in

Veckans horoskop: 21 – 27 september

quan nguyen sGHnXezeo Q unsplash 1
Foto: Quan Nguyen / Unsplash

Under veckan går solen in i vågen. Hur blir starten på denna säsong för alla stjärntecken? Veckans horoskop är här med allt du behöver veta. Mer

Veckans horoskop i korthet:

 • Väduren: Överraska en kompis med blommor!
 • Oxen: Köp en ny ost.
 • Tvillingarna: Sluta förstöra för dig själv.
 • Kräftan: Skruva upp ett hyllplan.
 • Lejonet: Det är tid för dig att vara diplomatisk!
 • Jungfrun: Den där nya kappan kommer inte förändra ditt liv.
 • Vågen: Det här är början på en väldigt hektisk tid.
 • Skorpionen: Du drabbas av fomo!
 • Skytten: Våga vara en axel för någon att luta sig mot.
 • Stenbocken: Du klarar det!
 • Vattumannen: Det lönar sig att ta ut svängarna.
 • Fiskarna: Hur transparent är du egentligen?

Läs hela veckans horoskop nedan!

Väduren, 21/3-19/4

väduren stjärntecken

Kära vädur, veckan kommer med några perfekta tillfällen för dig att visa lite extra uppskattning för någon! Nu mer än någonsin känns det extra kul att laga en finmiddag till en partner, överraska en kompis med ett blombud eller skriva ett gulligt sms bara för att visa att du tänker på någon.


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, för att vardagen ska kännas lättare behöver du sätta en guldkant på den. Fånigt uttryck kanske, men det funkar. Dekorera ditt kontor med en krukväxt, köp ett par nya träningstights eller unna dig lite lyxigare pålägg till din frukost.


Tvillingarna, 21/5-21/6

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Kära tvilling, att du innerst inne är ett kreativt geni vet du nog om. Och att du konstant saboterar för dig själv genom att aldrig fullfölja dina idéer vet du nog också om. Ta dig tid i veckan till att faktiskt sitta ner med lite detaljarbete så kommer du belönas hundra gånger om.


Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan passar ihop

Kära kräfta, nu behöver du ta lite mer ansvar i hemmet. Kanske har du en rumskompis som är trött på att alltid ta disken, en förälder som du lovat hjälpa med något men konstant skjuter på eller bara ett hyllplan som legat och skrotat i källaren ett tag nu. Kom igen! Det är bara att sätta igång.


Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken passar ihop

Kära lejon, kanske har du fokuserat så mycket på den större bilden att du glömt bort att planera saker i detalj. Det kan också finnas en del problem för dig på kommunikationsfronten just nu. Försöka vara rak med personer i din omgivning, men glöm inte att ta in lite fler perspektiv än dina egna. De här är en tid för diplomati.


Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken passar ihop

Kära jungfru, nu är det dags att du skärper dig. Du har antagligen tröstshoppat en del på senaste, eller bara spenderat lite extra på att förnya din garderob för att matcha ditt ”höst-jag”. Det är okej med en större investering då och då, men impulsshoppingen vi sett hos dig den senaste tiden är inte vacker.


Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, nu inleds en lite mer hektisk tid för dig. Du kommer behöva ta på dig en del åtaganden, och även om allt inte känns superkul kommer det vara värt det i slutändan. Du växer som person! Se dock upp med att bli så upptagen att du glömmer att ta egentid. Det kommer nämligen behövas.


Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, under veckan drabbas du av en ordentlig dos fomo: alla verkar vara ute och göra superroliga saker medan du sitter hemma med något trist. Det kan kännas som att du missar en hel del, och visst kan det bli ensamt. Men glöm inte att förarbetet du gör nu kommer ge utdelning senare. Det kan vara lätt att glömma när man skrollar förbi glada miner på sociala medier.


Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, under veckan kommer du behöva steppa in med goda råd och en axel för någon att vila sig mot. Du är en otrolig vän i många avseenden, men nu handlar det främst om att faktiskt dyka upp och vara stabil. Det kanske är något du behöver jobba lite på, men det kommer krävas av dig.


Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, under veckan finns det stora förväntningar på dig. Kanske befinner du dig i en viktig tid för din karriär, och även om det kan kännas läskigt är det ingenting du inte klarar. Försök dock att vara snäll mot dig själv, ingen kommer klandra dig för att inte vara perfekt under dygnets alla timmar.


Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, du kanske inte märker det själv men du är på god väg. Om du ser tillbaka, bara några månader, så ser du hur långt du kommit. Det här är en tid för dig att drömma stort! Våga ta ut lite i svängarna lite, för det kommer löna sig.


Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, under veckan behöver du fråga dig själv vad du egentligen delar med dig av. Visst, du kanske kan vara transparent med att din senaste dejt sög och att du grät till The Notebook. Men klarar du av att kritisera någon som behandlar dig orättvist? Kan du öppna ditt hjärta och vara sårbar, även när priset är högt?