in

Veckans horoskop: 22 – 28 augusti

1 15
Bildkälla: Axel Holen /Unsplash

Stora beslut, viktiga samtal och chans till romans. Här är vad som väntar just ditt stjärntecken de kommande dagarna! Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Någon söker din uppmärksamhet.
 • Oxen: Ta ett beslut.
 • Tvillingarna: Nu går det undan!
 • Kräftan: Tala ut med någon.
 • Lejonet: Nu är det slut på det roliga.
 • Jungfrun: Se upp för konflikter.
 • Vågen: Romantik står på agendan.
 • Skorpionen: Se upp för personer som inte håller vad de lovar.
 • Skytten: Glädjens tid är här!
 • Stenbocken: Be en vän om hjälp.
 • Vattumannen: Det finns chans till romans.
 • Fiskarna: En nystart väntar runt hörnet.

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, någon verkar vilja ha din uppmärksamhet. Se dig omkring! Försöker någon flirta med dig, bjuda ut dig på dejt eller fråga om ni ska bli något mer? Du är inne i en romantisk period just nu och det här är en bra tid för den som vill satsa på kärleken.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu lämnar du all ovisshet bakom dig. Under veckan klarnar saker och ting, och det blir lättare för dig att ta tag i praktiska grejor. Om du länge gått och grubblat över något, blir du nu mer säker på vilken väg du ska gå. Veckan är perfekt för att fatta beslut och omvandla idéer till verklighet.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, nu går det undan! Du vill bli en ny människa, flytta utomlands och förändra något stort i ditt liv. Kanske har du funderat på att testa något nytt en längre tid, men först nu känns det som att en förändring är inom räckhåll. Att utvecklas är bra, men se upp för impulsiva beslut.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu behöver du tala ut med någon. Har en konflikt legat och pyrt, eller behöver någon bara få veta hur du känner? Kanske är det dags att erkänna för en vän att du har en crush på hen? Under veckan blir det lättare för dig att sätta ord på dina känslor, så passa på!


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, nu är det slut på det roliga! Skoja bara. Men hittills har månaden till stor del handlat om att festa och ha kul, och nu blir det ändring på det. Nu känner du för att fixa med allt praktiskt. Behöver du en ny höstjacka? Göra upp en höstbudget? Eller planera en mysig weekend till en stuga i skogen?


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, att tänka först och tala sen blir extra viktigt under veckan. Nu finns det nämligen risk för konflikter, och det är inte omöjligt att de flesta handlar om små missförstånd. Så ta ett steg tillbaka innan något trissas upp alltför mycket.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, veckan får en fin start! Redan på måndagen kan ett möte leda till något stort, kanske till och med en ny romans? Sedan fortsätter veckan i kärlekens tecken, och oavsett om du är singel eller i en relation står romantiska gester på agendan.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, att snacka går ju, men nu behöver du istället kolla på vad folk i din närhet faktiskt gör. Se upp för falska löften och personer som inte håller vad de lovar. Du orkar inte längre bestämma massa saker som inte blir av, och just nu är det bättre att du tar ett steg tillbaka istället för att bli besviken när något inte blir som du tänkt dig.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, glädjens tid är här! Kanske har du under de senaste veckorna känt dig bekymrad och nere, men den energin är nu som bortblåst. Du slutar stressa över småsaker, du får lättare att se saker från den ljusa sidan och du antar en mer lättsam approach till livet. Grattis!


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, du har behövt möta en del utmaningar den senaste tiden, vilket kanske har gjort dig lite deppig. Men nu känner du dig mer positiv och redo att ta tag i allt som ligger framför dig. Du blir även mer öppen och benägen att släppa in någon på djupet. Be en vän om hjälp!


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det finns chans till romans! Det kan faktiskt vara så att kärleken finns närmare än du tror. Kanske kommer en kollega bjuda ut dig på dejt? Eller så kommer någon i din vänskapskrets bekänna sina känslor för dig! Håll ögonen öppna och se dig omkring.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan kan du vänta dig en nystart för ditt kärleksliv. Kanske tänds en gnista på nytt i din relation, eller så vill någon ta ert förhållande till nästa nivå. Kanske är det dags att flytta ihop? Men vänta med att ta stora beslut tills veckan är över, annars finns risken att du gör något förhastat.