in

Veckans horoskop: 22 – 28 mars

horoskop 1
Bildkälla: Darya Ogurtsova / Unsplash

Månaden närmar sig sitt slut, och den sista tiden kommer med en del förändringar. Vad detta innebär för just dig? Det kan veckans horoskop avslöja. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Det blir en skakig vecka som bjuder på både högt och lågt.
 • Oxen: Ja, du vet bäst. Men tyvärr måste man lyssna på andra ibland.
 • Tvillingarna: Ingen kommer planera din framtid åt dig.
 • Kräftan: Du får en knuff i rätt riktning!
 • Lejonet: Du kommer behöva vara mer flexibel nu.
 • Jungfrun: Bättre fly än illa fäkta.
 • Vågen: Tappa inte bort dig själv på vägen.
 • Skorpionen: Nu blir allt lite kaotiskt, men glöm inte bort att uppskatta det som faktiskt går din väg.
 • Skytten: In i kaklet! Eller kanske inte.
 • Stenbocken: Du ligger hemma och längtar efter fest.
 • Vattumannen: Du kanske har hamnat i en lite väl enkelspårig bana nu.
 • Fiskarna: Har du gått vidare för snabbt?

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan börjar skakigt. Du är lite extra lättkränkt just nu, och risken är att du läser in lite väl mycket i ett tonläge eller ordval. Det kan leda till ett drastiskt beslut och att du eller någon annan blir sårad. Mot mitten av veckan har du dock turen på din sida, och det kan bli några fina dagar för relationer! Mot veckans slut kan det bli emotionellt, särskilt när det gäller en specifik relation. Reflektera över hur den andre personen vill bli sedd och behandlad, men också över hur hen behandlar dig.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan växer en frustration inom dig och du kan få svårt att samarbeta. Din vilja är stark, och även om någon har en genuint dålig idé eller åsikt behöver du åtminstone försöka vara lyhörd. Under veckan måste du också försöka sakta ned och ta hand om dig själv, och nu blir det uppenbart vad som är bra för dig och inte.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, ibland räcker det inte att bara vilja. Du har stora visioner och känner dig inspirerad just nu, men veckan kommer med en påminnelse om att det ibland krävs lite ihärdighet för att omsätta idéer i praktiken. Du sätter ofta igång med ett projekt som sen hamnar i högen bland påminnelsenotiser i din mobil, men om du verkligen vill något behöver du planera lite bättre. Veckan ser spännande ut på kärleksfronten och det kan bli dramatiskt.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, du måste sluta tvivla på dig själv. Veckan är här med ett wake-up call som vill förmedla att det faktiskt kan vara både ocharmigt och ofördelaktigt att inta en defensiv position alltför snabbt. Du behöver jobba på dina försvarsmekanismer, både när det gäller motgångar och konflikter. Veckan kommer dock med en liten knuff i rätt riktning, nu ser du lättare på vad framtiden har att erbjuda.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, alla situationer är faktiskt inte svartvita. Du vet hur saker ska vara, eller tycker dig i alla fall tro det. Om en konflikt, stor som liten, uppstår under veckan kommer denna inställning prövas. Försök att inte dra förhastade slutsatser, och öva på att vara flexibel. Veckan kan även bjuda på en hel del heta debatter, och kanske kan det pigga upp med ett nytt perspektiv?

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, bättre fly än illa fäkta. Nu kan du behöva omvärdera din tilltro till kommunikation som allsmäktig problemlösare. Blir du irriterad? Ta en joggingtur! Självklart ska du inte strunta i dina problem men allting kan inte översättas i ord, och du behöver jobba på att inte rationalisera dina tankar och känslor.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, om något känns fel eller går trögt kan det bli svårt för dig att hitta en annan lösning än att fly just nu. Och det kan vara bra, så länge du är beredd att komma tillbaka och se situationen ur ett nytt ljus. Veckan kan även bli riktigt bra för kärleken, men kom ihåg att inte ge upp för mycket av dig själv inom dina relationer.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Käre skorpion, under veckan är det dags att knäppa av förnuftshjälmen och bränna av mot de drastiska beslutens land. Antagligen känner du dig inte nöjd med hur något är just nu. Det kan leda till ett drastiskt och djärvt drag, nu får det bära eller brista helt enkelt. Det positiva är att en helt annan del av ditt liv är otroligt harmonisk just nu, så glöm inte bort att uppskatta det som faktiskt funkar. Be om input från en utomstående! Det kan göra susen nu.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, under veckan behöver du reflektera kring hur en relation ska se ut i det långa loppet. Det kan röra sig om relationen till en partner, men även en vän eller kollega. Det kan kännas bra att köra all in just nu, som att be någon flytta in redan efter andra dejten. Men nu behöver du fråga dig själv om situationen du befinner dig i kommer hålla i längden.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, nu finns det en risk att du kört fast lite. Kanske tycker ditt huvud att det är dags att öka, öka, öka! Men kroppen säger nej och projekten du driver går kanske inte framåt exakt så snabbt som du önskar. Se det som något positivt, en sån här mysig liten kris tvingar dig faktiskt att tänka om. Veckan kretsar även kring familjen. Även om du älskar att ligga hemma och mysa nu blir du lätt sentimental när du tänker på hur saker hade kunnat bli, eller de uppoffringar du gjort. Dina glansdagar är inte över! Sluta stressa.

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, nu dundrar du fram och ger all din energi åt något. Det kan förvisso kännas kul, men det är okej att ångra sig eller vilja förändra något också. Din stolthet hindrar dig ibland från att tacka nej till saker du gått med på, men var ligger stoltheten i att göra saker bara för sakens skull? På andras premisser? Ingenting är oföränderligt, du kan alltid hitta ditt sätt att göra något på. Veckan påminner dig nämligen om att fokusera på den större bilden, vilket kan komma med ett nytt perspektiv.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, du behöver stanna upp. Nja, du kanske inte behöver stanna upp och tänka efter. Du övertänker nämligen en hel del under veckan. Men däremot finns det en risk att du har rationaliserat dina känslor lite, kanske behöver du inse att du inte har gått vidare? Det är okej att gå tillbaka till en situation som känns jobbig för att bearbeta den.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.