in

Veckans horoskop: 21 – 27 oktober

veckans horoskop 21 oktober

Under oktobers sista vecka kan mycket hända. Någon kommer få njuta av uppmärksamhet från alla håll och kanter, en annan måste motstå impulsköp och en tredje ska inte vara rädd för att ta hjälp av kollegor. Veckans horoskop är här! Mer

Veckan i korthet:

 • Väduren: Veckan handlar bara om det viktigaste: sex och pengar.
 • Oxen: Du förvandlas till en dröm att ha och göra med.
 • Tvillingarna: Hälsovågen 2019 sköljer över dig.
 • Kräftan: Konsekvenser? Vad är det?
 • Lejonet: Du ska bli en sån som organiserar allt i små lådor.
 • Jungfrun: Plötsligt söker alla kontakt med dig.
 • Vågen: Snälla, slösa inte dina sista pengar på onödig skit.
 • Skorpionen: Du står i center of attention!
 • Skytten: Det blir lite krångligt.
 • Stenbocken: Vänner är faktiskt det enda som betyder något.
 • Vattumannen: Prestera lite extra för en belöning som kan komma längre fram.
 • Fiskarna: Perfekt tid för att utforska din spirituella sida!

Läs hela veckans horoskop nedan!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, under veckan är det dags att casha in. Eller ut. Har du lånat pengar av människor är det dags att betala tillbaka, och möjligtvis är det så att du själv lånat ut och har en del jobbiga sms att skicka. “Kan du swisha för middagen i torsdags?” är aldrig särskilt kul, men dessvärre nödvändigt. Det kan även bli en het vecka i sänghalmen, och du känner dig mer taggad än på länge. Eftersom dina förväntningar kan öka, är risken att du blir besviken på någons prestation i sänghalmen är större. Men i den bästa av världar har du bara extra passionerat sex! 


Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, nu glider vi in i en tid med fullt fokus på dina relationer. Under veckan kommer ett skepp lastat med positiv energi, och du förvandlas till världens bästa partner och vän. Det här är en utmärkt vecka för dig att vara lite extra gullig mot någon som kanske känt sig lite bortglömd på senaste, så ös på med “saknar dig<3” sms och komplimanger. Det kan också vara en bra vecka för förhandling på arbetsplatsen, och om möjligheten dyker upp ska du inte vara rädd för att ta hjälp av kollegor. 


tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, under kommande vecka slår vi ett slag för din mentala hälsa! Det är dags att boka psykologtid och ta en långpromenad i naturen med “tankarna”. Du bör även se över dina vanor, en tvilling på språng har till exempel ofta ovanan att äta ute allt för ofta. Kanske börja ta med matlåda till jobbet och sluta röka? Nej, sätt inga orealistiska mål som du ändå inte kommer kunna jobba för i längden. Men något litet, som är enklare att inkorporera i din dagliga rutin kan göra susen nu. 


stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, nu är det dags för fest! Kommande vecka blir en fet njut, så slå på stort. Ta en aw vidare med dans och kom bakis till jobbet dagen efter, swipa på tinder tills tummen gör ont eller ställ in allt som inte känns sådär toppenkul och gör bara saker som känns hundra. Mantrat för veckan är lite “får du en chans, ta den”. Gör först, tänk sen. Fråga ut någon! Kör hela vägen in i kaklet. 


lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, veckan kan bli lite stressig. Det blir en del intryck från många håll, en kompis som vill ses, en chef som vill ha möte och en förälder som tjatar om att ni ska ha middag.  Och vad passar då bättre, än att etablera ro genom att fixa till det lite hemma. Det kan vara riktigt bra för dig att hemmet, en trygg punkt, känns rent och lugnt. En massa skit som skräpar runt kan lätt stressa upp dig lite extra nu, så titta på en Marie Kondo-video och börja organisera! 


junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, nu känns det verkligen som att alla vill nå dig. Det smsas och rings, människor du inte pratat med på evigheter stannar dig på stan och pratar i en timme och alla verkar vilja hänga. Och det är inte bara vänner som vill nå dig, utan ett syskon kan även må bra av lite extra uppmärksamhet just nu! Det kan bli en hel del på schemat, men det är faktiskt bra just nu! Och du kommer även märka att beslutsfattande blir lite enklare, så du slipper älta detaljer och göra oändliga listor över allt som kan gå fel. 

stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, nu får du hålla ett öga på din ekonomi. Veckan är som upplagd för impulsköp, och även om en kappa från & other stories ”kallar på dig”, så kan det vara bra att spara det sista du har nu innan löning. Och när lönen väl kommer är det ett utmärkt tillfälle att lägga upp en sparplan. För rätt vad det är så vill du lyxa till det med en weekend, och då kommer du ha glömt den där kappan.


skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, nu lyser äntligen solen över dig. Du kan låtsas inte älska det, men vi alla vet att du kommer njuta av att bada i uppmärksamhet. Det är en perfekt vecka för dig att hitta på något nytt med ditt utseende, uppdatera garderoben och absolut inte klippa lugg. Inte för att vara ytlig, för det gillar du ju inte, men ser man bra ut så mår man bra! Och så är det bara. Så köp ett lite höstigt läppstift och färga håret, så är även du redo för alla middagar och fester du kommer bli bjuden på. Din tid är nu. Njut! 


stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, det kan kännas som att du sitter fast lite just nu. Även om du har tusen idéer du gärna vill dela med dig av till allt och alla, kan det vara bra att ta det lite lugnt just nu. Bättre att komma igång med vad du vill ha gjort i tystnad, för att sedan kunna redovisa lite faktiska resultat än tomt snack. Och var försiktig med hur du kommunicerar under veckan, det finns en viss risk att du trampar någon på tårna med en klumpig kommentar annars. 


stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, även denna vecka går i vänskapens tecken. Du kommer kanske känna dig lite mer manad att vara ärlig med hur du känner, och den finns en viss chans att veckan blir riktigt känslosam. Våga bryta ihop framför en nära vän, hen kommer vara mottaglig och förstå dig. Just nu finns det all potential i världen att det bara för er närmre varann, så njut av en gråtfest och tjejmiddag i ett.

vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, under veckan är det all eyes on you. Presentera dig själv som ditt bästa jag, nu måste du nämligen ligga på topp. Nej, du måste väl aldrig nånting egentligen, men det kan vara bra att vara lite extra “på alerten” just nu. Det finns nämligen en chans att möjligheter du länge suktat efter kommer din väg, och då kan det vara bra att prestera lite extra. Det finns även en risk att veckan blir lite stressigare än vanligt, så försök att inte planera in allt för mycket. 

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, nu blir du rastlös. Om du nu kunde bli mer distraherad och uttråkad av vardagliga sysslor, så är det nu. Sadgirl-auran är ett faktum, och du drömmer dig bort till resor eller egentligen vilken plats som helst som inte är här och nu. Veckan är inte direkt optimal för uppgifter som kräver alltför mycket detaljarbete och fokus, men vad den däremot är optimal för: spiritualitet. Astrologi kan gynna dig en hel del nu, så ta en av dina uttråkade stunder och kika på din födelsekarta.