanske inte som något nytt under solen, men under veckan blir det extra uppenbart. Nu är ditt behov av att bryta dig loss extra stort, och du behöver se nya horisonter för att inspireras! Det här är ett bra tillfälle för dig att planera en resa.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, kom ihåg ditt värde. Å ena sidan kommer veckan med en mysig energi, nu är du nämligen extra benägen att öppna upp dig för människor i din närhet. Å andra sidan finns det en risk att du sänker dina förväntningar på personer, och att du låter någon köra över dig. Kräv respekten du förtjänar!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu kan kärleken dyka upp på oväntat håll! Nu har du möjligheten att få träffa en ny person, som kan bli viktig riktigt snabbt. Ni klickar och ser ut att förstå varandra bra. Det kan bli till en riktigt fin vänskap, men det kan också leda till en romans!


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu blir det ordning och reda. Veckan är här för att städa upp i ditt schema. Nu behöver du ordning och struktur! Det här är en perfekt tid för nya vanor, införskaffa en kalender och tänk ut sätt du kan optimera din tid. Det kan även vara en bra tid för dig att beta av lite sysslor, kom igång med klädutrensningen en gång för alla.