in

Veckans horoskop: 24 – 30 juni

veckans horoskop juni 24
Andreas Gücklhorn / Unsplash

Vem kommer träffa sitt livskärlek, vem ska hålla sig undan alkoholen och vem gör planer för hösten? Astrolog Molly Lundgren har läst av stjärnnorna och vet! Läs ditt horoskop för veckan här. Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, början av veckan kan bli lite jobbig på känslofronten. Du kanske upplever dig vara svajig i humöret, och ett sms utan fem emojis blir som ett slag mot bröstet. Du vill bara bli kramad och söker trygghet. Men! Veckan kommer även med något gott. Du går in i en lättsammare period av gott humör och mycket kreativitet från och med mitten av veckan, så håll ut. Du kommer få vara den stolta vädur du verkligen är ett tag fram nu, så allt är som det ska. 


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan inleds med en fas där du kommer märka att din koncentration förbättras, och du får lättare att rationalisera saker. Någon som blir irriterad över att du stannade hemma fastän du lovat följa med en utekväll? Du skakar av dig det. Du kommer, till din lättnad, uppleva att folk gärna spenderar tid hemma hos dig. Så äntligen får du som du vill! Var dock försiktig med att ta jobbet hem, det kan bli utmattande. 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, veckan kan komma att kännas lite splittrad. Du vill verkligen följa med din familj till landet, samtidigt som någon har årets fest? Och när ska du hinna ringa den där släktingen eller ta en fika med din kompis från gymnasiet? Du vill hinna prata med alla, och allt känns verkligen intressant och viktigt. Spoiler: du har inte tid. Ett tips är att göra en prioriteringslista över vem eller vad som kräver din energi mest, så att du inte gör någon besviken. 


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, veckan ser riktigt bra ut på business fronten. Du kanske får nya idéer, skriv ner dem i så fall! Du är verkligen i ditt networking-esse, så om du har en jobbintervju eller liknande så har du goda chanser att göra bra ifrån dig. Och även om du har semester och arbetet känns långt bort, så är det en bra vecka för planering inför hösten. Du som har kreativiteten på din sida kan passa på att hitta oväntade vägar till inkomst, så bär med dig allt du kan komma på under veckan. 


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, veckan kommer med mycket sociala åtaganden. Kanske kommer du träffa en vän från förr, eller helt enkelt bara spendera mycket tid med kompisar. Om det finns en konflikt i någon av dina vänskapsrelationer är slutet av veckan en bra tid att lufta den och reda ut saker. Det kan även vara så att du upplever att många lutar sig mot dig, eller att du håller en grupp samman. Veckans två tips är följande: var inte rädd att säga ifrån, och akta dig för att bli skvallrig. 


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, det är mycket nu. Du kanske vill resa, ta dig bort från hemmet men vet inte vart eller hur. Början på veckan tenderar att bli rätt så tung, dina känslor kan bli extra intensiva. Det kan vara så att du drar dig tillbaka och vill vara mer privat, men det är helt rätt tajming för att vända dig till andra med dina behov och känslor. Annars kan meditation vara värt att testa. Även naturen kan bli en bra flykt, om du känner att du behöver en. Undvik alkohol. 


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, kommande vecka handlar om dig och dina vänner. Du njuter av att skämma bort dig själv, men även andra. Klart du ska ha en ny klänning! Bjuda en kompis på middag? Gärna! Du kommer märka att din charmiga natur drar lite extra intresse till sig under veckan, alla vill lyssna på vad du har att säga. Var dock försiktig med att vara klängig på vänner, och även svartsjuka inom kompisrelationer. Det kan tyckas som att din kärlek borde vara nog åt en person, men tänk på att ge folk andrum under veckan. 


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, under veckan kommer du kanske testa något nytt i smakväg, en ny restaurang eller ett nytt recept. Sociala tillställningar blir som bäst runt ett intimt middagsbord just nu, bjud någon på hemlagat! I övrigt kommer du märka att yrkesfronten kräver en del fokus. Akta dig för lågt självförtroende kring ditt arbete, även om vi vet att du har svårt att släppa saker. Ingen gillar en martyr. 


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, du har en väldigt “skyttig” vecka framför dig. Du söker dig ut, till roliga aktiviteter och sociala sammanhang. Det finns goda chanser för flört, så det är bra tid för att ta lite initiativ på dejtingfronten. Akta dig dock för att missa viktiga möten! Och var försiktig så att lathet inte hindrar dig från allt det roliga, testa att sätta en väckarklocka för typ första gången i ditt liv. 


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, det kan vara så att veckan tar sin början med en throwback, du kanske hittar gamla bilder eller träffar någon från förr. Veckan kan bli lite turbulent och du kan känna dig ur balans och upplever några moodswings. Hemmet är mycket aktuell nu, och om det finns barn i din närhet kan även de komma att kräva din uppmärksamhet. Allt som allt kan det bli en lite jobbig vecka. Försök att släppa in folk istället för att stänga folk ute, du kommer ingen vart på egen hand.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, veckan börjar med glädjebesked, du kommer nämligen kunna kommunicera dina känslor lite lättare! Du kommer uppleva att relationer flyter på bra, och i vissa fall till och med fördjupas när du vågar öppna upp dig lite. Speciellt om du har en käresta, så kan era band stärkas. Det du dock bör akta dig för är att lägga dig i något för mycket, så mind your own business! 


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, den kommande veckan blir romantisk. Attraktionen mellan dig och din partner har goda chanser att få nytt liv, och djupare band kan knytas. Det är även en bra tid att ställa frågor som “vad är vi”, så om du befinner dig i ett situationship kan saker bli mer seriösa. Allt jobbrelaterat ser också bra ut i veckan, om du har någon förändring framför dig på den fronten så kommer det gå bra. Akta dig dock för att slösa pengar, håll lite hårdare i plånboken.