in

Veckans horoskop: 24 – 30 januari

thought catalog IcUbKfIuQ70 unsplash
Foto: Thought Catalog / Unsplash

Hur blir veckan för just dig? Veckans horoskop guidar dig genom de kommande dagarna. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Nu gäller det!
 • Oxen: Omgivning är inte riktigt redo för dina stora planer.
 • Tvillingarna: Acceptera sanningen.
 • Kräftan: En vänskapsrelation får ny glöd!
 • Lejonet: Veckan är en snårig labyrint.
 • Jungfrun: Ta din tid för att tänka efter, även när impulsiva beslut känns mer lockande.
 • Vågen: Våga utforska!
 • Skorpionen: Hjärnkontoret jobbar hårdare än någonsin.
 • Skytten: Du träffar nya intressanta personer att lära av.
 • Stenbocken: Kommunikationen går allt annat än smooth…
 • Vattumannen: Fly inte från problemen!
 • Fiskarna: Bättre fly än illa fäkta.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du har en viktig vecka framför dig! Nu sätter du tonen för resten av året, vad vill du åstadkomma? Veckans första dagar ger dig energi att komma igång med saker, nu är det dags att komma till skott! Din analysförmåga är on point nu, utnyttja det. Veckan får ett fint avslut som reder ut eventuella frågetecken kring dina relationer.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du känner dig väldigt inspirerad nu, och dina visioner är stora. Tyvärr ser du ut att möta motstånd från din omgivning, vilket kan resultera i en konflikt. Det här är inte en tid för att säga exakt allt du tänker på, du kommer behöva hitta andra strategier för att kommunicera kring problemet.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, vem är drottningen av att övertänka saker? Ja, du gissade rätt. Det är du! De situationer som ockuperat din tankekraft under senaste tiden går nu ett varv till. Speciellt under veckans första dagar. Du fastnar lätt i ohälsosamma tankebanor och har svårt att gå vidare. Det kan vara läge för dig att acceptera sanningen och det kan ta lite tid. Det är en tunn linje mellan att bearbeta något och att grotta ner sig för länge, försök distrahera dig med annat om det känns överväldigande.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, veckan bjuder upp till en riktig svängom! En relation får extra mycket fokus under veckan. Det kan mycket väl vara så att en vänskapsrelation får ny glöd! Även ditt kärleksliv kommer leverera lite klarhet under veckan, nu blir saker och ting lite tydligare.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu handlar det verkligen om prioriteringar. Veckan är en labyrint fylld med projekt och jobb som ska navigeras. Du får dock en hel del hjälp på traven på arbetsfronten, jobbet kommer kanske till och med kännas kul? När det kommer till en viss relation kan det dock bli snårigt. Ni har helt olika viljor nu.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du trodde att du fattat allt va? Det får du käka upp nu! Veckan ställer saker och ting på sin spets, både i kreativa projekt och i ditt dejtingliv. En situation tar en oväntad vändning, och nu kan precis allt hända. Ta din tid för att tänka över saker och ting, även om du frestas att ta impulsiva beslut.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu får du nya krafter och de blir lättare för dig att fokusera. Mitten av veckan välkomnar även en helt ny energi – nu är det dags att satsa på dejting och kärlek! Veckan inleder en tid som kommer handla mycket om att våga utforska. Det här är perfekt för den som vill testa något nytt med en partner, eller bara gå på en första dejt.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, du är Sveriges smartaste människa. Under veckan får du viktiga insikter. Du grottar ner dig i tankebanor som kan bli rätt intensiva, men det kommer med fin utdelning. Det här är en perfekt tid för planering av projekt, speciellt inom kommunikation och skrivande. Helgen blir dock tuffare för din del, det kan nämligen bli trubbel på kärleksfronten.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, du går mot roligare tider! Om det känts som att du suttit fast i tröga banor under senaste tiden, kan du tryggt luta dig mot att det blir ändring på det nu. Veckan kommer med en fin dos inspiration. Skriv ner alla dina idéer, de kan bli värdefulla inför framtiden. Det här är även en tid för samarbeten. Du kommer lära känna nya intressanta personer.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du har kanske världens mest intensiva vecka framför dig? Du får en riktig energiboost och nu orkar du mer. Din hjärna och kropp har samspelat dåligt på senaste, men nu är du äntligen pigg nog att ta itu med alla tusen åtaganden. Det är dock upplagt för en hel del missförstånd nu, kommunikationen är allt annat än smooth.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det blir en tuff vecka. Den sätter igång med en rad viktiga insikter. Under mitten av veckan bör du omge dig av vänner som kan trösta och stötta, det kan nämligen bli jobbigt att vara själv under den här tiden. Du tenderar att hamna i en del jobbiga tankar som blir svåra att hantera.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan går i vänskapens tecken. Nu kan du bli kontaktad av en gammal vän du inte hört från på länge, eller till och med ett gammalt ex. Mot slutet av veckan kan det dock bli körigt. Du har svårt att hantera din ilska under den här tiden. Det känns nämligen lite obekvämt att bli arg, och du har svårt att formulera vad du verkligen menar. Bättre fly än illa fäkta!

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.