in

Veckans horoskop: 22 – 28 april

veckans horoskop stjärntecken varje vecka
Foto:Timo Stern / Unsplash

Påsken har kommit och gått, det är dags för nya tag! Hur blir din sista april-vecka? Läs veckans horoskop för just ditt stjärntecken! Mer

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, du har det kämpigt på det ekonomiska planet just nu. Pengarna rinner dig mellan fingrarna och du vet inte riktigt hur du ska få stopp på det. Det är därför högst nödvändigt att du nu ser över ditt slösande och sparande, och gör en plan du kan hålla dig till. Varför inte göra det till en tävling? Snacka ihop dig med en vän och se vem av er som kan spara mest!

Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, det är dags att andas in och ladda om. Under en period har jobb och andras problem tagit upp lite för mycket av din tid, och någonstans på vägen har du tappat bort lite av dig själv. Nu är det dags att säga ifrån och våga sätta dig själv och ditt välmående i första hand. När du mår bra i dig själv kommer chansen att din kärleksrelation också stärks, och just nu kan den behöva lite extra uppmärksamhet.

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, kommande vecka går i förlåtelsens tecken. Om det finns personer vars förlåt du behöver acceptera så är det dags att göra det nu. Det kommer göra dig hundra kilo lättare, och ge dig ditt ”gamla” liv tillbaka. Och detsamma gäller dina nära och kära, finns det någon du bör be om ursäkt så är det en perfekt tidpunkt att göra det på.

stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, du tar stora kliv framåt när det gäller din karriär. Underskatta inte dig själv, och våga vara stolt och visa upp dina framsteg. En uppdatering i sociala medier kring dina senaste framgångar kommer göra dig gott, och öppna dörrar för framtida jobb. Så vad väntar du på? Mycket kan hända, bara du vågar tro på dig själv!

lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, att vara ödmjuk är en fantastisk egenskap, men det är få som behärskar den. Så var glad och omfamna det faktum att den här veckan går i ödmjukhetens tecken. Du är otroligt framgångsrik just nu, men det gör dig inte mindre benägen att lyfta fram andra och deras framgångar. Och vet du, det gör dig bara ännu mer omtyckt. Carpe ödmjukheten!

junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära Jungfru, förändringens tid är nu! Du måste bara våga göra dig av med det gamla och verkligen omfamna alla de nya möjligheter som presenteras för dig just nu. Ta chansen att ta med dig en gammal kompis eller varför inte en ny flamma på äventyr den här veckan – du kommer upptäcka sidor hos dig själv som du inte trodde fanns!

stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära Våg, den senaste tidens upp och nedgångar håller äntligen på att plana ut och du kommer märka att all turbulens lett dig precis dit du vill. Om du är singel är det här den perfekta veckan att inleda en ny flört på! Oavsett din relationsstatus borde du verkligen ta chansen att fokusera dina personliga utmaningar och problem den här veckan.

skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära Skorpion, försök att acceptera det faktum att allt som händer är för ditt eget bästa. Då kan du hantera oförutsedda händelser med balans – ja till och med positivitet. Kanske var det detta du hoppades på hela tiden, men var rädd för att påbörja.

stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära Skytt, kommande vecka innehåller en adrenalinskjuts, se till att utnyttja den till max och gör en hållbar plan. Använd den nya energin till att arbeta in nya, spännande mål i din framtid – även om de känns ouppnåeliga.

stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära Stenbock, all you need is love! Är du i en relation så kommer du märka att ni mår extra bra just nu, kanske är till och med något stort på väg att hända. En förlovning eller bebis är inte att utesluta, eller kanske en ihopflytt eller ny bostad? För singel-stenbocken gäller detsamma: omfamna kärleken och allt kommer att falla på plats.

vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära Vattuman, mod och självrespekt är dina ledord den här veckan. Äntligen vågar och orkar du stå upp för dig själv och de du älskar mest! Du har länge försökt ignorera andra människors försök att förminska dig och dina nära och kära, men nu sätter du äntligen ned foten. Bravo!

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära Fisk, den här veckan är du i fokus i alla sammanhang. På jobbet briljerar du med kvicka och effektiva lösningar, i lunchrummet drar du de roligaste skämten och anekdoterna och i sovrummet testar du nya saker som verkligen går hem. Njut av uppmärksamheten och våga ge dig själv lite kredd, du är fantastisk!