in

Veckans horoskop: 24 – 30 augusti

sandra seitamaa 0nM3mFNuAaI unsplash 1
Foto: Sandra Seitama / Unsplash

Jungfruns tid är äntligen här – vilket självklart innebär ett fullspäckat schema de närmaste dagarna. Nyfiken på hur veckan kommer att se ut för dig? Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Försök inte impa på andra!
 • Oxen: Du menar väl, men uppfattas som lite väl intensiv.
 • Tvillingarna: Du har redan kommit en bra bit på vägen.
 • Kräftan: Du övertänker det!
 • Lejonet: Det kan vara värt att lyssna på andra.
 • Jungfrun: Förändringarnas vind viner.
 • Vågen: Stäng inte in dig!
 • Skorpionen: Sluta slöa.
 • Skytten: Sluta försöka.
 • Stenbocken: Gå en skogspromenad.
 • Vattumannen: Lägg din energi på det som betyder något.
 • Fiskarna: Våga lite mer på det romantiska planet.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, för vems skull gör du det där lilla extra egentligen? Försöker du fylla ut din kalender och stressa runt mellan yogaklasser, garderobsutrensningar och bibliotek bara för att imponera på någon i ditt flöde? Multitasking i all ära, men se till att göra saker som passar dig och känns bekväma.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan fullkomligt väller det grodor ur munnen på dig. Du råkar säga till din dejt (som du bara träffat tre gånger) att du älskar hen och att ditt ex var så mycket tråkigare. Du lägger en väldigt oklar kommentar om varför din bästis passar i bootcut men inte lowrise och kallar din mamma ”dramatisk på ett bra sätt”. Du menar väl, men uppfattas som lite väl intensiv. Sakta i backarna.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, för det första: livet är långt. Alltså behöver du inte stressa upp dig över din framtid så mycket som du gör nu. Men, alla andra då? Strunta i att jämföra dig med din omgivning. Din tid kommer. Du behöver inte ha ångest över att ”bli något” hela tiden, du har redan kommit längre än du förstår.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, under veckan ballar ditt kontrollbehov ur. Du hittar minst tre saker som är fel inom alla dina närmsta relationer, och vill gärna prata om det genast. Var försiktig med att rota för mycket, ibland övertänker vi saker som inte ens finns där. Kommunikation är såklart viktigt, men fokusera på rätt saker.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, även om dina åsikter såklart är de enda med substans och sanning kan det ibland vara bra att ta in lite nya perspektiv och tankar. Ibland har du en tendens att bli lite väl bekväm i dina tankar, och veckan erbjuder ett öppet fönster med en fräsch vindpust.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, det krävs mod för att bryta gamla mönster. Nu inleds en period av nya möjligheter, och du kan bokstavligen bli vem du vill! Trött på dina beteenden inom relationer? Stå upp för dig själv! Trött på din livssituation? Ta tag i det och gör något åt saken. Det är inte så farligt som du tror, våga ta lite större kliv.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, under veckan finns det en risk att du stänger in dig. Visst, det är viktigt att vila och ta hand om sig själv. Men selfcare är inte att sluta höra av sig till folk för att sedan klaga på att du inte blivit inbjuden till häng. Sov dina åtta timmar, men ta steget utanför dörren och möt dina vänner. Du kommer må mycket bättre av det.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan finns det en risk att du ägnar dig åt prokrastinering en hel del. Visst, att scrolla i sitt flöde kan vara en skön aktivitet en stund, men att ignorera smutstvätten i tre timmar är inte en toppenidé. Börja med dagens svåraste uppgift och jobba dig neråt därifrån.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, ibland kommer saker till oss först när vi slutar leta. Oavsett om det rör sig om ett på-snudden-till-tindermissbruk, idétorka på jobbet eller jakten efter ett nytt boende är det lönlöst att försöka just nu. Du kommer känna dig mycket mer inspirerad när du kan se saker utifrån. Satsa på något som inte gör dig galen av frustration.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, under veckan utmanas din koncentrationsförmåga. Allt känns stökigt, både i hemmet och huvudet. Försök ta dig ut, det här är en väldigt bra tid för dig att vistas mer i naturen. Plocka svamp! Ta sticklingar! Jobba med händerna! Du var väl ändå aldrig gjord för sitta-ner-och-andas-meditation.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det skulle vara en underdrift att påstå att veckan känns överväldigande. Du sover kanske lite dåligt och lider av en del prestationsångest. Det är okej! Nu kanske du inte måste vara på topp rent jobbmässigt och socialt. Sätt i hörlurar och strunta i att hälsa på en bekant på bussen. Lägg din energi på det viktigaste istället.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan kommer lastad med en stor dos romantik. Inte bara är du kärlekskrank, du är även lite mer vågad! Här finns det goda möjligheter för en singel att pricka riktigt rätt, bjud ut någon på en dejt! Du finner din älskling via gemensamma bekanta. Du som redan har en partner får försöka impa genom att gå lite utanför din komfortzon.