in

Veckans horoskop: 23 – 29 december

veckans horoskop
Källa: Eugene Zhyvchik / Unsplash

Årets (ish) sista vecka är här, och såväl horoskopet. Från oss alla, till er alla – veckans horoskop! Mer

Julen är här! Och den kommer med stress, mellandagsrea, heta debatter med släktingar och en hel del akvavit. Och mycket riktigt är det någon som ska fokusera på sig själv och skita i familjen, någon som kommer göra otroliga kap under rean och någon som ska lära sig att känslor inte är fakta.

 • Väduren: Du blir på det klara med vart du ska.
 • Oxen: Alla lyckosagor startar med en vision.
 • Tvillingarna: Oddsen att du ringer en familjemedlem för att ha råd med en julklapp till din lillasyster är inte… låga.
 • Kräftan: Känslor är inte fakta.
 • Lejonet: För en gångs skull handlar veckan inte om dig!
 • Jungfrun: Flörta!
 • Vågen: Även om högtiderna handlar om gemenskap är det inte helt fel att prioritera sig själv lite.
 • Skorpionen: Skriv mer!
 • Skytten: Kanske slår du dövörat till för det här, men inga impulsköp nu!
 • Stenbocken: Din förmåga att shoppa på rean… obeskrivlig.
 • Vattumannen: Gör en lista över allt du åstadkommit 2019!
 • Fiskarna: Nu ska vi prata ~vibes~

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, går du runt och letar efter tecken? Ett tecken på att du är på rätt väg, att saker faktiskt kommer löna sig för dig? Den här veckan kommer det! Det kan komma i form av en stoppskylt, något som indikerar att du faktiskt är helt fel ute. Men det kan också komma som en bekräftelse att allt ditt hårda jobb faktiskt kommer resultera i något. Försök titta utanför boxen för lite fräscha perspektiv och ny inspiration- du har varit lite väl fyrkantig den senaste tiden.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, veckan är perfekt för att manifestera några nyårslöften. Och inget är för storslaget! Se dig omkring, vad gör andra som du avundas? En kompis som spenderat hösten i Berlin? Det kan bli din vår! Någon som precis kommit in på sin drömutbildning? Kolla upp datum för vårens högskoleprov! Just nu är du i en väldigt sökande period, där identitet och faktiska resultat står i fokus. Låt 2020 bli året då du tar till vara på dina ambitioner, och låt det börja med ett nyårslöfte.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, du har sex på hjärnan. Alltså bokstavligen. Det är kanske det enda du tänker på i dagarna. Ta tillfället i akt att reflektera lite över vilken roll sex och intimitet spelat i ditt liv under den senaste tiden. Till exempel hur du kan släppa in människor i ditt liv, men också hur och när du ska sätta gränser. Det finns även en risk att du blir lite sugen på att låna pengar av en närstående för att köpa julklapparna du skjutit på till sista minuten.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, föga förvånande står dina närmsta relationer i fokus såhär under juletider. Fråga dig själv hur höga dina krav egentligen är på dina närstående, och om du ser dem ur ett objektivt perspektiv. Ledtråd: det gör du inte. Men det är okej! Det gör väl ingen. Och även om du ska lita på din intuition när det kommer till kärlek kan det vara bra att försöka rationalisera vad du känner. Känslor är inte fakta.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, veckan kommer med ny energi och du kommer orka det där lilla extra. När någon bryter ihop av julstress och slänger presentpapper i väggen, då är du där och hjälper till. Under veckan kan det vara värt för dig att fokusera lite extra på andra, och hur du kan underlätta för dem i vardagen. Hur kan du hjälpa dina vänner och din familj just nu? Hjälp till med matlagning, erbjud några av dina legendariska shoppingknep och gör en tråkig städdag till en rolig aktivitet med musikquiz i pauserna.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, passa på att uppskatta din lite mer barnsliga sida under veckan. Spendera lite tid med yngre personer och låt dem inspirera dig. Veckan kan även ge ditt kärleksliv en knuff i rätt riktning, så om du fått upp ögonen för någon på senaste kan det vara dags att dra ett move. Eller att bara sitta hemma och vänta på att hen ska ta första steget om det är mer din melodi.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, familjen är värst. Om du återvänder hem över jul kan det bli frustrerande att behöva dela allt med din familj. Eller så är själva avsaknaden av nära band till familjemedlemmar det som skaver. Oavsett vad är det viktigt för dig att hitta trygghet i situationen nu, och det gör du bäst genom att sätta dig själv i första rummet. Ta ett långt bad, även om det blir kö av kusiner till badrummet. Och om ingen annan köper julklappar till dig, köp något till dig själv.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, veckan kommer lastad med inspiration! Även om det kan vara en stressig tid med många som söker dig och vill hänga så får du ta tillfället i akt och låta dig inspireras. Ha diskussioner om allt som känns viktigt och försök ta in nya perspektiv. Dina sinnen går på högvarv så att sakta ned och försöka ta in dofter, smaker och ljud separat kan bli en viktig nyckel till stresshantering. Det kan även vara en bra tid för dig att skriva lite, och inte bara julklappsrim.


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, oavsett om du firar jul eller inte kommer veckan med en present. Det kan vara att du hittar ett otroligt kap på mellandagsrean eller att någon oväntad person har köpt en julklapp till dig. Nu står det materiella i fokus och det är även där du hittar lite extra glädje just nu. Försök att inte slösa för mycket pengar dock, satsa på att köpa saker du vet kommer hålla länge och som du har användning för. Inga impulsköp!


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, veckan blir en fet njut! Du lyckas ro hem några riktiga kap under mellandagsrean och din hy strålar. För att inte nämna hur extremt populär du är just nu? Det enda skulle väl vara att du kanske inte riktigt delar den här självbilden och att det kan vara lite väl mycket stress och press från alla håll nu. Softa.


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, veckan blir en riktig jävla trip down memory lane. Du förvånas själv över hur sentimental du plötsligt blir över det gågna decenniumet, och kanske blir det lite känsligt. Även om du fnyser åt alla som postar bilder på vilka hårfärger de haft under 2019, så känns det lite melankoliskt att reflektera över vem du själv varit och är. Försök gör en lista på saker du åstadkommit under året, små som stora. Ibland är vi blinda för vår egen storhet, och att få ner det på papper kan göra saker och ting lite klarare.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu är det dags att göra en härlig liten utvärdering av din vänskapskrets. Vilka omger du dig med? Och hur påverkar deras energi dig? Det kan låta riktigt flummigt, men du är en otroligt empatisk varelse och har lätt för att ta på dig mycket av andras känslor. Och även om det är en beundransvärd egenskap kan den ibland utnyttjas lite väl av folk som gärna söker stöd och ger lite tillbak. Så se över vilka av dina bekanta som faktiskt finns där för dig också.