in

Veckans horoskop: 24 februari – 1 mars

veckans horoskop
Keenan barber / Unsplash

Under veckan ska mer än ett tecken förvandlas till risktagare, någon ska hålla hårt i plånboken och en tredje bör reflektera lite över om jobbet känns meningsfullt. Nyfiken på vad stjärnorna har att erbjuda just dig? Veckans horoskop är här med en komplett guide. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du strålar! Knyt kontakter.
 • Oxen: Materialist? Javisst.
 • Tvillingarna: Var försiktig med att vara lite för skön i dejt-sammanhang.
 • Kräftan: Hetta upp ditt sexliv!
 • Lejonet: Radera Instagram.
 • Jungfrun: Du är kär. Erkänn!
 • Vågen: Det är värt att ta en risk för att nå högre syften och mål.
 • Skorpionen: Det blir trubbel i paradiset.
 • Skytten: Att acceptera andras val kan bli svårt, men nödvändigt.
 • Stenbocken: Reflektera kring om du trivs med ditt jobb som det är just nu.
 • Vattumannen: Ärlighet varar längst!
 • Fiskarna: Det var en gång en fisk… som tog en risk.
väduren stjärntecken

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, veckan tillbringas i rampljuset. Du har många ögon på dig, och gör ett otroligt första intryck. Utnyttja detta till att knyta kontakter. Under veckan kommer det även behöva läggas en hel del tid på att knyta ihop säcken och bocka av lite punkter på din to do-list, så försök fokusera på projekt i hemmet eller på jobbet som du skjutit på att ta itu med.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan blir det lättare för dig att se vad du egentligen behöver, speciellt när det kommer till en ekonomisk situation. Nu reflekterar du mer än någonsin kring ditt förhållande till det materiella, och frågan är om du inte låter prylar styra ditt liv? Se upp för humörsvängningar runt helgen, ditt kärleksliv kan nämligen komma att skaka lite då.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, även om det kan kännas som en toppenidé att konstruktivt förklara för din dejt att hen är halvkass på att hångla men har potential till förbättring, betyder det inte att det är rätt. Du är i en period där du verkligen bör vakta din tunga och se upp för impulsiva beslut. Ynder veckan gäller det speciellt ditt kärleksliv.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, under veckan gör du rätt i att drömma stort. Du har stora möjligheter att göra kloka val kring karriärsbana just nu, så om du länge funderat på att faktiskt ta tag i din dröm om att bli läkare är det hög tid att söka en utbildning. Det kan även vara en bra idé att hetta upp ditt sexliv lite nu, så om du länge velat testa nån ny sexleksak eller lek med din partner är tiden inne.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, att du har självförtroende nog för en hel by är ingen hemlighet. Men att din självkänsla på senaste sviktat och att du konstant jämför dig själv med andra, det döljer du bättre. Under veckan får du försöka att inte sitta och scrolla med avund i blicken, skit i att någon annan uppfattas som coolare eller ”har gjort mer”. En paus från sociala medier kan vara på sin plats nu.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, det är dags för några djärva drag. Under veckan får du tur i kärlek och otur i spel, så håll dig till ett flörtigt sms snarare än att spendera en överflödig summa pengar. Håll hårt i plånboken, men hårdare i din dejts hand när du håller den påväg hem från krogen. Amor tar pilar för dig just nu, lätta på hjärtat och bekänn din kärlek för någon innan veckan är slut.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, ibland behöver man riskera lite för att vinna något. Under veckan förlorar du den sista lilla förmåga du hade att ta beslut, och även om det känns svårt att gå efter det man allra helst vill ha är det värt det. Du kan ha svårt att säga vad du tycker nu, speciellt i yrkessammanhang. Desto enklare blir det att kommunicera inom den romantiska sektorn, så varför inte pigga upp en svajig vecka med en dejt?


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, nu blir det trubbel i paradiset. Veckan belyser delar av ett förhållande som kanske inte är hållbara, och det finns en risk att du och din partner har en del osagt er emellan. För singlar ser veckan ljusare ut, och kommer även med en chans att reflektera lite över din approach till dejting och förhållanden överlag.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, veckan kommer med en tankeställare kring livsstil. Du blir påmind om att det faktiskt kan bli för mycket av det goda, och behöver kämpa hårt för att inte låta hedonistiska krafter ta över. En person nära dig gör val du inte helt och hållet kan stå bakom, men nu behöver du acceptera hens val och försöka hålla dig borta från konflikter.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, veckan ser ut att bli lite svajig. Efter en hetsig vinter kan du nu komma att fråga dig själv om ditt jobb är vad du vill att det ska vara, eller om det är vad du känner dig tvungen till. Att hitta ett högre syfte med ditt yrke är veckans tema, och om du tvivlar på det kan det vara dags att tänka om. Det är dock en fin vecka på hemmaplanet, så det blir minst en myskväll och du uppskattar din familj lite extra nu.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, ärlighet varar längst. Nu är det viktigt att du är öppen med vad du känner, speciellt om det gäller något du burit på under en längre tid. Har du känslor för någon är början av veckan en perfekt tid för dig att tala ut. Människor kommer kräva lite extra tid och energi från dig under veckan, och även där är det viktigt att du är ärlig och sätter gränser.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan ställer du dig dom stora existensiella frågorna. Det kan kännas som en osäker tid, men utmana dig själv och försök dra nytta av dina reflektioner genom att initiera förändring. Du har alla chanser i världen att lyckas med större omvälvande förändringar just nu, så låt veckan guida dig och ta en risk.