in

Veckans horoskop: 22 – 28 november

erik mclean RKHPUbeVMDA unsplash
Foto: Erik Mclean / Unsplash

Novembers sista dagar är här, men vad innebär det för dig? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Det blir en intensiv och överraskande helg!
 • Oxen: Du simmar i djupa vatten.
 • Tvillingarna: Du fokuserar på dina relationer.
 • Kräftan: Med ett gott samarbete går veckan som en dans.
 • Lejonet: Vad andra tycker om saken? Det har aldrig varit mindre relevant.
 • Jungfrun: Ge ditt kök en makeover.
 • Vågen: Du känner dig inspirerad.
 • Skorpionen: Se över dina utgifter.
 • Skytten: Du har en spännande månad framför dig.
 • Stenbocken: Kryp ner i badet med en god bok.
 • Vattumannen: Ta en AW med dina vänner.
 • Fiskarna: Det är dags att steppa upp!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan är här med ett skönt flow. Nu gör du helt rätt i att säga ja. Säg ja till en spontan resa, säg ja till en idé som kan verka knasig, säg ja till livet! Framför dig har du en rolig tid, så gör det bästa av den. Helgen kan kännas hektisk, men den kan även överraska med roliga möjligheter.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu är du inte rädd att gräva djupt. Under veckan känner du ett starkt behov av att riktigt gå till botten med saker och ting, och att skrapa på ytan kommer inte vara nog. Du är redo att ha tuffa men viktiga konversationer. Det här är en perfekt tid för den som vill reda ut en konflikt.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, vilken vecka! Nu känner du dig mindre stressad, och du får tid att fokusera på dina relationer. Det kommer innebära lite god kvalitetstid med en bästis, en mysig dejt med din käresta eller bra samarbete med en kollega. Nu finns det även riktigt bra möjligheter för den som vill träffa någon, helgen kan bli riktigt het.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, hur ser din att göra-lista ut? Är den inte redan full kan du räkna med att veckan kommer med en drös saker att bocka av. Nu dras tempot upp och du har en hel del ärenden att uträtta. Som tur är samarbetar du riktigt bra nu. Att jobba ihop med andra är nyckeln till framgång. De möten du planerar kommer gå riktigt bra, ta chansen och visa framfötterna i jobbsammanhang.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, du går in i veckan med en riktig fuck it-attityd. Nu lägger du hjärta och själ i allt du gör och det spelar inte särskilt stor roll vad alla andra tycker. Det viktigaste är att det känns rätt för dig. Helgen kan erbjuda spännande möten, och den finns en stor chans för romans.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu riktas ditt fokus mot hemmet och familjen. Kanske är det faktiskt dags för en flytt? I så fall har du turen på din sida under helgen. Men det kan också handla om minde förändringar, som en ny soffa eller ny färg på väggarna. Det blir även en fin vecka för dina relationer. Bjud över ett syskon du inte träffat på länge.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan ger dig en ny dos energi! Äntligen händer det grejer och nu börjar saker lossna. De kommande dagarna bjuder på en hel del inspiration, och du kan lita på att dina synpunkter och tankar uppskattas. Det här är en fin tid för planering av alla slag, så sätt dig ned med penna och papper – nu är du en idéspruta av rang.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, nu handlar det om din ekonomi. Visst, under veckan kan du göra bra fynd, men du behöver tänka lite större än så. Hur är din relation till pengar överlag? Hur ser dina prioriteringar ut? Det här är en tid för planering, så tänk över eventuella mål för din ekonomi.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, grattis i förskott! Veckan ger ett smakprov på vad din månad har att erbjuda- och det ser riktigt spännande ut. Nu funderar du en hel del över var du befinner dig och vart du vill komma.Det här blir några dagar för dig att reflektera över långsiktiga mål. Helgen blir dock mer lättsam och du får kontakt med människor på en helt ny nivå.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, ta ett djupt andetag. Nu är det dags att sakta ner. Veckan är här med en påminnelse om att det är svårt att prioritera annat, innan du prioriterat dig själv. Lyssna till din kropp och dina behov. Vad kan du göra för att må bra? Det kommer komma perfekta tillfällen för dig att krypa ner i badet med en god bok. Minimera stressen och njut!

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du har en mysig vecka framför dig! Det här blir en fin tid för den som vill ut och träffa människor. Dra ihop ett gäng vänner och ta en AW. Det sociala smittar av sig på alla områden i ditt liv, vilket gör veckan optimal för ett samarbete. Nu impar du verkligen på kollegor och ni kommer extra bra överens.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu blir det allvar. Eller ja, du får i alla fall chansen att visa att du menar allvar. Veckan är här för att sätta bollar i rullning, framförallt på karriärfronten. Det här är en bra tid för lansering av projekt, för att steppa upp och för att sikta högt. Nu får du möjligheten att ta mer ansvar, vilket du kommer sköta med bravur.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.