in

Veckans horoskop: 25 – 31 januari

genessa panainte 6R1QdBuyG6g unsplash 1
Foto: Genessa Panaint / Unsplash

Månadens sista dagar blir händelserika och bjuder på en rejäl dos drama. Nyfiken på hur de kommande dagarna blir för dig? Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Välkommen in i en riktigt förvirrande vecka.
 • Oxen: Dags för lite lugn och ro.
 • Tvillingarna: Blir det lite väl mycket skitsnack ibland?
 • Kräftan: Du kan inte shoppa dig ur en kris.
 • Lejonet: Små vinster är definitivt anledningar nog att fira.
 • Jungfrun: Nu bör du fokusera på att må bra.
 • Vågen: Det kan vara dags för ett uppbrott.
 • Skorpionen: Du är poppis!
 • Skytten: Sikta mot stjärnorna.
 • Stenbocken: Du behöver utvärdera en nära relation.
 • Vattumannen: Dags att flytta ihop?
 • Fiskarna: Du har en hel del på din to-do list.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, välkommen in i en riktigt förvirrande vecka. Den kantas av oväntade händelser. Kanske står du inför ett plötsligt uppbrott eller så vaknar du upp bredvid en främling? Det kan bli en känslofylld vecka, men nu får du även en insikt om vad som saknas i ditt liv. Nu känner du dig redo att kräva mer av livet.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan är här för att påminna dig om att komma ner på jorden en stund. Du har haft fullt upp den senaste tiden, och antagligen har en stor del av dina dagar lagts på arbete och karriär. Nu behöver du gå tillbaka till dina rötter och återfinna stabilitet i vardagen. En perfekt tid att höra av dig till en familjemedlem eller bara koppla av hemma i lugn och ro.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, under veckan ser du saker ur nya perspektiv. Du uppskattar plötsligt det lokala bageriet, upptäcker en affär du missat och finner trygghet i det som finns runt omkring dig. Det här kan också vara en bra tid för dig att reflektera lite kring dina kommunikationssätt, kanske har du en vana att skvallra på ett ohälsosamt sätt?

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, under veckan kommer du tvingas ta tag i din ekonomi. Kanske är det dags att börja betala av ett lån eller räkningar som hamnat på hög? Det här kan även vara en tid för nya inköp, så länge det gäller något du spanat på under en längre tid. Satsa på hållbara investeringar, eller laga det du redan har.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu får det bära eller brista. Veckan kommer lastad med vad som kan kännas som en hel del tufft arbete, men det är bara för att du kan hantera det. Om du jobbat länge mot ett mål börjar du äntligen se resultat, och det här är en tid att fira! Små vinster är också viktiga, ge dig själv en klapp på axeln och glöm inte hur långt du kommit.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu behöver du en timeout. Ditt duktiga-flicka-komplex har verkligen fått skina den senaste tiden, och antagligen genererat en hel del stress. Din hälsa går alltid först, och en omtenta eller uppskjuten deadline är inte jordens undergång. Boka av vad du kan och se till att äta och sova ordentligt. De enda rimliga planerna just nu är ett långt bad och något som kan distrahera dig för en stund.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu ser du annorlunda på dina nära relationer. Antingen kan detta blir en fantastisk vecka för dig att visa din uppskattning för kollegor eller vänner som stöttat dig, eller så kommer veckan med lite tyngre insikter. Du kanske inser var du faktiskt hör hemma, och är det inte i ditt nuvarande sammanhang kan det vara dags för ett uppbrott.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan får du en välförtjänt dos uppmärksamhet. Har du jobbat hårt under den senaste tiden kan det mycket väl komma i form av chefens bekräftelse, men för en slacker kan veckan däremot komma med en mer obekväm typ av uppmärksamhet. Människor tyr sig till dig överlag, och du känner dig populär och uppskattad.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, har du måhända känt dig lite förvirrad på senaste? Kanske är du osäker kring vad du ska satsa på, och vad du vill göra i livet överlag. Nu nås du av en del viktiga insikter och veckan levererar en dos inspiration. Sikta mot stjärnorna! Det här är en tid för dig att drömma stort. Formulera mål och ambitioner för framtiden.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu bör du utvärdera en nära relation. Du kan ha tagit på dig för mycket ansvar ett tag och det är inte längre hållbart. Även om du inte reflekterat över det tidigare har en annan persons känslor och mående påverkat dig mycket och spänningen som byggs upp i relationen behöver bearbetas. Det ordnar sig! Men du måste möta dina problem.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, under veckan hinner dina åtaganden ikapp dig. Det du lovade för några veckor sen har nått sin deadline och det kommer krävas att du bevisar att det går att räkna med dig. Veckan är toppen för den som är redo att ta sin relation till nästa nivå, varför inte kläcka frågan om samboskap?

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, har det varit lite väl mycket egentid och lugna stunder på senaste? Även om det här är en tid för dig att ladda upp batterierna och vila kan veckan komma med en påminnelse om saker du faktiskt behöver göra. Släpp inte taget om dina rutiner och arbetsuppgifter.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.