in

Veckans horoskop: 22 – 28 juli

veckans horoskop 22 juli
Kristopher Roller / Unsplash

Kaos eller lugn, kärlek eller konflikt, fritid eller jobb? Veckans horoskop är här, signerat astrolog Molly Lundgren. Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, veckan blir kul. Den senaste tiden kanske har känts smått instabil, och den vardagliga rutinen kan ha vart satt ur spel. Försök väcka liv i rutinerna, även om de har en tendens att svaja lite i semestertider. Du kommer märka att det tar mindre emot att säga ja till kompisar som vill umgås och att komma ut lite mer nu framöver. Slutet av veckan ser bra ut för en dejt, så ta tillfället i akt och bjud ut någon. 


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, under veckan framöver kan det vara så att en konflikt bubblar upp, möjligtvis familjerelaterade. Ibland kanske du måste släppa din stolthet och komma till freds med att du inte alltid kan få din vilja igenom, och att alla fighter inte är värda att ta. Det kan vara svårt att inse att vissa människor inte går att förändra, och ibland är det bara inte värt det. 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, du är väl inte direkt känd för att vara expert på att planera upp din tid rätt? Försök att inte planera in för mycket under veckan. För att vara en person som hela tiden vill vara med på allt och aldrig missa ett tillfälle att socialisera sig kan det vara svårt, men just nu är det bäst så. Man kan inte vara alla till lags. Snart kommer en klart mindre komplicerad tid för dina relationer, så håll ut. 


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, du kommer nu in i en tid som kan upplevas påfrestande för ditt psyke, och vi vet ju hur det går när du väl hamnar i dina ångest-tankebanor. När du är så upptagen som du nu kommer vara med att må skit och övertänka allt, kan det vara värt att ta ut det genom lite fysisk aktivitet. När hjärnan går på högvarv är det bäst att även låta kroppen göra det. Ta en joggingtur! Och ja, ni kräftor kanske inte lever och dör för träning, men en promenad eller simtur kan räcka. 


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon. Grattis! Det är din tid nu gumman! Veckan framöver kommer med blandade känslor. å ena sidan får du ny energi till allt du vill göra, å andra sidan kommer du kanske vara lite känsligare än vanligt. Försök komma ut lite, ta en drink med kompisar och fira din säsong. Du som alltid vill vara självständig kanske upplever det svårt dela dina problem med gruppen, men lägg över lite av din hypotetiska börda på någon annan. Det förtjänar du. 


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, nu är det dags att leva lite i nuet. De senaste veckorna kanske har varit lite extra tuffa, men försök att uppskatta de små sakerna i livet. Hur klyschigt det än må låta är det faktiskt det bästa alternativet för dig just nu. Tillbringa tid med ett syskon, gör något kreativt även om det inte är särskilt seriöst eller ta en promenad i skogen. Som du säkert redan vet, även om du vägrar inse det, så kan du inte kontrollera allt hela tiden. 


stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, under kommande vecka står en sak klart: saker blir enklare. Dina relationer flyter på bättre än innan, och du lyckas få mer saker gjorda. Utnyttja detta till att försöka kommunicera med nära och kära om saker som kanske tidigare gnagt eller stört, och kolla till hur människor runt dig mår. Skicka ett sms till den där vännen du inte träffat på länge, eller försök att omsorgsfullt formulera varför det är så störande att din förälder smaskar. 


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, under kommande vecka ser det ut att bli en del slarvfel. Ja, sommar-lathet kan väl leda till att mindre fokus läggs på detaljer, men försök vara noga! Försök att inte skynda igenom saker allmänt, lägg undan tid till det som spelar roll. Det kan även vara en bra tid för att satsa på någon hobby som annars inte får så mycket tid. Passa på att ha ett arkiv-x marathon eller sträcklyssna på P3 dokumentär. 


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, under kommande vecka kan det vara bra att hålla ett öga på din ekonomi, och att akta dig för impulsköp. Nej, du behöver inte uppdatera hela din garderob eller lya. Om du har lån eller fonder kan de behöva ses över, och pengar du lånat ut till vänner bör cashas in. Försök även få igång lite stabila rutiner, även om det är svårt för dig, och speciellt nu under sommaren. Sov ut, och glöm inte att äta lunch. 


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, under kommande vecka får du se upp för att dra förhastade slutsatser om personer i din närhet. Ja, din partner kanske ville ta sovmorgon under semestern när du ville ut och bestiga något berg, och nej, hen hatar inte dig. Under veckan får du helt enkelt försöka släppa saker och släta över potentiella konflikter, för ditt och allas bästa. Det är klart att du ska slippa vara den som gör allt arbete hela tiden, men försök formulera dina klagomål väl. 


vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under kommande vecka kan det komma att kännas som att vardagen är uppochner, ja dina rutiner är kanske till och med redan icke-existerande. Men det behöver inte vara negativt! Det är okej att skita i allt och lata sig, så länge det inte går ut över någon annan. Det kan komma att kännas som om närhet och partnerskap är det enda som spelar någon roll runt veckoslutet, och är du singel är det inget att oroa sig över. Snart har du nämligen årets chans till flört. 


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, veckan kommer med toppar och dalar. Du kommer känna dig lite extra inspirerad, och nya idéer kan komma till dig. Däremot kan den verkställande biten kännas riktigt tuff, ja hur fan skriver man ens längre? För att dina idéer ska komma till liv måste du besegra en av dina största motståndare- konsten att vara konsekvent. Om saker inte går som du vill första gången, gör bara om dom. Om och om igen. Och samma för dina relationer, lita på att det mesta löser sig så länge man är redo att lägga tid och energi på det.