in

Veckans horoskop: 22 – 28 juni

tamarcus brown md7mo1noGis unsplash 1
Bildkälla: Tamarcus Brown / Unsplash

Under försommarens sista vecka behöver någon inse sina begränsningar. En annan ska ta första steget och en tredje behöver svälja sin stolthet. Vad har veckan på lager för just dig? Läs veckans horoskop! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du förvandlas till ett energiknippe.
 • Oxen: Ditt sociala liv får en upgrade.
 • Tvillingarna: Blyg? Aldrig mer.
 • Kräftan: Du blir den mamma bara du kan vara.
 • Lejonet: Svälj din stolthet.
 • Jungfrun: Var inte rädd för att ta första steget!
 • Vågen: Det är dags att ta steget mot kändisskapet.
 • Skorpionen: Köp en bok och ha en ärlig diskussion om hur du känner.
 • Skytten: Skaffa! En! Rimlig! Dygnsrytm!
 • Stenbocken: Det ligger en tjock dimma av kärlek i luften.
 • Vattumannen: Flirta med din crush.
 • Fiskarna: Säg nej till dåligt avlönade projekt!

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under veckan får du märka av ett riktigt energiskifte. Nu blir det lättare för dig att känna motivation till att göra allt det där du skjutit på under de senaste veckorna, allt från att betala fakturor till att slänga gammalt bös på tippen.


oxen stjärntecken passar ihop med

Oxen, 20/4-20/5

Kära oxe, under veckan blir det enklare för dig att uttrycka dig ordentligt. Nu gör du dig förstådd bättre, vilket även öppnar en del möjligheter för nya sociala sammanhang och bekantskaper. Ditt kärleksliv får en ny chans nu, det finns nämligen goda odds för lite lättsam flört och vågade drag.


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, veckan kommer med en klapp på axeln. Om du upplevt en sviktande självkänsla under senaste tiden är veckan början på en förändring till det bättre. Du kanske till och med upplevt det sjuka fenomenet ”blyghet”? Vi behöver inte gå in på det något närmare, men det är i alla fall över för ett tag nu.


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, din inverkan på andra är stark. Veckan sätter en boll i rullning. Nu är du nämligen redo att axla rollen som ledare och ta en hel del ansvar. Inte bara över andra utan även för dig själv. Hur kan du hjälpa människor att hjälpa sig själva, samtidigt som du är försiktig med dina egna känslor? Det kan vara en fråga värd att ställa sig under veckans gång.


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, öppna ditt hjärta. Det är okej att inte alltid vara på toppens topp, och veckan kan komma med en hel del som känns lite kruxigt. Våga visa för din omgivning vad du känner. Det mesta löser sig när man sväljer sin stolthet och erkänner sig svag. Eller svag är du väl aldrig, men du fattar.


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, under veckan behöver du vara snäll mot dig själv. Det funkar helt enkelt inte att låta sig definieras av sina ambitioner och drömmar, speciellt inte när ribban är skyhög. Fokusera på hur du kan vara en bra vän istället. Veckan kommer även med en del möjligheter på kärleksfronten. Var inte rädd för att ta ett första steg.


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, under veckan kommer det krävas ett enormt fokus från dig. Det kan bli svårt att koncentrera sig, men om du klarar det har du goda möjlighet att lyckas med stordåd. Nu handlar det om att sätta mål för framtiden och jobba hårt för något du vill ha. Alltid drömt om att bli mat-influencer? Tiden är kommen.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, under veckan behöver du lyssna på någon. Det kan finnas en hel del osagt inom dina närmaste relationer. Nu är det dags för er att öppna era hjärtan och ha ärliga diskussioner om vad ni gått och tänkt på. Det här kan även vara en bra tid för dig att komma igång med läsningen. Släng iväg mobilen och köp en bok!


veckans horoskop

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under veckan är du redo att ge dig upp på hästen igen. Det vill säga, göra ett starkt försök att återta makten över dina fallerade rutiner. Skriv in saker i kalendern, gå upp i rimlig tid och sluta lägga pengar på alkohol. Någon av punkterna i föregående mening kan du i alla fall bocka av. Kärlekslivet har väl harvat på lite kärvt på senaste, men nu är du mer klarsynt och vet bättre.


veckans horoskop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, veckan är all about dina relationer. Du har så mycket kärlek att ge just nu, så snåla inte på gulligheterna. Påminn din partner om att hen är världens bästa (även om hen har lite väl låga ambitioner just nu), ta nästa steg i relationen med en flirt och krama din bästis lite extra hårt.


veckans horoskop

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, veckan ger dig pushen du behöver för att ta din hälsa på allvar. Ta en springtur, sov åtta timmar, meditera och ät ordentliga måltider. Fokusera på att vänja dig vid hållbara rutiner för att maxa ditt välmående. Veckan har även goda odds för romantik. Flörta lite extra med din crush eller tänd glöden i en trist relation.


Fiskarna, 19/2-20/3

veckans horoskop

Kära fisk, under veckan finns risken att du tar på dig alldeles för mycket. Inse dina begränsningar innan du går med på att bidra till något dåligt avlönat projekt. Veckan kommer även med ett kreativt uppsving. Dra fram målarpenslarna, diktboken eller vad ni fiskar nu håller på med (antagligen hela rubbet).