in

Veckans horoskop: 24 – 30 oktober

justin dickey PH kgbHTjgU unsplash
Foto: Justin Dickey / Unsplash

Det blir några dramatiska dagar på stjärnhimlen, med stora förändringar och oväntade vändningar. Nyfiken på vad just du har att vänta? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Behöver du bli mer eller mindre självständig?
 • Oxen: Hur ser en hälsosam relation ut?
 • Tvillingarna: Ta itu med tråkiga sysslor.
 • Kräftan: Det handlar om vad du tycker!
 • Lejonet: Är du redo för en stor förändring?
 • Jungfrun: Det bjuds på både ris och ros.
 • Vågen: Var redo för snabba vändningar.
 • Skorpionen: Du ömsar skinn!
 • Skytten: Att bearbeta något får ta sin tid.
 • Stenbocken: Hur trivs du i dina sociala sammanhang?
 • Vattumannen: Prioritera dina ambitioner!
 • Fiskarna: Ut med språket.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, nu är det allvar. Veckan handlar till stor del om beroende, tillit och sårbarhet – hur långt vågar du egentligen gå? Det kan å ena sidan röra sig om att du kämpar med att hålla garden uppe, av rädsla för att låta någon komma nära. Men det kan också handla om att du behöver jobba på att bli mer självständig, för att sluta vara beroende av en annan människa.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan är här med raka besked – du är redo för förändring! Det kan handla om att en relation håller på att utvecklas, och bli starkare och viktigare. Eller också bestämmer du dig för att bryta dig loss. Oavsett lär du dig ett och annat om hur ett hälsosamt förhållande ser ut!


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu är du riktigt vass! Det här är en perfekt tid för att ta itu med uppgifter som annars känns tråkiga. Kom dock ihåg att prioritera saker som verkligen spelar roll och sätt gränser. Du ska inte behöva göra andra människors jobb! Nu kan du även behöva försvara någon i din närhet, eller ett syfte du brinner för – en debatt du ser ut att vinna.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, för vems skull gör du saker? Veckan uppmanar dig att hitta tillbaka till passion och njutning utan hänsyn till vad din omgivning tycker. Du ska inte göra saker bara för att det ger dig en uppmärksamhet du tycker om. Det här är en perfekt tid för dig att satsa på din kreativitet, eller glädjeämnen som i vanliga fall får mindre plats på dagordningen.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du har stora förändringar att vänta! Kanske gör du dig redo för att flytta eller välkomna ett nytt tillskott till familjen? Det kan även handla om att du hittar nya platser eller sammanhang som får dig att känna dig som hemma. Oavsett vad, blir det nu uppenbart vad du behöver för att känna dig trygg.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, veckan delar ut både ris och ros. Tyvärr är det nu dags för dig att ta itu med tråkiga uppgifter kopplade till ekonomi och livsstil. Det är helt enkelt inte hållbart att äta ute varje dag eller shoppa på faktura. Veckan kommer dock med en härlig boost på ett helt annat plan, nu kan du vänta dig uppskattning för ditt hårda arbete!


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, det går snabbt i hockey! Under veckan tvingas du konfrontera en situation som bekymrat dig länge. På ett annat håll får du lägga om riktningen totalt. Du behöver byta bana, och det snabbt! Det kan bli överväldigande, men ha is i magen och behåll lugnet. Annars är risken att du yttrar dig på sätt du kan få ångra.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu händer det grejer. Ingen drabbas så hårt av veckan som du. Det här blir början på ett nytt kapitel i ditt liv, med oväntade vändningar och viktiga händelser på agendan. Det här är saker som kan ha en stor inverkan på dig. Nu ömsar du skinn!


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, vissa saker tar tid. Veckan påminner dig om att du går igenom stora förändringar, även om det kan kännas som att du sitter fast. Det kan handla om återkommande problem som aldrig verkar lösa sig, eller att du längtar tillbaka till något som varit. Även om det känns dystert just nu är det här en viktig period. Du bearbetar saker för att kunna gå vidare, låt det ta sin tid.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, se dig om. Hur trivs du bland vänner, kollegor och i andra sociala sammanhang? Finns det utrymme för dig att uttrycka dig som du vill, blir du inspirerad eller tömd på energi? Det är frågor du behöver reflektera över under veckans gång. Det här är en tid för att satsa på sammanhang som känns meningsfulla och utvecklande!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, no pain no gain. Du är mer än redo att anta nya utmaningar och projekt, nu gäller det bara att du är beredd på att det kan innebära en del uppoffringar. Du behöver också reflektera kring vad du prioriterar i ditt liv. Får dina ambitioner så stort utrymme som du skulle vilja?


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu ser det ut att bli riktigt spännande! Om du vågar ta en risk kan veckan bjuda på ett nytt äventyr. Nu handlar det om att utforska okänd mark, att utmana det du känner till och lämna din komfortzon. Det kan även bli händelserikt på relationsfronten. Det är dags för dig att tala ut om något du länge burit på, trots att en eventuellt dålig reaktion skrämmer dig.