in

Veckans horoskop: 22 – 28 februari

ian dooley FgSyP02I0gw unsplash 1
Foto: Ian Dooley / Unsplash

Månadens sista dagar är här! Läs veckans horoskop för att ta reda på vad det innebär för dig. Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Du vill gå långsamt fram, men veckan har andra planer.
 • Oxen: Det är okej att vara lite dramatisk ibland!
 • Tvillingarna: Respekt är a och o.
 • Kräftan: Du vill få utlopp för din passion!
 • Lejonet: Vad är intimitet för dig?
 • Jungfrun: Det blir kärlek och romans i veckan!
 • Vågen: Ta hjälp av din omgivning.
 • Skorpionen: Hur kan du tända gnistan?
 • Skytt: Allt som glittrar är inte guld.
 • Stenbocken: Hur påverkar din syn på världen ditt sätt att kommunicera?
 • Vattumannen: Väg för- och nackdelarna i en situation.
 • Fiskarna: Fira att du är du!

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, under veckan uppstår en slitning. Å ena sidan är du mer inåtvänd och känslomässigt förankrad i allt du tar dig för. Å andra sidan kommer du behöva deala med en del praktiskt arbete som kräver planering och struktur, vilket kan leda till att du känner dig lite ur balans. Veckans uppgift är att ge dig ut i naturen! Krama ett träd så mår du bättre sen.

image 4

Köp vår Vädur-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du genomgår en period av många rationella beslut och ser hellre saker ur ett logiskt perspektiv just nu. Det kommer gynna dig, och det här är en jättebra tid för att faktiskt komma till skott med att jobba på projekt du drömt om. Du behöver dock komma ihåg att det inte är fel att vara lite dramatisk och passionerad ibland.

image 5

Köp vår Oxe-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, den kommande tiden ser fullspäckad ut. Du har en del förväntningar på dig, och så länge du håller dig till någon slags planering blir det inga problem att leva upp till dem! Glöm inte att bara försöka göra det du tycker känns rätt, det är minst lika viktigt att du känner dig respekterad som sedd just nu.

Tvillingarna tröja

Köp vår Tvillingarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu vill du få utlopp för din passion. Kanske har du läst på om ett ämne som intresserar dig, och känner dig redo att ta det till nästa nivå? Kanske är det här en vecka för dig att kolla in en utbildning du varit lite sugen på? En sak blir dock tydlig – du kan inte bara förlita dig på idéer. Du kommer behöva backa upp ditt snack med konkreta formuleringar och fakta.

Kräftan

Köp vår Kräftan-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, vad är intimitet för dig? Är du en person som behöver bygga upp tillit under en längre tid, eller kastar du dig i armarna på första bästa? Under veckan dyker en möjlighet att reflektera lite kring detta upp, och kanske är du beredd att anta en ny approach när det kommer till relationer. Ju hårdare vi håller fast vid något, desto ondare gör det att släppa taget. Det kan vara bra att komma ihåg.

lejonet t-shirt

Köp vår Lejonet-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu ligger en hel del fokus på samarbete och relationer. Först och främst behöver du kanske inse att det inte alltid lönar sig att göra allt jobb själv, och att du tjänar på att involvera andra i processen. Sen kan veckan komma med en påminnelse om att kärleken är redo för dig, när du är redo för den. Nu har du goda chanser till romans.

jungfrun

Köp vår Jungfrun-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, hur kan du skapa hållbara rutiner för dig själv? Veckan kommer med ett många uppgifter, och dessa kommer kräva en hel del fokus. Det här är också en bra tid för dig att erbjuda dina tjänster till någon, kanske kan du hjälpa en kollega som behöver dig? Fundera också över om det är dags att be andra om hjälp.

Vågen t-shirt

Köp vår Vågen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, det ska vara gött att leva! Okej, det är kanske lite väl mycket att leva upp till under rådande omständigheter. Men glöm inte bort att det finns en hel del saker som faktiskt ska kännas meningsfulla och kul. Hur kan du tända gnistan? Det här är en bra tid för att göra små förändringar som gör att kärleken, jobbet och din fritid känns mer njutbara.

skorpionen hoodie

Köp vår Skorpionen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, glöm inte bort att stanna upp för att se tillbaka ibland. Det här är en tid för dig att låta trycket på dina axlar lätta lite, för att se på allt du åstadkommit hittills. Det är svårt att inte jämföra sig själv med andra, och kanske är du lite stressad över din ålder och ungdom just nu. Det är ingen fara! Allt som glittrar är inte guld, och du får försöka inse att Instagram är en dålig måttstock på framgång.

image 13

Köp vår Skytten-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, försök minnas vad som gör dig unik. Du är bra på att både ta och ge kritik just nu, vilket kan komma väl till pass. Du kan dock behöva reflektera lite över hur ditt sätt att se på världen påverkar ditt sätt att kommunicera. Kanske behöver du se någon annans perspektiv, eller tvärtom – sluta kompromissa med dina värderingar för att vara tillmötesgående?

Stenbocken

Köp vår Stenbocken-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, under veckan behöver du väga för- och nackdelar i en situation. Det finns saker som behöver redas ut, och nu söker du trygghet och mening. Kanske har du nyligen fått ett erbjudande so är värt att överväga? Är det värt pengarna? Känner du dig uppskattad för vad du gör för någon? Det är tid för en klassisk lista, och nu skadar det inte att låta saker ta sin tid.

Vattumannen hoodie

Köp vår Vattumannen-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, grattis till födelsemånaden! Nu inleds en period av firande. Fira att du är du, och lev ut hela din person. Det här är en tid för självkärlek, och du får lättare att uppskatta allt som gör dig unik. Det innebär självklart inte att du ska låta ditt ego ta över, och veckan kräver att du fokuserar lite på en person i din närhet som också behöver bli sedd just nu.

fiskarna t-shirt

Köp vår Fiskarna-merch här!
Allt från t-shirts och kuddar till mobilskal.