in

Veckans horoskop: 23 – 29 augusti

noemi macavei katocz OyNnDgb114U unsplash 1
Foto: Noémi Macavei-Katócz / Unsplash

Nyfiken på vad du kan vänta dig av de kommande dagarna? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Ta dina idéer och drömmar på allvar!
 • Oxen: Ta vara på de chanser du får.
 • Tvillingarna: Kläm ut det sista av sommaren.
 • Kräftan: Du ser en situation ur ett nytt ljus.
 • Lejonet: Nu blir det fokus på trygghet och rutiner.
 • Jungfrun: Det är din tur att skina!
 • Vågen: Nu uppstår ett antal frågetecken.
 • Skorpionen: Välkommen in i en social tid!
 • Skytten: Visa upp en samarbetsvillig sida.
 • Stenbocken: Du får en break från ältandet.
 • Vattumannen: Inget ont som inte för med sig något gott.
 • Fiskarna: Ta steget. Köp en tandborste.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, helgen kom med en hel del inspiration. Men hur ska du omsätta alla dina idéer i handling? Veckan är här för att guida dig in i vardagslunken igen, och det är en perfekt tid för dig att faktiskt komma till skott med att förverkliga dina planer för ditt fantastiska nya liv.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du börjar inse att det faktiskt är på allvar nu. Allt du skjutit framför dig börjar komma i kapp dig, och du blir påmind om möjligheterna som ligger vid dina fötter. Veckan är här för att påminna dig om att vara sann mot dig själv, och att omfamna chanserna du får. Se till att njuta på vägen, det ska vara roligt också!

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, du är tillbaka i verkligheten och vardagslivet knackar på. Den där hyllan du skulle rensat ur i våras är precis lika dammig som du lämnade den, och du har cirka tvåtusen saker på din to do-lista. Ta det lugnt och låt saker ta sin tid! Det finns faktiskt fortfarande tid för sommarens sista njut. Det får bli en sista sommarkväll ute och lite sommarflört innan hösten drar igång på riktigt.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du har på senaste tiden kommit till insikter som kan förändra ditt tankesätt mer än du tror. Veckan inspirerar dig till att se nya perspektiv och lösningar, vilket gör den till en perfekt tid för dig att lösa gamla problem med nya ögon.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, se tillbaka på året som gått. Gud vad du har åstadkommit mycket! Ibland kan förändringar ticka på så långsamt att de går obemärkt förbi, men på det stora hela har du förändrats och mognat något enormt. Veckan inleder en stabilare tid för dig, med fokus på trygghet och rutiner.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, äntligen är det din tur! Veckan inleder en härlig tid för dig och nu är det din tur att skina. Du får ny energi, vilket kan leda till underbart kaotisk multitasking. Människor dras till dig, och du kommer märka att du får lättare att uttrycka dina viljor och behov. Det här är en perfekt tid för lite djärva drag, sätt igång hösten genom att DM:a någon du gillar.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan kommer med en del frågetecken. Har du känslor för någon eller är det en förälskelse i själva kärleken? Varför vill hen aldrig ses på en fika men alltid svara på dina stories? Kanske är någon i din närhet lite oklar, och att säga vad du känner blir inte helt självklart för dig. Gå på magkänsla, din intuition är riktigt bra nu.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, välkommen in i en rolig tid! Veckan bryter ett tema av mer seriösa frågor som präglat den senaste tiden, och nu läggs fokus på det sociala istället. Det här är en bra tid för dig att vända dig utåt för råd, kanske kan en bekant relatera till en familjesituation som känts jobbig? Det finns även möjlighet för den som vill engagera sig i en förening av något slag, ta steget!

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, rise and grind! Under veckan fokuserar du på dina långsiktiga mål. Nu får du äntligen möjligheten att förverkliga dina planer för framtiden. Det kan var större förändringar på ingång nu, speciellt när det kommer till din karriär. Anta en samarbetsvillig och ödmjuk approach, nu gynnas du av att visa upp laganda.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, veckan påminner dig om att du kan släppa allvaret lite. Det är okej när saker inte riktigt går som du tänkt, och nu behöver du vara lite mer flexibel. Det kan till och med bli roligt? Den här tiden kommer lätta en börda från dina axlar, eftersom du kan fokusera på nya saker istället för att älta gamla situationer.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du är starkare än du tror. Nu kommer någonting att förändras. Det kan röra sig om vad som helst – en relation, en situation, eller helt enkelt du som person. Det kan bli tufft, och förändringen kan tvinga dig släppa taget om saker du hållit fast vid av ren vana. Oroa dig inte! Allt ont kommer föra med sig något gott i slutändan.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, känn en doft av kärleken! Veckan strösslar lite romantik över tillvaron, och det kan bli riktigt hett! Det här är en perfekt tid för dig att tänka över huruvida du vill ta en relation till nästa nivå. Kanske ska du köpa en tandborste till personen som sovit över en del på sistone?

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.