in

Veckans horoskop: 23 – 29 januari

jonathan meza SgSlwloWXEE unsplash
Foto: Jonathan Meza / Unsplash

Nyfiken på vad just du har att vänta under de kommande dagarna? Veckans horoskop är här för att reda ut saken! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Du är världens största optimist!
 • Oxen: Du får en ny vän.
 • Tvillingarna: Ut och mingla!
 • Kräftan: Du har tröttnat på en förutsägbar vardag.
 • Lejonet: Du satsar på dina nära relationer.
 • Jungfrun: Det blir en romantisk vecka!
 • Vågen: Du blir förälskad.
 • Skorpionen: Gå på bio!
 • Skytten: Du påbörjar ett nytt projekt.
 • Stenbocken: Du kan se fram emot en positiv överraskning.
 • Vattumannen: Du går på en het dejt.
 • Fiskarna: Unna dig mysiga hemmakvällar och god mat.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Tips! Läs horoskopet för både ditt soltecken och din ascendent.

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du har en fantastisk vecka framför dig! Veckans första dagar kommer med en otrolig energi. Det här är en optimistisk, lyckosam och glädjerik tid. Krympt tröjan i tvätten? Du kunde inte bry dig mindre. Tråkigt väder? Supermysigt! Se fram emot att ha lite tur, det här är en typisk vecka för att hitta en hundralapp i fickan. Mot veckoslutet får du eld i baken och vågar ta initiativ.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan går i vänskapens tecken! Nu är det dags för dig att lägga fokus på att umgås, på att skaffa nya bekantskaper och utforska andra sociala sammanhang. Du kommer märka att du mår bra av att omge dig av likasinnade personer som kan inspirera dig. Det här är en perfekt tid för att komma någon lite närmre – nu kan en stark vänskap växa fram!


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu börjar det hända grejer! Veckan är här med riktigt goda nyheter åt dig: du är omtyckt! Nu framstår du som extra charmig, framför allt i professionella sammanhang. Du ses som kompetent och sympatisk, vilket tar dig långt. Underskatta inte den sociala aspekten av skola eller arbetsliv, nu gör du helt rätt i att försöka knyta nya kontakter.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, vänta dig det oväntade. Veckan är här för att skaka om din vardag. Nu duger inte längre trista rutiner och vanor – du längtar efter nya horisonter! Du vill umgås med människor som utmanar dig, testa nytt i allt från matlagning till underhållning och se annorlunda miljöer. Det här kan vara en bra vecka för att smygstarta sommarplaneringen, kanske finns det plats för en resa?


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu ger ni er ut på äventyr tillsammans! Veckan sätter guldkant på en relation, och nu känns det extra roligt att umgås med någon. Det här kan vara ett perfekt tillfälle för dig att överraska någon. Strunta i att du inte har en bra anledning – att du uppskattar personen räcker gott och väl. Det här är även en bra tid för er att krydda relationen med ett gemensamt äventyr, varför inte åka på en utflykt?


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, känner du den? En doft av kärleken? Veckan är här för att tina upp ditt frusna vinterhjärta och nu ser du tillvaron ur ett rosaskimrande ljus. Du känner tacksamhet inför cirka allt och alla, och blir tårögd av bara tanken på dina nära och kära. Det här kan bli en riktigt romantisk vecka! Bjud ut en partner, eller varför inte någon du spanat in. Kärlek ska vara kul också, glöm inte det!


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, du har en oerhört romantisk vecka framför dig. Oavsett om du är singel eller inte, träffas du av Amors pilar och känner dig dödskär. Det kan handla om att du känner ett akut sug av att titta på lökiga romcoms, eller att du börjar skriva dikter till dina vänner för att uttrycka din uppskattning. Det blir helt enkelt en romantisk vecka – och bli inte förvånad om du blir lite förälskad också!


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, veckan tar en rolig vändning! Du rör dig fortfarande i ett hyfsat långsamt tempo, och spenderar en stor del av din vakna tid i hemmet. Men nu får du ett smakprov på en lite mer spännande vardag. Nu känner du ett plötsligt sug efter kulturupplevelser, och beger dig ut på jakt efter något som kan tillfredsställa det behovet. Besök en bra utställning, gå på bio eller teater och köp en ny bok!


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, det är dags att skrida till verket! Alla ni med otaliga planer på olika kreativa projekt – nu är det dags att komma igång. Veckan kommer med en fin energiboost, nu tar du dig an livet med ett optimistiskt synsätt och med vinden i ryggen. Det här är ett perfekt tillfälle för dig att komma igång med allt du skjutit upp.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, äntligen lite goda nyheter! Under veckans första dagar nås du av en god nyhet, som ser ut att röra din boendesituation eller ekonomi. Det kan handla om en renovering som blir klar lite tidigare, eller att du hittar pengar på ett konto trots att du trodde att du var pank. Medvinden fortsätter veckan ut, och helgen blir förvånansvärt produktiv!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, plötsligt händer det! Ett skepp kommer lastat med tur och lycka. Det kan låta hur klyschigt som helst, men nu förvandlas du till pojken med guldbyxor och överraskas gång på gång av hur trevlig tillvaron kan vara. Med en optimistisk syn på livet tar du dig an veckan, och i helgen kan du till och med vänta dig en het dejt.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, unna dig! Nu har du svårt att neka dig själv någonting alls, och njuter av livets goda som om det inte fanns en morgondag – vilket är helt rätt. Eller ja, åtminstone så länge det gäller slappa hemmakvällar och god mat. Du får nämligen se upp för att glida in i ohälsosamma vanor när det kommer till sömn och utekvällar! Att komma bakis till jobbet är kanske inte en jättecharmig look.