in

Veckans horoskop: 23 – 29 mars

veckans horoskop 23-29 mars
Foto: Kinga Cichewicz / Unsplash

Under veckan drabbas de flesta av överskottsenergi och rastlöshet. Någon uttrycker detta genom att möblera om hela hemmet, och en annan har en spelkväll över Skype. Nyfiken på vad just du bör fördriva tiden med? Veckans horoskop är här till din undsättning! Mer

  • Väduren: Nu får du tid till att läka gamla sår.
  • Oxen: Schemalägg tid för återhämtning.
  • Tvillingarna: Ha en spelkväll över Skype.
  • Kräftan: Social distansering är inte en ursäkt för att låsa in sig.
  • Lejonet: Du kan ta hand om andra utan att glömma bort dig själv.
  • Jungfrun: Möblera om medan du reflekterar lite kring intimitet.
  • Vågen: Öppna ett gemensamt konto med din partner!
  • Skorpionen: Du står stark i förändringens vindar.
  • Skytten: Din tinderdejt är bara ett Facetime-samtal bort.
  • Stenbocken: All about the bra vibbar.
  • Vattumannen: Blocket blir ett finansiellt stöd i tider som dessa.
  • Fiskarna: Ditt skapande blir en utmärkt suppleant för en psykolog.
väduren stjärntecken

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under veckan ligger mycket fokus på återhämtning. Du får ny energi till att göra saker som tidigare kanske känts lite tröga att komma igång med, så nu är det en perfekt period för dig som vill etablera en ny vana. Oavsett vad det är du lägger din energi på så är tanken att det ska kännas njutbart, och att det kanske till och med kan få en lite helande och lugnande effekt.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, om du har spenderat mycket tid inne på senaste och praktiserat social distansering kanske det kan inspirera dig att reflektera lite över din vardag. Hur kan du, när karantän-tider blåst över, skapa utrymme i ditt schema för återhämtning och egentid? Att schemalägga sin mentala hälsa är inte alltid så lätt, men det kan vara värt ett försök.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, är du rastlös? Du är säkerligen inte den enda som spenderat otaliga timmar online den senaste veckan, men du kan antagligen få ut mer av det än vad du tror. Antagligen prokrastinerar du bara framför sociala medier, men veckan uppmanar dig att använda ditt surfande smartare. Facetime:a med kompisar, skicka ett långt mail till en släkting och ring upp en gammal vän. Kanske kan du ha en spelkväll med någon över Skype? Att vara social blir lättare än vad du trott.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, under veckan behöver du ta dig ut mer. Nej, du ska inte ut och gå på krogen eller fest. Vi kör fortfarande på social distansering. Men! Den sociala distanseringen är INTE en ursäkt för dig att låsa in dig hemma och skita i att svara på sms. Du behöver fortfarande frisk luft, så ut och promenera mera. Och sedan kan det vara bra för dina vänner om du ringer lite oftare. Bara en tanke.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, under veckan måste du se över dina egna behov. Vi går igenom en orolig tid, och det är inte svårt att känna sig rastlös och maktlös. Du kanske känner dig lite otillräcklig, och även om det är fint att ta hand om andra och visa solidaritet behöver du ta hand om ditt inre jag för att sedan kunna vara stark för din omgivning.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, under veckan behöver du reflektera lite kring intimitet, och vad du delar med människorna runt omkring dig. Hur kan du lära av dina gamla relationer? Om du dejtar någon just nu kan det vara viktigt att du vågar visa dig sårbar. För dig som är ute efter en mer lättsam vecka är det också en bra tid för att ändra om lite i hemmet. Sortera dina böcker i bokstavsordning, möblera om lite och känn stressen rinna av dig.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, efter mycket tid spenderad i hemmet är det dags för dig och din partner att ta ett litet snack om er delade ekonomi. Är det någon som lägger ut mer eller mindre? Det här kan vara en fin tid för er att investera i något gemensamt, eller öppna upp ett konto tillsammans. En singel behöver se upp för impulsiv online-shopping.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, det är tid för förändring. Det här är en toppenvecka för dig som helt enkelt är trött på dig själv. Och nej, du kanske inte ska gå loss på en kökssax-lugg, men ett skifte i attityd kan vara på sin plats. Du har lättare att omfamna förändringar överlag just nu, så även om saker känns skakiga står du stark.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under tider som dessa är det viktigt att vara källkritisk och att inte göra snabba antaganden. Det gäller såväl ditt nyhetsintag som din relation. Hen kanske faktiskt vill mer än dig, även om du trott att det bara är en fling? Var öppen och ta in fler perspektiv än ditt eget under veckans gång. För en singel finns det goda dejting-utsikter. Ett Facetime-samtal till ett tinderhaff kan pigga upp.


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, för den som jobbar hemifrån kommer veckan med en hel del underlättande tekniska lösningar. Du har stor chans att lyckas effektivisera ditt arbete nu, och som ledare kan du inspirera andra. Veckan är även ett fint tillfälle för dig att sprida ”good vibes”, så lägg ut en inspirerande text på Instagram och ge din granne en air-five.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, ha lite tålamod. Du har en del överskottsenergi nu, och vardagen känns bara inte tillräckligt spännande. Passa på att kanalisera detta till en fet organisering av saker och kläder i ditt hem. Rensa ut och sortera, och varför inte passa på att tjäna lite pengar på sakerna du inte behöver? Lägg ut lite grejer till försäljning och underhåll dig själv med second hand online.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan ger en knuff i rätt riktining på den kreativa banan. Du får kanske en idé till något nytt projekt, så utnyttja tiden du sparar på att inte gå ut och festa till att skapa! Att få jobba kreativt blir helande för dig nu, och skapandet kan ge dig klarhet i något som gnagt på senaste. Var försiktig med att vara förhastad i din kommunikation under början av veckan, någon kan bli lite sårad.