in

Veckans horoskop: 23 – 29 maj

julian hochgesang OzlczC hna0 unsplash 2
Foto: Julian Hochgesang / Unsplash

Det ser ut att bli en riktigt rörig vecka för vissa, medan somliga får ett otroligt flyt. Nyfiken på vad som gäller för just dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Gör din röst hörd!
 • Oxen: Skriv ner dina idéer.
 • Tvillingarna: Det är dags för lite återhämtning.
 • Kräftan: Du kan vänta dig högt och lågt.
 • Lejonet: Du får chansen att styra upp och hjälpa till.
 • Jungfrun: Ge dig ut på en resa!
 • Vågen: Håll ögonen öppna för härskartekniker.
 • Skorpionen: Du förvandlas till världens mest förstående person.
 • Skytten: Någon är riktigt störig.
 • Stenbocken: Snälltolka! Någon är kanske inte så ond som du tror.
 • Vattumannen: Ett problem får en lösning.
 • Fiskarna: Dina tankar uppskattas lite extra.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du har en produktiv vecka framför dig! Du är i ditt esse nu, kommunikationen går som smort och du har goda chanser att faktiskt bli hörd. Det här är en perfekt vecka för all typ av förhandling, oavsett om det gäller inköp, arbete eller relationer. Mot helgen kan din självkänsla dock få sig en törn. Du befinner dig kanske i en situation som får dig att känna dig maktlös, och det finns hinder som känns oöverkomliga.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du är verkligen on fire nu! Trots att saker och ting känns rörigare än nånsin, har du riktigt starka idéer – utmaningen blir att formulera dem i ord. Även om du har tankar som kanske inte känns superaktuella för stunden, kan de komma väl till pass i framtiden! Spara dina idéer. Du är dessutom en riktig charmör nu, är det dags att börja jobba på en sommarromans?

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu saktar du ner. Föregående vecka var en riktig röra, men nu blir det lite lugnare. Du kommer kanske fortsätta fastna i trafiken och försova dig, men hjärnan slipper åtminstone gå på högvarv. Kom ihåg att du behöver återhämta dig mentalt också, inte bara fysiskt. Ta en promenad utan musik i lurarna, lägg dig i badet utan en bok i handen och låt tankarna vandra.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, veckan bjuder på en emotionell berg- och dalbana som heter duga. Det blir högt och lågt, så spänn fast dig! Å ena sidan är det här en riktigt bra tid för dina vänskaper, nu blir det lättare att komma någon nära. Å andra sidan kan det bli tufft under helgen, framförallt för ditt kärleksliv eller dina familjerelationer. Det kan handla om en situation där du och någon annan har svårt att möta varandra. Försök var lyhörd men sätt tydliga gränser.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, veckan får en gullig start. Du uppskattas för ditt sätt att se på saker och kan hjälpa någon nära dig. Någon i din omgivning behöver kanske piggas upp och få ett nytt perspektiv på en viss situation. Då är du där och stöttar! Mot slutet av veckan ser det däremot ut att kunna bli tjafsigt, tänk på hur du formulerar dig. Det finns annars en risk att du misstolkas och att någon blir sårad.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, du har en riktigt spännande vecka framför dig! Nu bär det av på någon slags resa som väcker en glöd inom dig. Det kan handla om en utflykt som kommer med inspiration och boostar din kreativitet, eller ett spännande möte som utmanar dina tankar om världen. Det kan även bli ett fint tillfälle för flört, ta en chans och gå på en dejt.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu skakas tillvaron om rejält. Veckan ser ut att kunna bjuda på en hel del dramatik och mycket pekar på att det rör dina närmsta relationer. Det kan handla om en ohälsosam dynamik som präglar ett förhållande, vilket kan ställa saker och ting på sin spets. Håll ögonen öppna för härskartekniker, både hos dig själv och andra. Nu behöver någon ändra inställning eller ge upp, så som det är nu kommer inte hålla länge till.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu börjar det hända grejer. Veckan bjuder på ett skifte i energi och din blick riktas mot relationsfronten. Det ser ut att kunna bli lite rörigt där ett tag framöver, med en hel del missförstånd och småtjafs. Du känner dig kanske lite trött på den där bästisen som alltid ställer in (eller så är det du som är den personen). Som tur är kommer din romantiska sida lockas fram nu, och du förvandlas till världens mest förstående person!.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, kaoset är inte riktigt över än, men snart. Under veckan får dina relationer en fin boost, nu får ni en djupare förståelse för varandra och kommunicerar lättare. Allt kommer kanske inte ut i ord, men din intuition är god och du kommer lyckas känna in din omgivning. Mot helgen ser det dock ut att kunna bli tjafs inom någon av dina ytligare relationer. Det finns mycket ego med i bilden, och en kollega eller bekant kan bli riktigt störig.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, håll i dig! Nu blir det åka av. Först ska veckan dock få en mjuk start. Nu får du stöd av någon nära dig, kanske blir det en swish från en familjemedlem eller en välbehövd kram från en kompis? Mot mitten av veckan har du goda chanser att lyckas med något kreativt och du kan dras in i något riktigt kul! Sist men inte minst kommer helgen med en god dos kaos. Sitt ned i båten, snälltolka och försök se saker ur ett annat perspektiv.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu är det dags för lite problemlösning. Det kan handla om att du äntligen knäcker en hård nöt, och kommer vidare med ett projekt du kämpat med. Men det kan också innebära att du lyckas lösa en konflikt eller reda ut en jobbig situation med någon! Oavsett vad är du lösningsinriktad nu, så utnyttja det. Mot helgen behöver du ta det lugnt, annars finns en risk att du slarvar med hälsan och tröttas ut rejält.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, vad skönt att det finns fler som du! Under veckan lyckas du bonda riktigt fint med någon över ett gemensamt synsätt. Det kan vara något så vackert som en kollega som också stör sig på chefen, eller en kompis som blir överlycklig av dina råd. Dina tankar uppskattas i alla fall, njut av gemenskapen. Det här kan vara en bra vecka att spendera med familjen, bjud ett syskon på middag.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.