in

Veckans horoskop: 23 – 29 november

ian keefe gV7l2YslRS4 unsplash 1
Foto: Ian Keefe / Unsplash

Under veckan står många inför tuffa utmaningar. Någon ska hitta sig själv och en annan ska skicka iväg ett gäng arga tweets. Vad just du har att vänta kan bara veckans horoskop avslöja! Mer

 • Väduren: Det väcks en kreativ gnista inom dig!
 • Oxen: Sanningen kommer alltid fram.
 • Tvillingarna: Du återtar kontrollen.
 • Kräftan: Veckan bjuder på arga tweets.
 • Lejonet: Checka dina utlägg.
 • Jungfrun: Se om klassikern ”Dumpa honom”.
 • Vågen: Allt är inte så illa som det verkar!
 • Skorpionen: Dina chanser för lyckade kärleksrelationer ökar drastiskt.
 • Skytten: Du blir sentimental.
 • Stenbocken: Du charmar brallorna av någon.
 • Vattumannen: Nu unnar du dig.
 • Fiskarna: Vem är du, vem är jag? Levande charader…

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du har en känsla av att saker och ting inte riktigt stämmer. Men du kan inte riktigt sätta fingret på varför. Lita på din magkänsla! Den tar dig långt. Det kanske väcks en liten kreativ gnista inom dig nu som kan bli mer betydelsefull än du kan ana.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du är redo att gå vidare och förlåta. Under senaste halvåret har en situation med en kompis eller någon i din bekantskapskrets ställt saker och ting på sin spets. Men nu får du en insikt som leder dig till en lösning. Sanningen kommer alltid fram, och du får äntligen ett nyktert perspektiv på saker.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, under veckan kommer du äntligen ta kontroll över en jobbrelaterad situation. Kanske har du befunnit dig i en position där du upplevt dig maktlös eller dåligt informerad. Nu kommer du äntligen få mer inspiration och utlopp för din kreativitet, samtidigt som du får tydliga besked och kontroll över situationen.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, gör dig redo att bli informerad! Under veckan gör du upp med bilden av dig som en flummig och lyckligt ovetande person. Nu behöver du nämligen sätta dig in i ett ämne. Kanske hittar du en samhällsfråga att brinna lite extra för, kanske blir det några arga tweets?


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, oavsett om det är restskatt eller eftersläpande fakturor kommer ditt spenderande göra sig påmint under veckan. Nu behöver du checka dig själv ordentligt –antagligen är det något som inte fungerar. Men oroa dig inte! Den som sparar kvitton behöver inte vänta länge på något gott, veckan kan nämligen också ha en härlig överraskning på lager.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, det är dags att vakna. Under veckan nås du av en insikt gällande en relation. Kanske är du faktiskt kär i den där personen du ignorerat i två veckor? Eller så är personen som ghostat dig inte intresserad av dig? I så fall är det dags för dig att sluta stalka hens Linkedin.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, sluta panika! Veckan kommer med en realitycheck: allt är inte så illa som det verkar. Du kanske känt dig nere, trött, stressad och som en enda röra den här hösten. Men veckan kommer med en liten men naggande god energikick och boost till ditt självförtroende, och du är redo att ta dig upp ur ditt snår.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, erkänn. Du är känsligare än vad du ger sken av. Något som inträffat de senaste månaderna, antagligen på kärlekfronten, har lett till en del oro. Vilket du såklart inte berättat för någon! Men det är okej, du får nämligen ett ypperligt tillfälle att lätta på hjärtat under veckan. Och nu ökar även dina chanser för lyckade kärleksrelationer drastiskt.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, veckan kommer med en glad överraskning på boendefronten. Kanske kommer du och din roomie få en fin stund tillsammans framför ”Så mycket bättre”? Kanske är din partner äntligen redo att skaffa katt? Eller så hittar du ett gammalt fotoalbum att gräva ner dig i. Det ser ut att bli en sentimental vecka, så risken att du gråter en hel del är inte jätteliten.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, under veckan lyckas du verkligen charma brallorna av någon. Kanske till och med bokstavligen. Du är riktigt bra på att kommunicera just nu, vilket kan gynna dig när det kommer till relationer. Någon gång under veckan kan vara ett ypperligt tillfälle för dig att ringa upp en kompis för ett viktigt samtal. Nu kommer du nämligen lyckas nå ut bättre än någonsin.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, veckan kommer med en härlig bonus. Du väljer antagligen att lägga lite extra pengar på något att sätta guldkant på din vardag med, och det gör du rätt i. Även om du aldrig trodde du skulle bli en sådan som instagrammar din charkbricka, är det nästan dit du är på väg. Kanske blir det en story på en badbomb belyst av ett doftljus?


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, vem är jag? Du alltså. En fråga du knappt har svar på själv. Men under veckan kommer du kanske ett steg närmre ett svar. Det senaste halvåret har du genomgått en process som nu leder till en insikt. Kanske vågar du något du aldrig tidigare trodde du skulle våga? Kanske behöver du inte leva upp till en gammal bild av dig själv längre?