in

Veckans horoskop: 23-29 september

priscilla du preez jLH2jMEL6Ls unsplash 1

Under septembers sista vecka går en nymåne upp över himlen, vilket manifesteras i att någon borde göra slut med en kompis medan en annan ska dejta sig själv. Vad betyder nymånen för dig? Läs veckans horoskop för att ta reda på det! Mer

 • Väduren: Du lever och andas romantik.
 • Oxen: Planera in en kul afterwork!
 • Tvillingen: Bli kreativt inspirerad av en likasinnad.
 • Kräftan: Våga vägra utekvällar som ändå inte är så kul.
 • Lejonet: Satsa på en weekend med några vänner.
 • Jungfrun: Du är absolut mer än ditt jobb.
 • Vågen: Ta en dejt med dig själv.
 • Skorpionen: In med det nya, ut med det gamla. Tankemässigt.
 • Skytten: Vilka människor får egentligen ta plats i ditt liv?
 • Stenbocken: Att prioritera jobb över relationer är helt ok.
 • Vattumannen: Sluta snacka så mycket och sätt igång och GÖR.
 • Fiskarna: En dyr handväska är också en investering.

Läs hela ditt horoskop för veckan nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, du har en romantisk vecka framför dig. Det kan faktiskt vara en bra tid för dig att ta saker till nästa nivå i din relation, men var inte för snabb. Att föreslå giftemål på tredje dejten kanske är lite too much. Men romantik kommer absolut närvara, så passa på att flörta lite extra. Om du har relationer där du känner att du saknar stöd kan veckan vara bra för att räcka ut en hand och be om det.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan får du ett socialt uppschvung. Du som lagt en del tid på jobb på senaste kommer upptäcka att kollegor du spenderat tid med får nytt ljus på sig. Det kan bli en och annan aw, det uppskattas speciellt om du initierar det. Och om du efter en aw vaknar upp med huvudvärk och bestämmer dig för att en vit månad kanske är en helt ok idé, så är det en bra period att lyckas med sånt nu.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, även denna vecka går i ett kreativt spår. Nu kan det vara en bra tid att spåna idéer och försöka hitta likasinnade att bolla med. Kolla upp om det finns någon som har samma tankar och aspirationer som du, så kanske ni kan inspireras av varandra. Veckan kan även bli riktigt bra för en dejt eller två, ditt självförtroende har potential att nå nya höjder nu.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, under veckan ska du lyssna på din magkänsla. Vad får dig att känna dig trygg? Finns det speciella människor du vill spendera mer tid med – ring dem! Vill du skita i ett av alla tråkiga barhäng med halvbekanta som tjatar om sina jobb och ytliga sammanhang, och bara vara hemma? Gör det! Du förtjänar att må bra och njuta lite just nu, så unna dig att stanna hemma och mysa istället för social press.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, nu kan en liten timeout från din hektiska vardag vara på plats. Veckan är perfekt för att planera in en liten getaway med vänner, förslagsvis till någons landställe. Om du ska på ett möte eller en fest i veckan kommer det gå alldeles utmärkt. Det kan vara ett bra tillfälle för dig att pitcha en idé eller berätta något du tidigare inte vågat.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, ditt värde behöver nödvändigtvis inte baseras på din produktivitet. Du vet väl att du är en helt ok person även om saker inte går som du vill hela tiden? Även om veckan är en bra period för finansiella frågor, som sparande och investeringar, så finns det rum för annat också. Du kommer kanske känna dig lite extra intryckskänslig nu, så passa på att ha en liten selfcare-dag. Ta det lugnt och slappna av, du kan sluta stressa nu.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, under veckan ska du spendera tid med dig själv, för dig själv. Gör något ensam! Ta en fika själv, laga en god middag ensam hemma. Gå en långpromenad med dina tankar. Selfcare är andemeningen, men nu jobbar vi med hur du disponerar din tid. På det stora hela, gör du saker du njuter av, eller spenderar du tid på saker och sammanhang som känns jobbiga eller ytliga?


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, veckan kan bli känslofylld. Nu handlar det verkligen om att släppa taget om det gamla, och manifestera tankar kring det nya. Finns det något du hoppas på eller drömmer om? Det kan vara en bra period för dig att vila upp dig ordentligt nu, för om ett tag kommer större saker som kräver mer energi.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan framöver kan det vara tid för dig att fundera lite kring ditt sociala liv. Även om du är en person som njuter av att ha mycket som händer runt dig, och många vänner samtidigt, så finns utrymme för förändring. Fundera på vilka människor du faktiskt vill ha i ditt liv, och vilka som mest kräver tid utan att ge mycket tillbaka. Att göra kompis-slut kan kännas svårt, men ge det en tanke i alla fall.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, även denna vecka går i tema arbetsliv. Det är en tid för nya chanser, och det är inte omöjligt att ett nytt projekt eller till och med helt nytt jobb ligger runt hörnet! Du kommer märka att du tar dig över en milstolpe i banan påväg mot något du jobbat för länge, så njut av dina erövringar. Och det är okej att prioritera jobbet lite över annat, speciellt om du ändå trivs.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, denna vecka finns en risk att det blir mycket snack och lite verkstad. Du pratar om resor du ska åka på, projekt du vill starta och personer du vill dejta. Men gör du egentligen något för att komma igång med alla dina planer, eller är det bara drömmar? Se till att du har något att backa upp allt med.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, den här veckan kommer till undsättning för din ekonomi. Det kan vara ett bra tillfälle för sparande, eller tillochmed en större investering. Du kanske blir sugen på att köpa något lite lyxigare – är det så fel? Kanske inte. Unna dig! Du kan även förvänta dig att må lite piss, så då är väl lite tröst-shopping på sin plats.